پاورپوینت تولید آب لیمو
پاورپوینت تولید آب لیمو
دسته بندی | کارآفرینی |
فرمت فایل | pptx |
حجم فایل | 4.549 مگا بایت |
تعداد صفحات | 19 |
در این پاورپوینت به شرح مطالب زیر به همراه عکسها و تصاویر جذاب پرداخته ایم.تكنولوژی تولید و تهیه آبلیمو
1-لیموترش سالم و رسیده باشد ؛ كپك زدگی نداشته باشد چرا كه میوه آلوده و دارای تركیبات با بوی بد ، ناخوشایند بوده و به كیفیت محصول تاثیر بسیاری می گزارد.
2- میوه لیمو ترش سطحی صاف و شكلی تخم مرغی داشته باشد.
3- لیمو ترش آبدار باشد تا در نتیجه از درصد آبدهی بالایی برخوردار باشد.
4- و… .
میوه لیمو ترشی كه توسط واحد خرید مواد اولیه كارخانه خریداری شد پس از تحویل به كارخانه در سیلوی لیمو تخلیه می شود و در صورتی كه سیلوی لیمو كاملا پر از لیمو باشد و یادر صورت عدم وجود سیلوی لیمو ،لیمو ترش در فضای باز و در معرض نور آفتاب تخلیه میشود… .
بعد از تخلیه میوه لیمو ترش در كارخانه از نظر عدم عیوب واز نظر افت زنی مورد بازبینی و بررسی قرار می گیرد… .
آبلیمو پس از آنكه از فیلتر مرحله اول خارج شد وارد دو مخزن اولیه می شود ودر برخی اوقات این كار صورت نمی گیردو آبلیموی فیلتر شده در فیلتر اولیه به درون فیلتر ثانویه منتقل می شود… .
برای ایجاد خلاء از دو روش استفاده می شود:
1- استفاده از پمپ خلاء
2- استفاده از اثركتور
غلاف زنی به بطریها به دلایل زیر انجام می گیرد.
1-به دلیل زیبایی ظاهری بطری محصول تولیدی
2-برای اطمینان محصول از پلمپ كردن آن
3- و… .
آزمایشگاه فیزیكوشیمیایی:
فاكتورهای شیمیایی نیز لازمه كنترل یك خط تولید هستند و با توجه به این فاكتورها برای بهبود كیفیت محصولات و رفع نواقص خط تولید استتفاده میكنند… .
كنترل فیزیكو شیمیایی آبلیمو،
شكل ظاهری، رنگ، بو ؛ طعم، وجود مواد خارجی ، درصد لرد فیلتر اول و دوم، درصد چربی، میزان SO2 شاهد و … .
و… .
قوانین ارسال دیدگاه در سایت