مارکتینگ پروژه 20 | مرجع فایل های دانلودی - پروژه آماده - پروژه دانشجویی - پاورپوینت آماده
0

هیچ محصولی در سبد خرید نیست.

پاورپوینت خواص رئولوژیکی کره

خواص رئولوژیکی کره ترکیبات تشکیل دهنده کره ماهیت آمفی پلاری کره زنی

دسته بندی صنایع غذایی
فرمت فایل ppt
حجم فایل 391 کیلو بایت
تعداد صفحات 16
برای دانلود فایل بر روی دکمه زیر کلیک کنید

دریافت فایل

مقدمه:

برای بدست آوردن کره ای با خواص رئولوژیکیمناسب باید از سوپه ترکیب چربی شیر در فصولمختلف توجه نمود و از

سری دیگر پارامترهایمختلف فرآیند را دراین راستا تنظیم نمود.

خواص رئولوژیکی کره همان ویژگی هایبافتی کره ای از جمله ویسکوزیته و حالتپخش شدن کره بر روی نان و قابلیت

گسترش پذیری و …. می باشد.

ترکیبات تشکیل دهنده و ساختار فیزیکی ترکیبات و فرآیندهایصورت گرفته بر روی کره از جمله فرآیند کره زنی، نمک

زنی،و مالش دهی (WORKING) بر روی این ویژگی ها تأثیر گذراند.

ترکیبات تشکیل دهنده کره:

از آنجایی که ترکیبات شیمیایی کره تا حد زیادیمشابهه ترکیبات چربی شیر است، به ترکیبات چربی شیرمی پردازیم.

ترکیبات تشکیل دهنده چربی شیر:0.098تری گلیسیریدها همراه با مقادیر کمیمونو و دی گلیسرید و اسیدهای

چرب آزاد، فسفولیپیدها، سربروزیدها و استرول ها می باشد.

به طور کلی اسیدهای چرب با 18 کربن و یک پیونددوگانه نسبت چشمگیری را به خود اختصاص می دهد، در حالیکه

اسیدهای 16 کربنه با یک پیوند دوگانه مقدار کمی را به خود اختصاص می دهد.

ماهیت آمفی پلاری:

فسفو لیپیدها در چربی شیر دیده می شوند کهقسمت عمده در غشاء گلبولها ی چربی شیرواقع شده اند که به عنوان

امولسیفایر هستندکه از نظر سطحی فعال بوده و این ویژگیبه آنها این امکان را می دهد که در امولسیون های

آب در روغن و روغن در آببه عنوان امولسیفایر عمل کنند.

برای دانلود فایل بر روی دکمه زیر کلیک کنید

دریافت فایل

مدیریت

طراح و مدیر مارکتینگ پروژه _ خوشحال میشم که بتوانم قدمی در رشد و برطرف ساختن نیازهای شما عزیزان بردارم.

مطالب زیر را حتما بخوانید:

قوانین ارسال دیدگاه در سایت

  • چنانچه دیدگاهی توهین آمیز باشد و متوجه اشخاص مدیر، نویسندگان و سایر کاربران باشد تایید نخواهد شد.
  • چنانچه دیدگاه شما جنبه ی تبلیغاتی داشته باشد تایید نخواهد شد.
  • چنانچه از لینک سایر وبسایت ها و یا وبسایت خود در دیدگاه استفاده کرده باشید تایید نخواهد شد.
  • چنانچه در دیدگاه خود از شماره تماس، ایمیل و آیدی تلگرام استفاده کرده باشید تایید نخواهد شد.
  • چنانچه دیدگاهی بی ارتباط با موضوع آموزش مطرح شود تایید نخواهد شد.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

لینک کوتاه: