پاورپوینت جستجو و اندازه گیری عوامل نگه دارنده و مواد افزودنی در شیر 37 اسلاید
پاورپوینت جستجو و اندازه گیری عوامل نگه دارنده و مواد افزودنی در شیر 37 اسلاید
دسته بندی | صنایع غذایی |
فرمت فایل | ppt |
حجم فایل | 59 کیلو بایت |
تعداد صفحات | 37 |
§-محلول 1 درصد نیترات نقره §طرز عمل: در یک لوله آزمایش تقریباً یک میلی لیتر از شیر مشکوک و 3 تا 5 میلی لیتراز یک محلول یک درصد نیترات نقرهوارد مینماییم چنانچه رنگ زرد شیر مربوط بوجود بی کرمات دوپتاس باشد تبدیل به قرمز نارنجی میشود. برای تشخیص بهتر رنگ میتوان از یک لوله آزمایش حاوی شیر معمولی بعنوان شاهد استفاده نمود.
آزمایش بر روی خاکستر شیر انجام میشود؛ بدین ترتیب که کرماتها را بکمک یک محلول سولفات فروز و آمونیاک (یا ملح Mohr) بفرمول :
احیا نموده زیادی این محلول را با پرمنگنات دوپتاس تیتره مینماییم SO4FC.SO4(NH4)2 6H2o
طراح و مدیر مارکتینگ پروژه _ خوشحال میشم که بتوانم قدمی در رشد و برطرف ساختن نیازهای شما عزیزان بردارم.
مطالب زیر را حتما بخوانید:
ساختن پنیر به صورت صنعتى در آغاز قرن بیستم شروع شد و آن زمانى بود كه پاستور دانشمند معروف فرانسوى اكتشافات خود را درباره تخمیر شیرى آغاز كرد دسته بندیصنایع...
تهیه کیک اسفنجی و کلوچه 16 ص کارآفرینی تهیه کیک اسفنجی و کلوچه 16 صدسته بندیصنایع غذاییفرمت فایلzipحجم فایل22 کیلو بایتتعداد صفحات13پس از پرداخت، لینک دانلود فایل برای شما نشان...
در حال حاضر با افزایش سریع جمعیت و احتیاج روزافزونی که به مواد غذایی بالاخص موادپروتئینی احساس می شود تأمین نیازهای غذایی انسانها در درجه اول اهمیت درجوامع بشری قرار...
پاورپوینت بررسی عوامل ضد میکروبی طبیعی و بازدارند در شیر در 25اسلاید زیبا و قابل ویرایش با فرمت pptx دسته بندیصنایع غذاییفرمت فایلpptxحجم فایل245 کیلو بایتتعداد صفحات25برای دانلود فایل بر...
دانلود پاورپوینت با موضوع بررسی فناوری های نوین در صنایع غذایی، در قالب ppt و در 58 اسلاید، قابل ویرایش، شامل عوامل استریلیزاسیون، فاکتورهای موثر بر استریلیزاسیون، گرایش به استفاده...
گزارشی جامع و آماده در مباحث تیتراسیون، انداطه گیری فسفر، چربی ، قند، ویتامین دسته بندیصنایع غذاییفرمت فایلdocxحجم فایل530 کیلو بایتتعداد صفحات50برای دانلود فایل بر روی دکمه زیر کلیک کنیددریافت...
دانلود نگرشی كلی بر تكنولوژی تولید آب میوه 16 صDOC تحقیق نگرشی كلی بر تكنولوژی تولید آب میوه 16 صDOC مقاله نگرشی كلی بر تكنولوژی تولید آب میوه 16 صDOC...
پاورپوینت بررسی مزیت نسبی صادراتی صنایع غذایی در 30 اسلاید قابل ویرایش با فرمت pptx دسته بندیصنایع غذاییفرمت فایلpptxحجم فایل1.112 مگا بایتتعداد صفحات30برای دانلود فایل بر روی دکمه زیر کلیک...
طرح توجیهی بسته بندی آب معدنی سرمایه گذاری ثابت طرح هزینه های جاری طرح سود ناویژه محاسبه نقطه سر به سر تولید سود ویژه محاسبه دسته بندیصنایع غذاییفرمت فایلpdfحجم فایل100...
خلاصه طرح موضوع طرح طرح تولید لواشك از خرما نوع تولیدات لواشك خرما تعداد شاغلین 21 نفر مشخصات سرمایه گذاری طرح (ارقام به میلیون ریال) سرمایه گذاری كل طرح 3731...
دانلود پاورپوینت با عنوان بررسی عناصر ضد مغذی (بازدارندهها) در قالب pptx، قابل ویرایش و در حجم 34 اسلاید شامل مقدمه، عناصر ضد مغذی بازدارندهها، بازدارندههای پروتئینی، بازدارندههای معدنی، بازدارندههای...
روغنها و چربی های خوراكی بخش عمده ای از تركیب مواد غذایی و غذای مصرفی روزانه را به خود اختصاص می دهند رشد سریع جمعیت و نیاز به افزایش هر...
قوانین ارسال دیدگاه در سایت