مارکتینگ پروژه 20 | مرجع فایل های دانلودی - پروژه آماده - پروژه دانشجویی - پاورپوینت آماده
0

هیچ محصولی در سبد خرید نیست.

پاورپوینت خط تولید ناگت مرغ

پاورپوینت خط تولید ناگت مرغ

دسته بندی طرح های توجیهی و کارآفرینی
فرمت فایل pptx
حجم فایل 1.143 مگا بایت
تعداد صفحات 12
پس از پرداخت، لینک دانلود فایل برای شما نشان داده می شود

در این پاورپوینت به شرح مطالب زیر به همراه عکسها و تصاویر جذاب پرداخته ایم.

روش تولید در خط غذاهای نیمه آماده بصورت مداوم میباشد و دمای خمیر 2- درجه سانتیگراد بهترین نتیجه را خواهد داشت. در تولید غذا های آماده تولید غیر مداوم میباشد… .

– تشریح دقیق و جامع فرآیند تولید غذاهای نیمه آماده و غذاهای آماده:
1- تحویل گوشت و آماده سازی:
الف- فیله ماهی
ب- بلوک های خمیر ماهی(سوریمی خام) و سوریمی فرآیند شده

ج- ماهی کامل

و… .

2- آماده سازی مواد اولیۀ غیرگوشتی و توزین

3- چرخ کردن گوشت (Grinding)

4- اختلاط (Mixing)

و… .

پس از پرداخت، لینک دانلود فایل برای شما نشان داده می شود

مدیریت

طراح و مدیر مارکتینگ پروژه _ خوشحال میشم که بتوانم قدمی در رشد و برطرف ساختن نیازهای شما عزیزان بردارم.

مطالب زیر را حتما بخوانید:

قوانین ارسال دیدگاه در سایت

  • چنانچه دیدگاهی توهین آمیز باشد و متوجه اشخاص مدیر، نویسندگان و سایر کاربران باشد تایید نخواهد شد.
  • چنانچه دیدگاه شما جنبه ی تبلیغاتی داشته باشد تایید نخواهد شد.
  • چنانچه از لینک سایر وبسایت ها و یا وبسایت خود در دیدگاه استفاده کرده باشید تایید نخواهد شد.
  • چنانچه در دیدگاه خود از شماره تماس، ایمیل و آیدی تلگرام استفاده کرده باشید تایید نخواهد شد.
  • چنانچه دیدگاهی بی ارتباط با موضوع آموزش مطرح شود تایید نخواهد شد.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

لینک کوتاه: