مارکتینگ پروژه 20 | مرجع فایل های دانلودی - پروژه آماده - پروژه دانشجویی - پاورپوینت آماده
0

هیچ محصولی در سبد خرید نیست.

پاورپوینت اقتصاد كاربردی برای مدیران دوره MBA

دسته بندی :پاورپوینت مدیریت 28

دانلود پاورپوینت اقتصاد كاربردی برای مدیران دوره MBA بررسی اقتصاد كاربردی برای مدیران دوره MBA پاورپوینت جامع و کامل اقتصاد كاربردی برای مدیران دوره MBA کاملترین پاورپوینت اقتصاد كاربردی برای مدیران دوره MBA پکیج پاورپوینت اقتصاد كاربردی برای مدیران دوره MBA مقاله اقتصاد كاربردی برای مدیران دوره MBA تحقیق اقتصاد كاربردی برای مدیران دوره MBA

دسته بندی پاورپوینت
فرمت فایل ppt
حجم فایل 145 کیلو بایت
تعداد صفحات 32
برای دانلود فایل بر روی دکمه زیر کلیک کنید

دریافت فایل

نوع فایل: پاورپوینت (قابل ویرایش)

قسمتی از متن پاورپوینت :

تعداد اسلاید : 32 صفحه

اقتصاد كاربردی
برای مدیران دوره MBA
استاد : دكتر سید مصطفی صفاری بسمه تعالی (بخش چهارم) بازار کالا و منحنی IS سرمایه گذاری و میزان بهره میزان بهره مخارج برنامه ریزی سرمایه گذاری شده i I منحنی سرمایه گذاری، سطح مخارج سرمایه گذاری برنامه ریزی شده را در سطوح مختلف بهره نشان می دهد. چون میزان بهره بالاتر، سودآوری در افزودن به ذخیره سرمایه را کاهش می دهد، از این رو میزان بهره بالاتر به معنای مخارج سرمایه گذاری برنامه ریزی شده کمتر خواهد بود: تغییر در مخارج سرمایه گذاری مستقل موجب جابه جایی منحنی سرمایه گذاری می شود. ضریب فزاینده Y1 E1 E2 Y AD i Y 45 i1 i2 IS تقاضای کل میزان بهره E1 E2 در میزان بهره i1، تعادل در بازار کالا در نقطهE1 ، در نمودار اول در سطح تعادل درآمد Y1 حاصل می شود. در نمودار دوم این نقطه به عنوان نقطه E1 ترسیم شده است. کاهش میزان بهره به i2 ، تقاضای کل را افزایش می دهد و سطح مخارج را در هر سطحی از درآمد به بالا جابه جا می کند. در نمودار دوم نقطه E2 نقطه تعادل جدید در بازار کالا، موافق با میزان بهره i2 است. Y1 Y1 Y1 شیب منحنی IS منحنی IS دارای شیب منفی است زیرا میزان بهره بالاتر مخارج سرمایه گذاری را کاهش میدهد و بنابراین موجب کاهش تقاضای کل و در نتیجه سطح تعادل درآمد می شود . تندی شیب منحنی به حساسیت مخارج سرمایه گذاری نسبت به تغییرات میزان بهره و نیز به ضریب فزاینده بستگی دارد. نکات مهم درمورد منحنی IS عبارت اند از: 1-منحنی IS منحنی ترکیبهای میزان بهره و سطح درآمدی است که بازار کالا را در تعادل قرار میدهد.
2- منحنی IS دارای شیب منفی است زیرا افزایش میزان بهره موجب کاهش مخارج سرمایه گذاری می شود و بنابراین سبب کاهش تقاضای کل و بدین سان کاهش سطح تعادل درآمد می گردد.
3- هرچه ضریب فزاینده کوچکتر و حساسیت مخارج سرمایه گذاری نسبت به تغییرات میزان بهره کمتر باشد، منحنی IS دارای شیب تندتری است.
4- منحنی IS دراثر تغییر در مخارج مستقل می شود. افزایش مخارج مستقل ازجمله افزایش در خریدهای دولت سبب جابه جایی منحنی IS به طرف راست می شود.
5- نقاط طرف راست منحنی نشان دهنده فزونی عرضه در بازار کالاست، و در نقاط سمت چپ فزونی تقاضا برای کالا وجود دارد. بازار دارایی و منحنی LM بازار دارایی بازاری است که در آن پول، اوراق قرضه، سهام، خانه و شکلهای دیگر ثروت مورد دادوستد قرار می گیرد. تقاضا برای پول خلاصه نکات : 1- تقاضا برای پول یک تقاضا برای مانده واقعی است. قدرت خرید دلار، و نه شمار آن برای نگهدارنده پول اهمیت دارد.
2- عرضه پول M1 شامل سکه و اسکناس و سپرده های جاری است. یک سنجه گسترده تر پول M2 سپرده های پس انداز و مدت دار در سازمانهای سپرده گذاری را به همراه سایر داراییهای حامل بهره، در بر می گیرد.
3- ویژگی اصلی پول این است که به عنوان یک وسیله پرداخت مورد استفاده قرار می گیرد. 4- دو دلیل عمده برای نگهداری پول از سوی مردم، و بنابراین چشمپوشی از بهره ای که می توانستند با نگه داری سایر داراییها به دست می آورند، وجود دارد. این دلایل عبارتند از هزینه های معاملات و بی اطمینانی.
5- هزینه انتقالها یک جنبه اصلی تقاضا برای پول است. اگر خرید و فروش (فوری) یک دارایی با بهره بدون هزینه میسر بود در این صورت هیچ کس پول نگهداری نمی کرد. مدیریت بهینه پول نقد در این صورت شامل انتقال از سایر داراییها ( اوراق عرضه یا سپرده پس انداز) به وجه نقد درست قبل از مخارج و همچنین تبدیل فوری هر دریافت نقدی به داراییهای بابهره می بود.وجود هزینه انتقالها – اجرت واسطه و هزینه وقت – نگهداری مقداری پول را در مدیریت بهینه پول الزامی می کند.
6- روش برخورد نظری ذخایر نشان می دهد که یک فرد ذخیره ای از مانده واقعی نگه می دارد که به طور معکوس با میزان بهره تغییر پیدا می کند اما با افزایش صف درآمد واقعی و هزینه انتقالها افزایش می یابد.کشش درآمدی تقاضا برای پول کمتر از واحد است که بر وجود صرفه جویی مقیاس دلالت دارد.
7- هزینه انتقالها در تلفیق با بی اطمینانی درباره پرداختها و دریافتها سبب ایجاد تقاضا برای پول برای مقاصد احتیاطی می شود. نگهداری پول به منزله بیمه درمقابل بی نقدینگی عمل می کند. هرچه تغییر در خالص پرداختها و همچنین هزینه مواجه با بی نقدینگی بیشتر باشد میزان بهینه نگهداری پول بیشتر خواهد بود.چون نگهداری پول به مفهوم ضمنی ازدست دادن بهره است.


توجه: متن بالا فقط قسمت کوچکی از محتوای فایل پاورپوینت بوده و بدون ظاهر گرافیکی می باشد و پس از دانلود، فایل کامل آنرا با تمامی اسلایدهای آن دریافت می کنید.

برای دانلود فایل بر روی دکمه زیر کلیک کنید

دریافت فایل

مدیریت

طراح و مدیر مارکتینگ پروژه _ خوشحال میشم که بتوانم قدمی در رشد و برطرف ساختن نیازهای شما عزیزان بردارم.

مطالب زیر را حتما بخوانید:

قوانین ارسال دیدگاه در سایت

  • چنانچه دیدگاهی توهین آمیز باشد و متوجه اشخاص مدیر، نویسندگان و سایر کاربران باشد تایید نخواهد شد.
  • چنانچه دیدگاه شما جنبه ی تبلیغاتی داشته باشد تایید نخواهد شد.
  • چنانچه از لینک سایر وبسایت ها و یا وبسایت خود در دیدگاه استفاده کرده باشید تایید نخواهد شد.
  • چنانچه در دیدگاه خود از شماره تماس، ایمیل و آیدی تلگرام استفاده کرده باشید تایید نخواهد شد.
  • چنانچه دیدگاهی بی ارتباط با موضوع آموزش مطرح شود تایید نخواهد شد.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

لینک کوتاه: