مارکتینگ پروژه 20 | مرجع فایل های دانلودی - پروژه آماده - پروژه دانشجویی - پاورپوینت آماده
0

هیچ محصولی در سبد خرید نیست.

پاورپوینت بررسی خواص پسته و تکنولوژی تولید کره پسته 18 اسلاید

پاورپوینت بررسی خواص پسته و تکنولو ژی تولید کره پسته 18 اسلاید

دسته بندی کشاورزی و زراعت
فرمت فایل ppt
حجم فایل 1.996 مگا بایت
تعداد صفحات 18
برای دانلود فایل بر روی دکمه زیر کلیک کنید

دریافت فایل

پاورپوینت بررسی خواص پسته و تکنولو ژی تولید کره پسته 18 اسلاید

مقدمه

—پسته محصولی است كه با شهرت بی نظیر خود ،نام سزمین ما را در اقصی نقاط دنیا بر زبانها جای می سازد. —پسته میوه مطلوب و پرطرفداری است از گروه مغزها بوده،و در میان همه اقلام خشكبار به سلطان مغزها شهرت یافته است. —در برخی مدارك قدیمی تر تا حدود 7000 سال قبل آثار پسته دیده شده كه احتمالا قدیمی ترین میوه جهان محسوب می گردد. —به رغم سابقه طولانی پسته در ایران ،پسته كاری در نیم قرن اخیر توسعه بیش از پیش یافته است . —از كل تولید جهانی ایران با تولید 57% مقام اول و آمریكا با تولید 17% مقام دوم را داراست . —ایران بزرگترین تولیدكننده وصادركننده پسته با تولید بیش از 113000 میلیون تن می باشد. پسته ایرانی بهترین طعم وكیفیت را در بین پسته های تولید شده ،توسط كشورهای دیگر (آمریكا و تركیه دارد).

تنوع پسته ایران

—بر اساس اندازه پسته به 3 گروه تقسیم می شوند — —1

)پسته فندقی —

—2)پسته كله قوچی —

—3)پسته ایرانی بلند (اكبری ، احمدی ، بادامی)

ارزش غذایی پسته

—بررسی تركیبات غذایی پسته نشان میدهد ،پسته در مقایسه با سایر خوراكیها از مواد مغذی قابل توجه ای برخوردار است. —پسته دارای درصد قابل توجه ای از مواد معدنی نظیر آهن (14 میلی گرم در صد)و كلسیوم — —(140 میلی گرم درصد )و همچنین ویتامین ها نظیر vit A

برای دانلود فایل بر روی دکمه زیر کلیک کنید

دریافت فایل

مدیریت

طراح و مدیر مارکتینگ پروژه _ خوشحال میشم که بتوانم قدمی در رشد و برطرف ساختن نیازهای شما عزیزان بردارم.

مطالب زیر را حتما بخوانید:

قوانین ارسال دیدگاه در سایت

  • چنانچه دیدگاهی توهین آمیز باشد و متوجه اشخاص مدیر، نویسندگان و سایر کاربران باشد تایید نخواهد شد.
  • چنانچه دیدگاه شما جنبه ی تبلیغاتی داشته باشد تایید نخواهد شد.
  • چنانچه از لینک سایر وبسایت ها و یا وبسایت خود در دیدگاه استفاده کرده باشید تایید نخواهد شد.
  • چنانچه در دیدگاه خود از شماره تماس، ایمیل و آیدی تلگرام استفاده کرده باشید تایید نخواهد شد.
  • چنانچه دیدگاهی بی ارتباط با موضوع آموزش مطرح شود تایید نخواهد شد.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

لینک کوتاه: