مارکتینگ پروژه 20 | مرجع فایل های دانلودی - پروژه آماده - پروژه دانشجویی - پاورپوینت آماده
0

هیچ محصولی در سبد خرید نیست.

پایان نامه مراحل برداشت یونجه

پایان نامه مراحل برداشت یونجه

دسته بندی کشاورزی
فرمت فایل docx
حجم فایل 930 کیلو بایت
تعداد صفحات 45
پس از پرداخت، لینک دانلود فایل برای شما نشان داده می شود

فصل اول : مقدمه ای در مورد گیاه یونجه

1-1- مقدمه …………………………………………………………………………………………………………………….. 2

1-2- مبدا اولیه یونجه ………………………………………………………………………………………………………. 4

1-3- خواص گیاه شناسی یونجه ………………………………………………………………………………………… 5

1-4-انواع یونجه ایرانی …………………………………………………………………………………………………….. 8

1-4-1- یونجه بغدادی …………………………………………………………………………………………………….. 8

1-4-2- یونجه همدانی …………………………………………………………………………………………………….. 9

1-4-3- یونجه یزدی ……………………………………………………………………………………………………….. 9

1-4-4- یونجه بمی …………………………………………………………………………………………………………. 9

1-5- ارزش غذایی یونجه …………………………………………………………………………………………………. 10

1-6- مقایسه ارزش غذایی یونجه ……………………………………………………………………………………….. 11

1-7- یونجه و اهمیت آن در تغذیه دام ………………………………………………………………………………… 12

1-8- عوامل موثر بر ارزش غذایی یونجه …………………………………………………………………………….. 12

1-8-1- گونه ، واریته و سویه گیاه …………………………………………………………………………………….. 12

1-8-2- نسبت برگ به ساقه ……………………………………………………………………………………………… 12

1-8-3- مرحله رشد در زمان برداشت ………………………………………………………………………………… 12

1-8-4- حاصلخیزی و خصوصیات خاک ……………………………………………………………………………. 13

1-8-5- اثرات اقلیم فصل آب و هوا روی ترکیبات یونجه …………………………………………………….. 13

1-8-6- ارزش غذایی یونجه ……………………………………………………………………………………………… 13

فصل دوم – روش های برداشت یونجه

2-1- رو شهای برداشت یونجه ………………………………………………………………………………………….. 16

2-1-1- چیدن …………………………………………………………………………………………………………………. 16

2-1-2- ریگ زدن ……………………………………………………………………………………………………………. 18

2-1-3- بسته بندی …………………………………………………………………………………………………………… 19

2-2- زمان برداشت یونجه …………………………………………………………………………………………………. 20

فصل سوم – اصول خشک کردن علوفه

3-1- اصول خشک کردن علوفه ………………………………………………………………………………………… 24

3-2- روش های خشک کردن علوفه …………………………………………………………………………………. 26

3-2-1- علوفه خشک بلند ……………………………………………………………………………………………….. 27

3-2-2- علوفه خشک خردشده ………………………………………………………………………………………… 27

3-2-3- علوفه خشک ریز شده ………………………………………………………………………………………… 28

3-2-4- علوفه خشک بسته بندی شده ………………………………………………………………………………. 28

3-2- 5- بسته های بزرگ ………………………………………………………………………………………………… 29

3-3- خشک کردن در انبار ……………………………………………………………………………………………….. 30

3-3-2- علوفه خشک قرصی و حبه شده …………………………………………………………………………… 32

3-3-3- مواد افزودنی به علوفه …………………………………………………………………………………………. 33

3-3-4- آبگیری ……………………………………………………………………………………………………………… 34

فهرست منابع

4-1 منابع فارسی …………………………………………………………………………………………………………….. 36

1-1-مقدمه :

یونجه از تیره لگومینوز بوده و به علت غنی بودن از پروتئین،کلسیم و ویتامین و خوش خوراک بودن ودرصد کم سلولز درردیف بهترین گیاهان علوفه ای قرار می گیرد وبه آن طلای سبز می گویند.یونجه اولین گیاه زراعی است که به عنوان علوفه کشت شده است.

اگرچه یونجه به دلیل استفاده گسترده از آن در نواحی معتدل ،مورد توجه قرار گرفته است ،اما درحقیقت هم نقاط معتدل و هم در نقاط نیمه گرمسیری کشت می شود.در مقیاس جهانی ،یونجه نه تنها رایج ترین علوفه مورد استفاده است ، بلکه قدیمی ترین علوفه نیز بشمار می رود.خاستگاه مرکزی این گیاه چندساله ء ایران ، ماوراء قفقاز و آسیای صغیر است. یونجه خود را با زمستانهای سرد و تابستانهای خشک و داغ این مناطق سازگار نموده است.

علاوه بر یونجه معمولی (Medicago.sativa) گونه دیگری دارد که بطوراستثنایی نسبت به سرما سازگار است (Medicago .falcata ) ودر شرایط رشدحاکم بر نواحی دور دست شمال سیبری مورد استفاده قرار میگیرد.هردو گونه یونجه در حدود450 سال پیش به آلمان و شمال فرانسه واردشد.گمان می رودکه درآنجا بین M.sativa که گل
هایی به رنگ آبی تا ارغوانی دارد M. Falcate که دارای گلهای زرد رنگ است،دو رگه گیری صورت گرفت باشد.هیبریدهای حاصله M.media نامیده می شوند و کم و بیش ویژگی های دو گونه اصلی را دارند.گلهای گونه هیبریدی غالبا الوان است.این گونه جدید تنوع ژنتیکی زیادی دارد که همراه با سفرهای متعدد اکتشافانی که درقرن شانزدهم و هفدهم در اروپا شروع شد،به استقراریونجه در سراسر جهان کمک کرد.گیاهان هر دو گونه M.sativaو M.mediaبا شرایط رشد در امریکای شمالی و جنوبی و استرالیا ، نیوزلند ، افریقای جنوبی ، مناطق خشک آسیا ، ناحیه مدیترانه و اروپای شمالی سازگارند. ارقام معدودی از M.falcata وجود دارد که کمتر مورد استفاده قرار می گیرند.

یونجه را پرتغالیها و اسپانیاییها در قرن شانزدهم به امریکای جنوبی آوردند. این گیاه توسط میسیونرها از پرو و مکزیک به تگزاس، اریزونا، نیومکزیکو وکالیفرنیا انتقال یافت و تا سال 1870 دراین نواحی بخوبی مستقر شد. از اینجا بود که یونجه به عنوان ” ملکه ءعلوفه ها ” شناخته شدو اکنون 13 میلیون هکتار (33 میلیون ایکر) را درامریکای شمالی و 33 میلیون هکتار (83 میلیون ایکر) را درسطح جهان در برمیگیرد. بویژه بر حسب تولید پروتئین ،این گیاه از ارزش تغذیه ای زیادی برخورداراست و بر سایر گیاهان علوفه ای برتری دارد.

در محدوده ترکیب ژنتیکی falcata – M.sativa تنوع فیزیولوژیک و مورفولوژیک به قدری زیاد است بحث پیرامون مناطق سازگاری این گروه به طور کلی بی معنی است. یونجه دارای ارقام یا مجموعه ارقامی است که به استثنای نواحی گرمسیری که دمای آن پیوسته بالاست،درهمه مناطق کشاورزی رشد می کند.دلایل چندی برای این تنوع گسترده در دست است. اولا هردو شکل دیپلوئید (2n=16) و تتراپلوئید (2n=32) وجود دارد ودو رگ گیری حاصل از آنها تا سطح تتراپلوئید باعث تولید هیبریدهای باروری می شود. ثانیا خوداین گیاهان بطور کامل دگرگشنی دارند و به این ترتیب میزان صفات مختلط ( هتروزیگوتی ) در انها زیاد است ،ثالثا این زمینه ء وسیع تنوع در طول 3000 تا 4000سال در سطح جهان در معرض به گزینی طبیعی بوده است.

پس از پرداخت، لینک دانلود فایل برای شما نشان داده می شود

محمد

من نویسنده این سایت هستم و خوشحالم که در کنار مدیریت سایت میتوانم هر روز تجربیات خودم رو افزایش دهم تا به ارائه خدمات بهتری بپردازم.

مطالب زیر را حتما بخوانید:

قوانین ارسال دیدگاه در سایت

  • چنانچه دیدگاهی توهین آمیز باشد و متوجه اشخاص مدیر، نویسندگان و سایر کاربران باشد تایید نخواهد شد.
  • چنانچه دیدگاه شما جنبه ی تبلیغاتی داشته باشد تایید نخواهد شد.
  • چنانچه از لینک سایر وبسایت ها و یا وبسایت خود در دیدگاه استفاده کرده باشید تایید نخواهد شد.
  • چنانچه در دیدگاه خود از شماره تماس، ایمیل و آیدی تلگرام استفاده کرده باشید تایید نخواهد شد.
  • چنانچه دیدگاهی بی ارتباط با موضوع آموزش مطرح شود تایید نخواهد شد.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

لینک کوتاه: