مارکتینگ پروژه 20 | مرجع فایل های دانلودی - پروژه آماده - پروژه دانشجویی - پاورپوینت آماده
0

هیچ محصولی در سبد خرید نیست.

پرسشنامه خودشی انگاری فردریکسون، رابرت، نل، کوئین و توئینگ، ۱۹۹۸

پرسشنامه خودشی انگاری فردریکسون، رابرت، نل، کوئین و توئینگ، ۱۹۹۸

پرسشنامه خودشی انگاری فردریکسون، رابرت، نل، کوئین و توئینگ، ۱۹۹۸ با نمره گذاری، تفسیر، روایی و پایایی، بررسی مولفه ها و خرده مقیاس ها در قالب فایل ورد و با فرمت docx

مشخصات فایل

تعداد صفحات ۳
حجم ۱۵ کیلوبایت
فرمت فایل اصلی docx
دسته بندی روانشناسی و علوم تربیتی

توضیحات کامل

پرسشنامه خودشی انگاری فردریکسون، رابرت، نل، کوئین و توئینگ، ۱۹۹۸ با نمره گذاری، تفسیر، روایی و پایایی، بررسی مولفه ها و خرده مقیاس ها در قالب فایل ورد و با فرمت docx

 

 

تفسیر پرسشنامه خودشی انگاری

پرسش نامه خودشیء انگاری متمرکز بر ارزیابی اینکه آیا یک فرد بدنش را به عنوان یک شیوه متمرکز بر ظاهر و شی سازی شده یا در یک شیوه غیر شی سازی شده و بر اساس صلاحیت مشاهده می کند، از شرکت کنندگان درخواست می گردد تا ۱۰ مقیاس نگرش به بدن را بر اساس اهمیتی که به آن ها می دهند درجه بندی کنند. ۵ مقیاس مرتبط با نگرش های مبتنی بر ظاهر بوده (جذابیت جنسی، عضلات سفت، وزن، جذابیت فیزیکی و اندازه اعضای بدن)، در حالی که ۵ مقیاس دیگر مرتبط با اجزا مبتنی بر خصوصیات فیزیکی می باشد ( سطح انرﮋی، سلامتی، قدرت، تناسب فیزیکی و هماهنگی فیزیکی). 

 

نمرات به وسیله اختصاص ارزش به درجه بندی محاسبه می شوند که بیشترین آن ها نمره ۱۰ و آخرین آن ها نمره ۱ دریافت می کند، نهایتا ارزش های مبتنی بر صلاحیت از ارزشهای مبتنی بر ظاهر کاسته شده که نتیجتا نمره ای بین ۲۵- و ۲۵ حاصل می گردد نمرات بالاتر میزان شی سازی شدن بیشتر را نشان می دهد در حالی که نمرات پایین تر نمایان گر افرادی است بدنشان را براساس صلاحیت ارزیابی می نمایند (نشان دهنده شرکت کنندگانی با سطح پایین تر خودشیءانگاری می باشد) (فردریکسون، رابرت، نل، کوئین و توئینگ، ۱۹۹۸; نل و فردریکسون،۱۹۹۸). هم چنین به دلیل عدم استفاده قبلی از این پرسش نامه در ایران پایایی و روایی این مقیاس در این تحقیق محاسبه می گردد.

 

 

 

روایی پرسش نامه خودشیء انگاری

جدول ۳-۷: روایی پرسشنامه‌ی خود شیء انگاری
پرسشنامه     مقدار KMO    آزمون  بارتلت
        مقدار کای دو    درجه آزادی     سطح معناداری
خود شیء انگاری    04/0    56/656    45    0
جدول فوق نشان می دهد در مقیاس خود شیء انگاری کفایت نمونه لازم وجود ندارد. زیرا مقدار  مقدار KMO برابر با ۰۴/۰ می باشد. اما در آزمون بارتلت نتیجه ی مورد نظر یعنی همبسته بودن سوالات حاصل شده است.

 

 

پایایی پرسش نامه خودشیء انگاری

جدول ۳-۸: پایایی پرسشنامه‌ی خود شیء انگاری
پرسشنامه    تعداد سوالات    تتا
خود شیء انگاری    10    47/0

   برای محاسبه پایایی خودشی انگاری از روش تتای ترتیبی استفاده شد در خرده مقیاس خود شیء انگاری مقدار تتای ترتیبی ۴۷/۰ به دست آمده است. با توجه به پایین بودن مقدار تتا می توان گفت سوالات این پرسشنامه از پایایی لازم برخوردار نیستند.
 


توضیحات بیشتر و دانلود



صدور پیش فاکتور، پرداخت آنلاین و دانلود

محمد

من نویسنده این سایت هستم و خوشحالم که در کنار مدیریت سایت میتوانم هر روز تجربیات خودم رو افزایش دهم تا به ارائه خدمات بهتری بپردازم.

مطالب زیر را حتما بخوانید:

قوانین ارسال دیدگاه در سایت

  • چنانچه دیدگاهی توهین آمیز باشد و متوجه اشخاص مدیر، نویسندگان و سایر کاربران باشد تایید نخواهد شد.
  • چنانچه دیدگاه شما جنبه ی تبلیغاتی داشته باشد تایید نخواهد شد.
  • چنانچه از لینک سایر وبسایت ها و یا وبسایت خود در دیدگاه استفاده کرده باشید تایید نخواهد شد.
  • چنانچه در دیدگاه خود از شماره تماس، ایمیل و آیدی تلگرام استفاده کرده باشید تایید نخواهد شد.
  • چنانچه دیدگاهی بی ارتباط با موضوع آموزش مطرح شود تایید نخواهد شد.


Warning: _() expects exactly 1 parameter, 2 given in /home/mpir1/public_html/wp-content/themes/Sigma/comments.php on line 19

لینک کوتاه: