مارکتینگ پروژه 20 | مرجع فایل های دانلودی - پروژه آماده - پروژه دانشجویی - پاورپوینت آماده
0

هیچ محصولی در سبد خرید نیست.

پاورپوینت بررسی فرایند تخمیر شیر

دسته بندی :پزشکی مدیریت 27

پاورپوینت فرایند تخمیر شیر در 114اسلاید زیبا و قابل ویرایش با فرمت pptx

دسته بندی پزشکی
فرمت فایل pptx
حجم فایل 918 کیلو بایت
تعداد صفحات 114
برای دانلود فایل بر روی دکمه زیر کلیک کنید

دریافت فایل

پاورپوینت فرایند تخمیر شیر در 114اسلاید زیبا و قابل ویرایش با فرمت pptx

تخمیر فراورده های حیوانی

oمهمترین فراورده های تخمیر شده حیوانی عبارتند از: فراورده های تخمیر شده شیر، فراورده های تخمیر شده گوشت و فراورده های دریایی تخمیر شده

3-1 فراورده های تخمیر شده شیر oهمان طوری كه نام این گروه از فراورده ها نشان می دهد ماده اولیه تولید آنها شیر است، كه ممكن است به صورت طبیعی و یا پس از تغلیظ نسبی، مورد استفاده قرار گیرد. تخمیر اصلی این فراورده ها تخمیر لاكتیك است كه باعث انعقاد شیر می گردد.

فراورده های تخمیر شده شیر را به طور معمول به دو گروه تقسیم می كنند: شیرهای تخمیر شده و پنیرهای تخمیر شده هر گروه به طور جداگانه مورد بررسی قرار می گیرد. در تولید پنیرهای تخمیر شده به طور معمول بخشی از آب و تركیبات شیر پس از انعقاد حذف می شود.

شیرهای تخمیر شده

oتاریخچه شیرهای تخمیر شده بسیار قدیمی است. منشأ اصلی آنها را آسیای مركزی می دانند. ولی به طور مطمئن هر جا كه دامداری بوده این فراورده ها هم كم و بیش تولید می شده اند. مهم ترین شبرهای تخمیر شده شناخته شده عبارتند از: ماست، دوغ كره كشت شده، دوغ بلغاری، شیر اسیدوفیل، كفیر، كومیس، اسكایر و تیت. فراورده های دیگری من و بیش مشابه فراورده های مذكور، و یا به طور كامل مشابه آنها، ولی با نام های دیگری، در كشورهای مختلف نیز تولید و مصرف می گردند.

oبرخی از متخصصان، شیرهای تخمیر شده را بر اساس درجه حرارت تخمیر، یا به بیان دیگر، حرارت بهینه مایه های میكروبی مورد استفاده در تولید آنها، به دو گروه تقسیم می كنند o

. فراورده های تخمیرهای گرمادوست وفراورده های تخمیرهای میاندوست حرارتی.

شیرهای تخمیر شده ای كه با تخمیرهای گرمادوست تولید می شوند:

اصطلاح «گرمادوست» در اینجا در مورد تخمیرها ویا مایه هایی كه برده می شود كه حرارت بهینه آنها بین 37 تا 45 درجه سانتی گراد است و میكروب هایی كه در این تخمیرها یا مایه های آنها وجود دارند، به طور معمول، گونه های مختلف جنس های لاكتوباسیلوس و استرپتوكوكوس هستند. مهمترین فراورده این گروه، ماست است

برای دانلود فایل بر روی دکمه زیر کلیک کنید

دریافت فایل

مدیریت

طراح و مدیر مارکتینگ پروژه _ خوشحال میشم که بتوانم قدمی در رشد و برطرف ساختن نیازهای شما عزیزان بردارم.

مطالب زیر را حتما بخوانید:

قوانین ارسال دیدگاه در سایت

  • چنانچه دیدگاهی توهین آمیز باشد و متوجه اشخاص مدیر، نویسندگان و سایر کاربران باشد تایید نخواهد شد.
  • چنانچه دیدگاه شما جنبه ی تبلیغاتی داشته باشد تایید نخواهد شد.
  • چنانچه از لینک سایر وبسایت ها و یا وبسایت خود در دیدگاه استفاده کرده باشید تایید نخواهد شد.
  • چنانچه در دیدگاه خود از شماره تماس، ایمیل و آیدی تلگرام استفاده کرده باشید تایید نخواهد شد.
  • چنانچه دیدگاهی بی ارتباط با موضوع آموزش مطرح شود تایید نخواهد شد.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

لینک کوتاه: