پروژه فرایند تولید قند و شکر از چغندر قند
پروژه فرایند تولید قند و شکر از چغندر قند
دسته بندی | کشاورزی |
فرمت فایل | doc |
حجم فایل | 43 کیلو بایت |
تعداد صفحات | 46 |
نگاهی اجمالی و کلی به مراحل فرایند تولید قند و شکر از چغندر قند
۱- کاشت داشت و برداشت چغندر
۲- تحویل دادن چغندر قند به کارخانه
۳- تخلیه چغندر و نگهداری ان در سیلو :
۴- انتقال چغندر به محل فرایند
۵- شستشو ی چغندر
۶- تهیه خلال چغندر
۷- استخراج قند از خلال
۸- خشک کردن تفاله
۹- تصفیه شربت خام
الف- تهیه شیر اهک و گاز کربنیک
ب- زدن شیر اهک به شربت یا دفکاسیون
ج- زدن گاز کربنیک به شربت
د- صاف کردن
ه-سولفیتاسیون و رنگبری شرب
۱۰- تغلیظ شربت یا اواپراسیون
سانتریفوژ:
آپارات II
آپارات III
مرحله قند سازی:
قند حبه:
قندكله:
شستشوی نیشكر
عصاره گیری از نیشكر
استفاده از فرایند انتشار برای عصاره گیری از نیشكر (Diffusion process)
توزین شربت خام
آهك زنی به شربت خام نیشكر (Liminig of cane juice)
ته نشین سازی ناخالصیها و زلال سازی شربت نیشکر Clarification of cane juice)
تغلیظ شربت
طباخی برای تولید شكر خام
تصفیه شكر خام
آفیناسیون شكر خام (Affination of raw sugar)
حل كردن شكر خام(Melting)
تصفیه شربت شكر خام
1-تصفیه با استفاده از تركیبات فسفات دار و شیر آهك
2 -تصفیه شكر خام با شیر آهك و گاز كربنیك
طباخی برای تولید شكر سفید
عوامل موثر بر دیفوزیون:
کشش دیفوزیون:
ه-سولفیتاسیون ()و رنگبری شرب
خصوصیات پخت توسط آپارات:
سانتریفوژ:
قوانین ارسال دیدگاه در سایت