مارکتینگ پروژه 20 | مرجع فایل های دانلودی - پروژه آماده - پروژه دانشجویی - پاورپوینت آماده
0

هیچ محصولی در سبد خرید نیست.

پاورپوینت آموزش اصول و قواعد طبقه بندی کالا در سیستم هماهنگ شده

دسته بندی :پاورپوینت مدیریت 23

دانلود پاورپوینت آموزش اصول و قواعد طبقه بندی کالا در سیستم هماهنگ شده بررسی آموزش اصول و قواعد طبقه بندی کالا در سیستم هماهنگ شده پاورپوینت جامع و کامل آموزش اصول و قواعد طبقه بندی کالا در سیستم هماهنگ شده کاملترین پاورپوینت آموزش اصول و قواعد طبقه بندی کالا در سیستم هماهنگ شده پکیج پاورپوینت آموزش اصول و قواعد طبقه بندی کالا در سیستم هماهنگ

دسته بندی پاورپوینت
فرمت فایل ppt
حجم فایل 80 کیلو بایت
تعداد صفحات 87
برای دانلود فایل بر روی دکمه زیر کلیک کنید

دریافت فایل

نوع فایل : پاورپوینت ( قابل ویرایش )

قسمتی از متن پاورپوینت :

تعداد اسلاید : 87 صفحه

آموزش اصول و قواعد طبقه بندی کا لا درسیستم هماهنگ شده
-سیستم هماهنگ شده توصیف و کدگذاری کالا:
The Harmonized commodity description and coding system=Harmonized system(H.S)
سیستم هماهنگ شده كه به اختصار «سیستم هماهنگ شده» نامیده می شود (HS) است، نمانكلاتور(Nomenclature) كالایی چند منظوره بین المللی واساس طبقه بندی می‌باشد.
(اسم =Nomen ، مجموعه Clature)
نمانكلاتور مجموعه‌ای از اعداد وقواعد جهت طبقه بندی بوده و كاربرد اصلی آن در زمینة تعرفه‌های گمركی و آمار تجارت است.
طی اعصار و قرون گذشته، طبقه بندی كالا از توجه خاصی برخوردار بوده است. در ابتدا این توجه از جانب مقاماتی ابراز می شد كه مالیاتها و عوارض راهداری را در رابطه با كالاهایی كه در محدوده قلمرو یا در مناطق مرزی كشور مبادله می گردید وضع و وصول می كردند. و به مرور زمان دستیابی به اطلاعات آماری نیز بتدریج اهمیت یافت.
در ابتدای امر سیستمهای طبقه بندی كالا بسیار ساده بودند و در اكثر موارد از یك فهرست الفبایی تشكیل می شدند كه كلیه یا برخی از اقلام مندرج در آن از پرداخت مالیات معاف بودند و یا مالیات خاصی به آن تعلق می گرفت.
با افزایش تعداد كالاهای مورد مبادله و تنوع حقوق گمركی و معافیت ها، ضرورت ایجاد یك سیستم طبقه بندی مبتنی بر ضوابط ویژه احساس شد.
این امر موجبات ایجاد سیستم های طبقه بندی مختلف در طی زمان را فراهم نمود كه در نهایت منجر به ایجاد «سیستم هماهنگ شده» گردیده اند.

سیستم هماهنگ شده این امكان را فراهم می‌آورد كه با اتخاذ یك زبان مشترك، روش طبقه بندی اصولی، بین المللی و یكنواخت را در عین بكارگیری اصطلاحات ساده گمركی مورد استفاده قرار دهیم تا بتوانیم به انواع مختلف كالاهای تجاری یك شماره خاص اختصاص دهیم. براساس كد سیستم هماهنگ شده می‌توان تعرفه‌های گمركی، حقوق ورودی و محدودیت های مورد نیاز را برتجارت مشخص كرد.
Tariff: تعرفه: معیارهای عددی یا رقمی برای شناساندن و تعیین جایگاه کالا در یک فهرست معین می باشد. یک تعرفه گمرکی نمایانگر میزان حقوق گمرکی (حقوق ورودی) قابل پرداخت برای ورود یا صدور آن کالا می باشد.
تاریخچه – نمانکلاتور ژنو (The Geneva Nomenclature) :
درسال1931اولین نمانکلاتوربین المللی باتبعیت ازجامعه ملل LEAGUE OF NATIONS ایجاد شد و بدلیل محل تدوین، به نام نمانکلاتور ژنو شهرت یافت. این نمانکلاتور از سال 1937 به اجرا در آمد و از 21 قسمت، 86 فصل و 991 ردیف (عنوان تعرفه) تشکیل شده بود. از دیگر خصوصیات این نمانکلاتور سه رقمی بودن تعرفه ها بود. هدف اصلی از تدوین آن ایجاد یک معیار مشترک برای نمانکلاتور های مورد استفاده در تجارت کشورها بود ودر 1946 همزمان با انحلال جامعه ملل و پایان جنگ جهانی دوم از کاربازایستاد.

-نمانکلاتوربروکسل(B.T.N= Brussles Tariff Nomenclature)
پس از جنگ جهانی دوم تلاش برای بازسازی اقتصادی و تمایل به تجارت آزاد كه مشخصه آن دوران بوده است شرایط مطلوبی را برای استاندارد كردن تعرفه ه


توجه: متن بالا فقط قسمت کوچکی از محتوای فایل پاورپوینت بوده و بدون ظاهر گرافیکی می باشد و پس از دانلود، فایل کامل آنرا با تمامی اسلایدهای آن دریافت می کنید.

برای دانلود فایل بر روی دکمه زیر کلیک کنید

دریافت فایل

مدیریت

طراح و مدیر مارکتینگ پروژه _ خوشحال میشم که بتوانم قدمی در رشد و برطرف ساختن نیازهای شما عزیزان بردارم.

مطالب زیر را حتما بخوانید:

قوانین ارسال دیدگاه در سایت

  • چنانچه دیدگاهی توهین آمیز باشد و متوجه اشخاص مدیر، نویسندگان و سایر کاربران باشد تایید نخواهد شد.
  • چنانچه دیدگاه شما جنبه ی تبلیغاتی داشته باشد تایید نخواهد شد.
  • چنانچه از لینک سایر وبسایت ها و یا وبسایت خود در دیدگاه استفاده کرده باشید تایید نخواهد شد.
  • چنانچه در دیدگاه خود از شماره تماس، ایمیل و آیدی تلگرام استفاده کرده باشید تایید نخواهد شد.
  • چنانچه دیدگاهی بی ارتباط با موضوع آموزش مطرح شود تایید نخواهد شد.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

لینک کوتاه: