مارکتینگ پروژه 20 | مرجع فایل های دانلودی - پروژه آماده - پروژه دانشجویی - پاورپوینت آماده
0

هیچ محصولی در سبد خرید نیست.

پروژه تبرید و سردخانه در سبزوار

دسته بندی :مکانیک مدیریت 29

پروژه تبرید و سردخانه در سبزوار

دسته بندی مکانیک
فرمت فایل docx
حجم فایل 51 کیلو بایت
تعداد صفحات 15
پس از پرداخت، لینک دانلود فایل برای شما نشان داده می شود

سردخانه ای با اطلاعات زیر مفروض است

20 تن گوشت گاو بسته بندی در یک تونل انجماد که با وزش هوای سرد عمل می کند و ابعاد آن عبارتست ازو ارتفاع 4 متر منجمد می شود .گوشت ها قبل از ورود به تونل انجماد در یک اتاق پیش سردکن تا 8 0C خنک شده و پس از گذشتن از تونل انجماد به دمای -18 0C می رسد. گوشت های بسته بندی شده با چرخهای ویژه حمل گوشت با وزن متوسط روزانه 1000Kg به تونل انجماد هدایت می شود. و منجمد می گردد.گرمای ویژه چرخ های حمل گوشت می باشد. دیوارهای شمالی و شرقی اتاق انجماد به ترتیب با موتورخانه و راهرو همجوار است و از 150 mm آجر سفالی با150 mm عایق پلی یورتان ساخته شده است سقف ان از از 150 mm بتن با150 mm عایق پلی یورتان پوشیده شده است و با قیرگونی عایق رطوبت شده است. دیوار جنوبی و قربی نیز به سالن نگهداری گوشت و نگهداری هلو مشرف بوده و از 100 mm آجر سفالی با100 mm عایق پلی یورتان ساخته شده است. کف سردخانه از ز 150 mm بلوک بتنی با150 mm عایق پلی یورتان و 150 mm بتن دیگر ساخته شده است. همچنین اتاق نگهداری گوشت که 50تن گوشت به مدت 15 روز در آن نگهداری می شود به ابعاد و ارتفاع 4 متر می باشد که دیوار شرقی و جنوبی آن از 150 mm آجر سفالی با150 mm عایق پلی یورتان ساخته شده است و همچنین دیوار شمالی و غربی آن از 100 mm آجر سفالی با100 mm عایق پلی یورتان ساخته شده است. در کنار اتاق نگهداری گوشت اتاق تگهداری میوه هلو به مقدار 2000 جعبه می باشد. هلوها با درجه حرارتی معادل 30 0C و از قرار روزی 200 جعبه وارد سردخانه می شوند دیوار جنوبی و غربی ان 150 mm آجر سفالی با150 mm عایق پلی یورتان ساخته شده است و سقف و کف آن مشابه اتاق انجماد و اتاق نگهداری گوشت می باشد. میانگین وزن هر جعبه هلو 10 kg و وزن هر جعبه خالی 1kg با گرمای ویزه می باشد

همچنین فرضیات زیر را برای سردخانه در نظر بگیرید.

1- 3 كار گر به مدت 3 ساعت در شبانه روز در سردخانه برای هر اتاق كار می‌كنند.

2- یك لیفتراك به مدت معین گفته شده در هر بخش در هر اتاق و راهروها، با بار حرارتیدر نظر گرفته شده است

3- نحوه‌ی انتخاب دستگاه‌ها به گونه‌ای است كه 20 ساعت در روز كار كنند.

4- میزان توان لامپ‌ها برای روشنایی اتاق‌ها و راهروها در نظر گرفته شده است كه به مدت 3 ساعت در روز روشن است.

پس از پرداخت، لینک دانلود فایل برای شما نشان داده می شود

مدیریت

طراح و مدیر مارکتینگ پروژه _ خوشحال میشم که بتوانم قدمی در رشد و برطرف ساختن نیازهای شما عزیزان بردارم.

مطالب زیر را حتما بخوانید:

قوانین ارسال دیدگاه در سایت

  • چنانچه دیدگاهی توهین آمیز باشد و متوجه اشخاص مدیر، نویسندگان و سایر کاربران باشد تایید نخواهد شد.
  • چنانچه دیدگاه شما جنبه ی تبلیغاتی داشته باشد تایید نخواهد شد.
  • چنانچه از لینک سایر وبسایت ها و یا وبسایت خود در دیدگاه استفاده کرده باشید تایید نخواهد شد.
  • چنانچه در دیدگاه خود از شماره تماس، ایمیل و آیدی تلگرام استفاده کرده باشید تایید نخواهد شد.
  • چنانچه دیدگاهی بی ارتباط با موضوع آموزش مطرح شود تایید نخواهد شد.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

لینک کوتاه: