مارکتینگ پروژه 20 | مرجع فایل های دانلودی - پروژه آماده - پروژه دانشجویی - پاورپوینت آماده
0

هیچ محصولی در سبد خرید نیست.

پروتکل درمانی و پکیج آموزشی افزایش باورهای خودکارآمدی

پروتکل درمانی و پکیج آموزشی افزایش باورهای خودکارآمدی

دانلود و خرید پروتکل درمانی (پکیج آموزشی) برنامه آموزشی افزایش باورهای خودکارآمدی براساس رویکرد شناختی- اجتماعی

مشخصات فایل

تعداد صفحات ۲۰
حجم ۳۸ کیلوبایت
فرمت فایل اصلی docx
دسته بندی روانشناسی و علوم تربیتی

توضیحات کامل

دانلود و خرید پروتکل درمانی (پکیج آموزشی) برنامه آموزشی افزایش باورهای خودکارآمدی براساس رویکرد شناختی- اجتماعی آلبرت بندورا همراه با طرح پیشنهادی برای جلسات گروهی 

 

 

 

*** هدیه همراه خرید پروتکل درمانی افزایش باورهای خودکارآمدی
طرح فوق العاده و پیشنهادی برای جلسات گروهی 

 

 

 

پروتکل درمانی افزایش باورهای خودکارآمدی براساس رویکرد شناختی- اجتماعی:

گروه آزمایش طی ۸ جلسه یک ساعت ونیمی دربرنامه آموزش افزایش باورهای خودکارآمدی براساس رویکرد شناختی- اجتماعی شرکت کردند. 
نتیجه پژوهش نشان می دهد که آموزش رویکرد شناختی- اجتماعی بندورا در افزایش باورهای خودکارآمدی مؤثربوده است. 

باورهای خودکارآمدی : اصل نظریه بندورا است که به قضاوت شخص از توانایی خود او برای سازمان دادن و عملی شدن مجموعه ای از اعمال مورد نیاز برای رسیدن به یک نوع عملکرد تعیین شده اطلاق می گردد . 

 

 

پس از مشخص شدن اعضای گروه های کنترل و آزمایش و انجام پیش آزمون از دو گروه ، برنامه آموزشی باورهای خودکارآمدی بر مبنای مکتب شناختی – اجتماعی آغاز شد . این برنامه در باشگاه ورزشی شهید مهرانی تهران طی ۸ جلسه یک ساعت و نیمی با حضور اعضاء گروه آزمایش برگزار گردید. ابتدا با بیان اهمیت رازداری به عنوان یک اصل بسیار مهم در مشاوره به آنها اطمینان داده شد ، با بیان اشتراکاتی که با هم داشتند به عنوان افرادی که همه همرزم بودند و اکنون جانبازهستند و گروه ورزشی که تشکیل داده اند نشان از همدلی و رابطه عمیق آنها است سعی شد رابطه حسنه بین افراد ایجاد شود. سپس پرسشنامه خودکارآمدی توزیع شد و از آنها خواسته شد تا با کمال دقت و صداقت به آن پاسخ دهند. در این جلسه پس از آشنا نمودن شرکت کنندگان با مکتب فکری شناختی- اجتماعی ، مفهوم باورهای خودکارآمدی توضیح داده شد. آنگاه از موانع احتمالی که مانع کارآمدی و اثربخشی است صحبت شد. از آنها خواسته شد انتظارات خود را از شرکت در این جلسات بیان کنند ، در پایان جلسه از آنها خواسته شد که به ارزیابی خود بپردازند که باورهایی که در مورد خود دارند، به چه میزان در کارآمدیشان مؤثر بوده است و آن را به عنوان تکلیف برای جلسه آینده به همراه داشته باشند. همچنین بیان مشخصه های افراد با خودکارآمدی بالا و مشخصه های افراد با خودکارآمدی پایین باعث ایجاد انگیزه در افراد و اشتیاق آنها برای شرکت در جلسات شد .

 

 

 

جلسه دوم با عنوان هدف گزینی به عنوان عاملی برای رسیدن به کارآمدی بیان شد ، اینکه اگر بخواهیم کارآمد باشیم باید اهدافی تعیین کنیم و به بیان چگونگی رسیدن به اهداف پرداخته شد. تأثیر عملکرد گذشته افراد در ایجاد باورهای کارآمدی عنوان جلسه سوم بود ، که در ادامه به بیان کنترل افکار، خودگویی هایی مثبت و منفی و همچنین بیان تصدیقهای مثبت قدرتمند به عنوان ارزشمندترین وسیله برای رسیدن به باورهای مثبت کارآمد مطرح شد. تصویر سازی مثبت ذهن باورهای خودکارآمدی را بالا می برد . ارزیابی و خودسنجی های افراد درباره توانایی های خود و درباره نتیجه تلاشهایشان وهمچنین درباره محیط ، باورهای خودکارآمدی آنها را بالامی برد. 

 

شرح کامل این جلسه ها در فایل خریداری شده آمده است. 
 


توضیحات بیشتر و دانلود



صدور پیش فاکتور، پرداخت آنلاین و دانلود

محمد

من نویسنده این سایت هستم و خوشحالم که در کنار مدیریت سایت میتوانم هر روز تجربیات خودم رو افزایش دهم تا به ارائه خدمات بهتری بپردازم.

مطالب زیر را حتما بخوانید:

قوانین ارسال دیدگاه در سایت

  • چنانچه دیدگاهی توهین آمیز باشد و متوجه اشخاص مدیر، نویسندگان و سایر کاربران باشد تایید نخواهد شد.
  • چنانچه دیدگاه شما جنبه ی تبلیغاتی داشته باشد تایید نخواهد شد.
  • چنانچه از لینک سایر وبسایت ها و یا وبسایت خود در دیدگاه استفاده کرده باشید تایید نخواهد شد.
  • چنانچه در دیدگاه خود از شماره تماس، ایمیل و آیدی تلگرام استفاده کرده باشید تایید نخواهد شد.
  • چنانچه دیدگاهی بی ارتباط با موضوع آموزش مطرح شود تایید نخواهد شد.


Warning: _() expects exactly 1 parameter, 2 given in /home/mpir1/public_html/wp-content/themes/Sigma/comments.php on line 19

لینک کوتاه: