مارکتینگ پروژه 20 | مرجع فایل های دانلودی - پروژه آماده - پروژه دانشجویی - پاورپوینت آماده
0

هیچ محصولی در سبد خرید نیست.

پروژه کارآفرینی کارگاه تولید فندک آشپزخانه

پروژه کارآفرینی کارگاه تولید فندک آشپزخانه

دسته بندی طرح های توجیهی و کارآفرینی
فرمت فایل doc
حجم فایل 1.279 مگا بایت
تعداد صفحات 46
پس از پرداخت، لینک دانلود فایل برای شما نشان داده می شود

تحقیق کارآفرینی کارگاه تولید فندک آشپزخانه در 46 صفحه ورد قابل ویرایش

فهرست مطالب

عنوان شماره صفحه

خلاصه طرح :…………………………………………………………………………………………………………………………………………. 4

فصل اول………………………………………………………………………………………………………………………………………………… 5

کلیات…………………………………………………………………………………………………………………………………………………….. 5

مقدمه :…………………………………………………………………………………………………………………………………………………… 6

نام کامل طرح و محل اجرای آن :……………………………………………………………………………………………………………… 6

محل اجرا :……………………………………………………………………………………………………………………………………………… 6

مشخصات متقاضیان :………………………………………………………………………………………………………………………………. 6

دلایل انتخاب طرح :………………………………………………………………………………………………………………………………… 7

وضعیت و میزان اشتغالزایی :……………………………………………………………………………………………………………………. 7

تاریخچه و سابقه مختصر طرح :………………………………………………………………………………………………………………… 7

فندك……………………………………………………………………………………………………………………………………………………… 7

طبقه بندی محصول………………………………………………………………………………………………………………………………….. 8

براساس یك نوع طبقه بندی دیگر فندك به سه دسته تقسیم میشود كه در زیر توضیح داده شده است…………….. 8

فندك های شعله ای خود به دو دسته تقسیم میشوند:………………………………………………………………………………….. 9

مشخصات فنی محصول…………………………………………………………………………………………………………………………. 10

كد محصول…………………………………………………………………………………………………………………………………………… 14

شماره تعرفه گمركی………………………………………………………………………………………………………………………………. 14

شرایط واردات……………………………………………………………………………………………………………………………………… 15

بررسی و ارائه استاندارد ملی………………………………………………………………………………………………………………….. 15

بررسی و ارائه اطلاعات لازم در زمینه قیمت داخلی و جهانی محصول……………………………………………………… 16

توضیح موارد مصرف و كاربرد……………………………………………………………………………………………………………….. 17

بررسی كالاهای جایگزین و تجزیه و تحلیل اثرات آن بر محصول………………………………………………………………. 17

كشورهای عمده تولید كننده و مصرف كننده محصول……………………………………………………………………………….. 17

شرایط صادرات…………………………………………………………………………………………………………………………………….. 18

وضعیت عرضه و تقاضا………………………………………………………………………………………………………………………….. 19

بررسی ظرفیت بهره برداری و روند تولید……………………………………………………………………………………………….. 19

بررسی وضعیت طرح های جدید و طرح های توسعه در دست اجرا………………………………………………………….. 19

بررسی روند واردات محصول از آغاز برنامه سوم…………………………………………………………………………………….. 20

بررسی روند مصرف از آغاز برنامه…………………………………………………………………………………………………………. 20

بررسی روند صادرات محصول از آغاز برنامه سوم…………………………………………………………………………………… 21

بررسی نیاز به محصول با اولویت صادرات تا پایان برنامه چهارم……………………………………………………………….. 22

بررسی اجمالی تكنولوژی و روشهای تولید و عرضه محصول در كشور………………………………………………………. 24

مجوز های قانونی :………………………………………………………………………………………………………………………………… 24

مراحل صدور جواز تاسیس :………………………………………………………………………………………………………………….. 25

شرایط عمومی متقاضیان ( اعم از اشخاص حقیقی یا حقوقی ) دریافت جواز تاسیس………………………………….. 25

1- اشخاص حقیقی…………………………………………………………………………………………………………………………….. 25

2- اشخاص حقوقی……………………………………………………………………………………………………………………………. 25

مدارك مورد نیاز:………………………………………………………………………………………………………………………………….. 26

اصلاحیه جواز تاسیس :…………………………………………………………………………………………………………………………. 26

تعریف:…………………………………………………………………………………………………………………………………………………. 27

صدور پروانه بهره برداری :……………………………………………………………………………………………………………………. 27

مراحل صدور توسعه طرح :……………………………………………………………………………………………………………………. 28

فصل دوم……………………………………………………………………………………………………………………………………………… 29

روش انجام کار……………………………………………………………………………………………………………………………………… 29

جنبه های ابتکاری بودن و خلاقیت به کار رفته شده :………………………………………………………………………………. 30

مشخصات نیروی انسانی مورد نیاز از لحاظ مفید بودن و توانایی کار :……………………………………………………….. 30

تعیین نقاط قوت و ضعف تكنولوژی های مرسوم……………………………………………………………………………………… 31

بررسی و تعیین حداقل ظرفیت اقتصادی طرح…………………………………………………………………………………………. 31

میزان مواد اولیه مورد نیاز و محل تامین آن……………………………………………………………………………………………… 33

پیشنهاد منطقه مناسب برای اجرای طرح…………………………………………………………………………………………………. 34

بررسی و تعیین میزان تامین آب، برق، سوخت، امكانات مخابراتی و ارتباطی……………………………………………. 35

-آب…………………………………………………………………………………………………………………………………………………….. 35

– برق………………………………………………………………………………………………………………………………………………….. 36

الف ) برق مورد نیاز خط تولید و تأسیسات…………………………………………………………………………………………….. 36

ب ) برق روشنایی ساختما نها و محوطه………………………………………………………………………………………………….. 36

تأسیسات سوخت رسانی……………………………………………………………………………………………………………………….. 37

وضعیت حمایت های اقتصادی و بازرگانی………………………………………………………………………………………………. 37

حمایت تعرفه گمركی (محصولات و ماشین آلات) و مقایسه با تعرفه های جهانی……………………………………… 38

– حمایت های مالی (واحدهای موجود و طرح ها ) بانكها و شركتهای سرمایه گذار……………………………………. 39

فصل سوم…………………………………………………………………………………………………………………………………………….. 40

امور مالی طرح……………………………………………………………………………………………………………………………………… 40

سرمایه گذاری ثابت طرح :…………………………………………………………………………………………………………………….. 41

خرید دفتر کار :…………………………………………………………………………………………………………………………………….. 41

هزینه زمین :…………………………………………………………………………………………………………………………………………. 41

هزینه محوطه سازی :…………………………………………………………………………………………………………………………….. 42

هزینه ساختمان سازی :………………………………………………………………………………………………………………………….. 42

هزینه ماشین آلات و تجهیزات :……………………………………………………………………………………………………………… 43

هزینه تاسیسات و تجهیزات عمومی :………………………………………………………………………………………………………. 43

هزینه حق انشعاب ها :…………………………………………………………………………………………………………………………… 44

وسایل اداری و خدماتی…………………………………………………………………………………………………………………………. 44

وسایل نقلیه :…………………………………………………………………………………………………………………………………………. 44

هزینه های قبل از بهره برداری……………………………………………………………………………………………………………….. 45

هزینه های پیش بینی نشده…………………………………………………………………………………………………………………….. 45

هزینه سرمایه گذاری ثابت :……………………………………………………………………………………………………………………. 45

فصل چهارم………………………………………………………………………………………………………………………………………….. 46

جمع بندی – نتیجه گیری و پیشنهادات…………………………………………………………………………………………………… 46

نتایج حاصله از اجرای طرح :…………………………………………………………………………………………………………………. 47

خلاصه طرح :

در این طرح به بررسی کارگاه تولید فندک آشپزخانه پرداخته شده است ، برای بررسی طرح از روش های آماری و اقتصادی و برآورد های مالی استفاده شده است ، این طرح شامل چهار فصل میباشد ، فصل اول به بیان کلیاتی از قبیل مقدمه ، تاریخچه ، مجوز های قانونی مورد نیاز ، وضعیت بازار ، میزان واردات و صادرات و … پرداخته است ، فصل دوم به بیان روش انجام کار پرداخته است ، بازدید از واحد کاری مشابه ، نیروی انسانی ، نحوه تامین سرمایه و … از جمله عناوین موجود در این فصل میباشد ، فصل سوم به بررسی طرح از دیدگاه اقتصادی پرداخته است ( طرح توجیهی یا BP ) ، عناوینی از قبیل نیروی انسانی مورد نیاز ، میزان سرمایه گذاری ، مواد اولیه مورد نیاز ، ماشین آلات مورد نیاز و … از جمله عناوین موجود در این فصل میباشد ، در نهایت فصل چهارم به بیان نتیجه اجرای طرح می پردازد .

مقدمه :

به طور كلی خواص متنوع پلاستیك ها سبب شده كه آنها در تمام صنایع بدون استثنا كاربرد فراوانی داشته باشند و این كاربردها روز به روز بیشتر و متداولتر شده و در شرایط بهتری جایگزین مواد طبیعی می شوند .

می توان پیدایش محصولات جدید و نیز ایجاد گسترش فرهنگ استفاده از چنین پدیده ای را نتیجه مستقیم ورود پلاستیك به عرصه زندگی روزمره دانست كه به دلیل خواص مناسب امكان استفاده از چنین وسایلی را برای همگان فراهم آورده است.

نام کامل طرح و محل اجرای آن :

تولید فندک آشپزخانه

محل اجرا :

مشخصات متقاضیان :

نام

نام خانوادگی

مدرک تحصیلی

تلفن

دلایل انتخاب طرح :

امروزه در کشور ما به دلیل رونق صنعت پتروشیمی، ساخت انواع كالای مصرفی و نهایی نیز با رشد روز افزونی روبرو است. به دلیل تولید اكثر پلاستیك های پر مصرف در داخل كشور امكان تولید محصولات نهایی از این موارد فراهم شده است. به نظر می رسد كه با توجه به ضرورت عرفی استفاده از چنین وسیله ای و جای داشتن آن در فرهنگ مصرفی عده ای از افراد و طبقات جامعه میتوان به جای اقدام به ورود آن از كشورهای بیگانه و به هدر رفتن ارز مصرفی حاصل به برپایی واحد مشابه كه به اندازه كافی دارای توجیه فنی و اقتصادی باشد، مبادرت ورزید.

وضعیت و میزان اشتغالزایی :

تعداد اشتغالزایی این طرح 29 نفر میباشد .

تاریخچه و سابقه مختصر طرح :

فندك

نام كالای مورد نظر فندك آشپزخانه می باشد و جزو كالاهای نهایی به حساب می آید . فندك وسیله ای است كه برای تولید جرقه و شعله به كار برده می شود. كاربرد فندك عمدتا برای روشن كردن وسایل گازسوز و نفت سوز میباشد.

طبقه بندی محصول

طبقه بندی فندك از جهات گوناگون قابل انجام است ، از آن جمله نحوه عملكرد فندك می باشد . در این طبقه بندی فندك ها به دو دسته تقسیم میشوند كه عبارتند از :

1. برقی: این فندك ها به برق متناوب وصل می شود ، یعنی برای تولید جرقه از جریان برق استفاده میشود.
2. سایشی: در این نوع فندك، نیروی مكانیكی عامل تولید جرقه می باشد، به این صورت كه دو سطح كه از جنس مخصوص می باشند با سرعت روی هم حركت داده م یشوند و بنابراین جرقه تولید میشود.

براساس یك نوع طبقه بندی دیگر فندك به سه دسته تقسیم میشود كه در زیر توضیح داده شده است.

1. گرمایی: در این نوع از فندك ها نیروی برق به گرما تبدیل شده و عملا هیچگونه جرقه و شعله وجود ندارد ، مانند فندك اتومبیل . برخی از فندك هایی كه در آشپزخانه به كار می رود به طور محدود از این نوع میباشند.
2. جرقه ای: فندك جرقه ای در طبقه بندی فندك های آشپزخانه شرح داده میشود.
3. شعله ای : فندك شعله ای در واقع وسیله ای است كه پس از ایجاد جرقه، توسط منبع سوختی كه در آن تعبیه شده، شعله را به وجود می آورد.

فندك های شعله ای خود به دو دسته تقسیم میشوند:

الف- گرمایی و سوخت : در این نوع فندك گرما توسط برق شهر و یا باتری یا دینام كوچكی كه در داخل فندك تعبیه شده تولید و به همراه سوخت فندك شعله ایجاد میشود.

ب- جرقه ای و سوخت : در این نوع فندك، جر قه توسط برق، باتری یا عمل سایش ایجاد شده و باعث احتراق سوختی كه در فندك قرار گرفته میشود و در نتیجه شعله به وجود می آید.

سوختهای به كار برده شده در فندكها عبارتند از الكل، بنزین، نفت، گاز. به عنوان نمونه می توان فندكهایی را كه از سوختهای مایع استفاده میكنند، در نظر گرفت . در این فندك ها جرقه ابتدایی باعث بخار شدن سوخت مایعی كه در فتیله قرار دارد شده و در نتیجه فتیله گرم شده و با جرقه های بعدی سوخت بخار شده، محترق میشود و شعله به وجود می آید. تقسیم بندی های فوق در حالت كلی می باشد و در حالت خاص كه فندك آشپزخانه مد نظر می باشد ، این تقسیم بندی به صورت زیر در می آید.

1. برقی : از این نوع فندك ها اصطلاحا به عنوان فندك هایی كه قوس الكتریكی ایجاد می كنند یاد شده، ولی در واقع هیچگونه قوسی ایجاد نمیشود بلكه همان جرقه های متناوب است كه در اثر جریان برق ایجاد میشود.
2. گازی جرقه ای: این فندك در طبقه بندی شعله ای شرح داده شده است.
3. جرقه ای : این نوع فندك فق ط جرقه تولید كرده و تولید جرقه به دو روش سایشی و دینامی می باشد . در روش سایش دو سطح زیر در اثر حركت با سرعت، نسبت به یكدیگر باعث ایجاد جرقه می شوند . در روش دینامی در اثر فشار دادن دسته دینام تحریك شده و جرقه به وجود می آید . فندك های تفنگی و فشاری از این نوع میباشند.

توضیح این نكته در مورد فندكهای آشپزخانه برقی ضروری است كه این فندكها جرقه متناوب را به دو صورت مستقیم و غیر مستقیم از جریان برق به وجود می آورند . در حالت نخست جریان برق مستقیما باعث تولید جرقه می شود كه در اصطلاح به این نوع فندك ، فندك جرقه الكتریكی با قوس می گویند. در حالت دوم كه جریان حاصل شارژ خازن می باشد، برق در خازن ذخیره می شود و برق ذخیره شده در قسمت انتهایی تولید جرقه میكند.

بررسی كالاهای جایگزین و تجزیه و تحلیل اثرات آن بر محصول

به عنوان كالای جایگزین برای فندك می توان كبریت را نام برد ولی به خاطر شعله مستقیم كبریت و خطرات ناشی از آتش سوزی در منزل و استفاده نامناسب از كبریت توسط كودكان و خطرات ناشی از آن، استفاده از فندكهای الكتریكی در آشپزخانه مناسب تر می باشد و همچنین به خاطر قیمت پایین تر و ایمنی بیشتر نسبت به فندك های مكانیكی كه با سوخت كار می كنند و دارای شعله مستقیم می باشند، فندك های برقی مناسب تر میباشند.

كشورهای عمده تولید كننده و مصرف كننده محصول

به دلیل اینكه ارائه آمار تولید فندك های آشپزخانه در كشورهای مختلف مقدور نبوده است، آمار صادرات كشورهای عمده صادركننده این محصول مد نظر قرار گرفته است و كشورهای عمده صادر كننده در جدول ? آورده شده اند.

شرایط عمومی متقاضیان ( اعم از اشخاص حقیقی یا حقوقی ) دریافت جواز تاسیس

1- اشخاص حقیقی

– تابعیت دولت جمهوری اسلامی ایران

– حداقل سن 18 سال تمام

– دارا بودن كارت پایان خدمت یا معافیت دائم

2- اشخاص حقوقی

– اساسنامه ( مرتبط با نوع فعالیت )

– ارائه آگهی تاسیس و آگهی آخرین تغییرات در روزنامه رسمی كشور

مدارك مورد نیاز:

1- ارائه درخواست كتبی به مدیریت سازمان سازمان صنایع شهرستان.

2- اصل شناسنامه وتصویر تمام صفحات آن

3- تصویر پایان خدمت یا معافیت خدمت سربازی

4- تصویر مدرك تحصیلی و سوابق كاری مرتبط با درخواست

5- یك قطعه عكس از هریك از شركاء

6- تكمیل فرم درخواست موافقت با ارائه طرح صنایع تبدیلی و تكمیلی

7- پوشه فنردار

8- درصورت داشتن شركت ، ارائه اساسنامه ، آگهی تاسیس و روزنامه ، مرتبط با فعالیت مورد درخواست

اصلاحیه جواز تاسیس :

1- ارسال درخواست متقاضی توسط سازمان سازمان صنایع شهرستان (متقاضی) به مدیریت و ارجاع به واحد صدور مجوز.

2- دبیرخانه در مورد تغییرات مدیریت ضمن بررسی اصلاحیه صادر و به اطلاع اداره تخصصی میرساند.

3- دبیرخانه در موردی که نیاز به کارشناسی تخصصی دارد درخواست را به اداره تخصصی جهت بررسی و اعلام نظر ارجاع می دهد.

4- اداره تخصصی پس از بررسی وتائید به دبیرخانه صدور مجوز ارجاع میدهد.

5- دبیرخانه صدور مجوز پس از تائید مدیر اقدام به صدور اصلاحیه جواز تاسیس نموده و رونوشت آنرا به بخشهای ذیربط ارسال می نماید.

تعریف:

پروانه بهره برداری مجوزی است که پس از اتمام عملیات ساختمان و تاسیسات جهت فعالیت بنام اشخاص حقیقی و حقوقی در زمینه صنایع تبدیلی و تکمیلی بخش سازمان صنایع صادر می گردد.

صدور پروانه بهره برداری :

1- تکمیل فرم درخواست پروانه بهره برداری توسط متقاضی و تائید و ارسال آن توسط سازمان صنایع شهرستان به مدیریت.

2- ارجاع به دبیرخانه صدور مجوز جهت بازدید کارشناسان (کارشناس تخصصی) با هماهنگی روسای ادارات تخصصی.

3- تائید رئیس اداره تخصصی و ارجاع به دبیرخانه صدور مجوز.

4- اخذ استعلام از ادارات ذیربط.

5- تهیه پیش نویس پروانه بهره برداری و تائید مدیریت.

6- صدور پروانه بهره برداری و ارسال رونوشت به بخشهای ذیربط.

تعیین نقاط قوت و ضعف تكنولوژی های مرسوم

تزریق پلاستیك بیشتر از هر فرایند دیگری در تولید محصولات ترموپلاستیك كاربرد دارد . بدین ترتیب به غیر از ساخت قسمتهای پلاستیكی محصول، دیگر قسمتها عمدتا از خارج كارخانه خریداری و مونتاژ میگردد .

بدیهی است كه با توجه به سقف تعریف شده سرمایه گذاری در واحدهای صنایع كوچك طراحی یك سیستم صد درصد اتوماتیك و یا پی ریزی واحدی كه ساخت تمامی قطعات را مد نظر داشته باشد، غیر ممكن بوده و تنها در مرحله ساخت قطعات پلاستیكی می توان بر اتوماسیون دستگاهها و سیستم های كنترلی تاكید كرد . در هر صورت روش كاربردی تمامی واحدهای مشابه تلفیقی ار ساخت قطعات پلاستیكی و مونتاژ آنها در قسمت های مربوط میباشد.

رشد و تکامل صنایع جهان تا حدود زیادی مرهون رقابت بین واحدهای صنعتی می باشد . در این راستا هر واحد صنعتی با اف زایش کیفیت محصولات خود سعی در کسب سهم بیشتری از بازار دارد و این روند به مرور زمان باعث بهبود کیفیت محصولات و در نتیجه رشد کیفی جوامع صنعتی شده است.

بررسی و تعیین حداقل ظرفیت اقتصادی طرح

انتخاب ظرفیت و برنامه تولید مناسب برای واحدهای صنعتی علاوه بر بهره برداری بهینه از سرمایه گذاری انجام شده ، عاملی در جهت كسب بیشترین سود ممكن خواهد بود. نظر به اینكه احداث واحد صنعتی مستلزم سرمایه گذاری اولیه ای است كه در بعضی موارد تقریبا ثابت است، لذا انتخاب ظرفیت های خیلی كم سودآوری طرح را غیرممكن میسازد. علاوه بر آن در صنایع كوچك، انتخاب ظرفیت های بالا سرمایه گذار را مجبور به تامین سرمایه زیادی میكند كه در آن صورت واحد مورد نظر از چهارچوب مطالعات صنایع كوچك و احداث آن فراتر میرود.

حداقل ظرفیت اقتصادی تولید فندكهای آشپزخانه بر اساس واحدهای دارای مجوز ?????? عدد در سال میباشد. در این طرح ظرفیت تولید فندك های آشپزخانه برابر ?????? عدد در سال انتخاب شده است. در ادامه هزینه های سرمایه گذاری طرح آورده شده است.

پس از پرداخت، لینک دانلود فایل برای شما نشان داده می شود

محمد

من نویسنده این سایت هستم و خوشحالم که در کنار مدیریت سایت میتوانم هر روز تجربیات خودم رو افزایش دهم تا به ارائه خدمات بهتری بپردازم.

مطالب زیر را حتما بخوانید:

قوانین ارسال دیدگاه در سایت

  • چنانچه دیدگاهی توهین آمیز باشد و متوجه اشخاص مدیر، نویسندگان و سایر کاربران باشد تایید نخواهد شد.
  • چنانچه دیدگاه شما جنبه ی تبلیغاتی داشته باشد تایید نخواهد شد.
  • چنانچه از لینک سایر وبسایت ها و یا وبسایت خود در دیدگاه استفاده کرده باشید تایید نخواهد شد.
  • چنانچه در دیدگاه خود از شماره تماس، ایمیل و آیدی تلگرام استفاده کرده باشید تایید نخواهد شد.
  • چنانچه دیدگاهی بی ارتباط با موضوع آموزش مطرح شود تایید نخواهد شد.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

لینک کوتاه: