مارکتینگ پروژه 20 | مرجع فایل های دانلودی - پروژه آماده - پروژه دانشجویی - پاورپوینت آماده
0

هیچ محصولی در سبد خرید نیست.

پاورپوینت کربوهیدرات ها

پاورپوینت کربوهیدرات ها

دسته بندی فنی و مهندسی
فرمت فایل doc
حجم فایل 291 کیلو بایت
تعداد صفحات 45
پس از پرداخت، لینک دانلود فایل برای شما نشان داده می شود

کربوهیدرات‌ها :

ساختار :

پلی‌ساکاریدها

سوخت‌وساز کربوهیدرات‌ها

کارکرد مواد قندی و نشاسته در بدن

منابع غذایی قندی و نشاسته‌ای

انرژی‌زایی کربوهیدرات‌ها

پروتئین

مقدار مورد نیاز پروتئین برای یک ورزشکار

* دسرهای دارای شیر و بستنی

جایگزینی مواد غذایی پروتئینی:

مواد زیر دارای گرم پروتئین مساوی هستند:

جایگزین های (معادلین) موادغذایی لبنی:

ارزش مقایسه ای پروتئین های حیوانی و گیاهی:

نسبت پروتئین های حیوانی به گیاهی:

لیپیدها

اسیدهای چرب

تری گلیسریدها

واکسها

فسفولیپیدها

اسفنگولیپیدها

لیپوپروتئینها

لیپیدهای ساده

استروئیدها

ترپنها

عناصر معدنی

بورون

عملکرد

علائم و نشانه های کمبود

منابع غذائی

مسمومیت

افراد با نیاز های خاص

تداخل داروئی

اطلاعات کلی

عملکرد

علائم و نشانه های کمبود

منابع غذائی

افراد با نیاز های خاص

تداخل داروئی

اطلاعات ویتامین ها

علائم و نشانه های کمبود

منابع غذائی

افراد با نیاز های خاص

تداخل داروئی

ویتامین C

عملکرد

منابع غذائی

افراد با نیاز های خاص

ماده ای شگفت انگیز

اشکال متغیر

اهمیت آب در زندگی

مصرف آشکار و نهان آب

منبع کمیاب

آب ، فرهنگ و مذهب

شناخت محیط رشد:آب

پس از پرداخت، لینک دانلود فایل برای شما نشان داده می شود

مدیریت

طراح و مدیر مارکتینگ پروژه _ خوشحال میشم که بتوانم قدمی در رشد و برطرف ساختن نیازهای شما عزیزان بردارم.

مطالب زیر را حتما بخوانید:

قوانین ارسال دیدگاه در سایت

  • چنانچه دیدگاهی توهین آمیز باشد و متوجه اشخاص مدیر، نویسندگان و سایر کاربران باشد تایید نخواهد شد.
  • چنانچه دیدگاه شما جنبه ی تبلیغاتی داشته باشد تایید نخواهد شد.
  • چنانچه از لینک سایر وبسایت ها و یا وبسایت خود در دیدگاه استفاده کرده باشید تایید نخواهد شد.
  • چنانچه در دیدگاه خود از شماره تماس، ایمیل و آیدی تلگرام استفاده کرده باشید تایید نخواهد شد.
  • چنانچه دیدگاهی بی ارتباط با موضوع آموزش مطرح شود تایید نخواهد شد.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

لینک کوتاه: