مارکتینگ پروژه 20 | مرجع فایل های دانلودی - پروژه آماده - پروژه دانشجویی - پاورپوینت آماده
0

هیچ محصولی در سبد خرید نیست.

پاورپوینت مایعات و جامدات

دسته بندی :پاورپوینت مدیریت 44

دانلود پاورپوینت مایعات و جامدات بررسی مایعات و جامدات پاورپوینت جامع و کامل مایعات و جامدات کاملترین پاورپوینت مایعات و جامدات پکیج پاورپوینت مایعات و جامدات مقاله مایعات و جامدات تحقیق مایعات و جامدات

دسته بندی پاورپوینت
فرمت فایل ppt
حجم فایل 3.157 مگا بایت
تعداد صفحات 56
برای دانلود فایل بر روی دکمه زیر کلیک کنید

دریافت فایل

نوع فایل: پاورپوینت (قابل ویرایش)

قسمتی از متن پاورپوینت :

تعداد اسلاید : 56 صفحه

مایعات و جامدات ساختار مایعات، جامدات و گازها مایعات از نظر نظم ساختمانی بین جامدات و گازها هستند یعنی نه مثل گازها بی

‌نظمی كامل مولكولی مشاهده می‌شود و نه مثل جامدات ساختمان شبكه بلوری

منظم دارند در مایعات حركت ملكول‌ها آهسته است لذا دارای حجم معینی هستند.

ولی شكل مشخصی ندارند و شكل ظرف را بخود می‌گیرند.

تغییر فشار بر حجم مایع بی‌تأثیر است. به علت حداقل بودن فضای بین ملكولی،

ولی با افزایش دما اكثر مایعات منبسط شده و افزایش حجم می‌یابند این انبساط

حجم مایعات كمتر از گازهاست. ویسكوزیته: مقاومت مایعات در برابر جاری شدن

یك راه تعیین ویسكوزیته، تعیین زمان عبور مقدار مشخصی مایع از یك سوراخی

(مجرای باریك) در درجه حرارت و فشار معین است.

عوامل مؤثر در ویسكوزیته: نیروهای جاذبه، وزن ملكولی و ساختما‌ن ملكولی

ویسكوزیته مایعات با ملكولهای بزرگ و شكل نامنظم، بیشتر از ویسكوزیته مایعات

با ملكولهای كوچك است. افزایشT(دما) باعث كاهش ویسكوزیته می‌شود ولی
افزایش P (فشار) باعث افزایش ویسكوزیته می‌شود.

كشش سطحی: ملكول‌های مایعی كه در سطح قرار دارند به سمت داخل

كشیده می‌شوند ولی ملكولهایی كه در مركز مایع قرار دارند به طور یكنواخت

توسط ملكولهای دیگر به هر طرف كشیده می‌شوند. به همین علت قطرات مایع

كروی هستند.

افزایش T باعث كاهش كشش سطحی می‌شود ( بعلت كاهش نیروهای جاذبه

بین ملكولی) Surface Tension كشش سطحی تصعید: تبدیل جامد به گازSublimation: solid  gas.
تبخیر: تبدیل مایع به گازVaporization: liquid  gas.
ذوب شدن: تبدیل جامد به مایعMelting or fusion: solid  liquid.
تبرید: تبدیل گاز به جامدDeposition: gas  solid.
میعان:تبدیل گاز به مایعCondensation: gas  liquid.
: تبدیل مایع به جامد انجمادFreezing: liquid  solid. تغییرات فازها انرژی و تغییر فاز Sublimation: Hsub > 0 (endothermic).
Vaporization: Hvap > 0 (endothermic).
Heat of Vaporization
Melting or Fusion: Hfus > 0 (endothermic).
Heat of fusion
Deposition: Hdep < 0 (exothermic).
Condensation: Hcon < 0 (exothermic).
Freezing: Hfre < 0 (exothermic). انرژی و تغییر فاز Heating Liquid Solutions Formation intermolecular forces intermolecular forces are broken فشار بخار تعادل بستگی به نوع جسم و درجه حرارت دارد.

با افزایش T، فشار بخار بیشتر می‌شود، با افزایش نیروی جاذبه‌ ملكولی فشار

بخار كمتر می‌شود.

افزایش حجم زیر سرپوش تأثیری بر فشار بخار ندارد (فشار بخار مستقل از

مقدار مایع و ابعاد ظرف است)
دیاگرام فازی دیاگرام فازی دیاگرام فازی H2O و CO2 تمرینی از این رابطه: اگر را حساب كنید. و مقدار نقطه انجماد ـ نقطه ذوب

اگر تبادل حرارتی بین سیستم ومحیط خارج نباشد، در واقع در سیستم بسته
تعادل خواهیم داشت.
نقطه انجماد نرمال یا نقطه ذوب نرمال: درجه حرارت مربوط به تعادل
جامد مایع در فشار یك اتمسفر

سوپركول یا مایع فوق سرد: مایعی كه هنگام سرد شدن به دمای كمتر از
نقطه انجماد برسد ولی باز مایع باشد. با خراش ظرف و یا اضافه كردن یك دانه
كوچك بلور، تبلور ایجاد می‌شود

جامدات بی‌شكل (شیشه‌ای): مثل شیشه، قیر یا مواد پلاستیكی نقطه ذوب یاانجماد معینی ندارند،به این جامدات آمورف گویند.
گرمای ذوب مولی یا : مقدار گرمای لازم برای تبدیل یك

مول جامد به مایع. گرمای مولی تبلور: مقدار گرمای آزاد شده در تبدیل یك مول مایع به جامد

ذوب شدن با افزایش بی‌نظمی همراه است. آنتروپی مولی ذوب: نسبت گرمای مولی ذوب به نقطه ذوب نرمال جامدات ـ بلورها

بلور حالتی از ماده است كه عناصر تقارن دارد و از انتشار الگوهای منظم


توجه: متن بالا فقط قسمت کوچکی از محتوای فایل پاورپوینت بوده و بدون ظاهر گرافیکی می باشد و پس از دانلود، فایل کامل آنرا با تمامی اسلایدهای آن دریافت می کنید.

برای دانلود فایل بر روی دکمه زیر کلیک کنید

دریافت فایل

مدیریت

طراح و مدیر مارکتینگ پروژه _ خوشحال میشم که بتوانم قدمی در رشد و برطرف ساختن نیازهای شما عزیزان بردارم.

مطالب زیر را حتما بخوانید:

قوانین ارسال دیدگاه در سایت

  • چنانچه دیدگاهی توهین آمیز باشد و متوجه اشخاص مدیر، نویسندگان و سایر کاربران باشد تایید نخواهد شد.
  • چنانچه دیدگاه شما جنبه ی تبلیغاتی داشته باشد تایید نخواهد شد.
  • چنانچه از لینک سایر وبسایت ها و یا وبسایت خود در دیدگاه استفاده کرده باشید تایید نخواهد شد.
  • چنانچه در دیدگاه خود از شماره تماس، ایمیل و آیدی تلگرام استفاده کرده باشید تایید نخواهد شد.
  • چنانچه دیدگاهی بی ارتباط با موضوع آموزش مطرح شود تایید نخواهد شد.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

لینک کوتاه: