مارکتینگ پروژه 20 | مرجع فایل های دانلودی - پروژه آماده - پروژه دانشجویی - پاورپوینت آماده
0

هیچ محصولی در سبد خرید نیست.

پروژه کاشت یونجه

پروژه کاشت یونجه

دسته بندی کشاورزی
فرمت فایل docx
حجم فایل 1.301 مگا بایت
تعداد صفحات 56
پس از پرداخت، لینک دانلود فایل برای شما نشان داده می شود

فهرست مطالب

عنوان صفحه

فصل اول:یونجه و انواع آن

1-1- مقدمه ………………………………………………………………………………………………………………….. 2

1-2-عملیات کاشت یونجه ………………………………………………………………………………………………. 3

1-2-1 کلیات………………………………………………………………………………………………………………… 3

1-3– مبدا اولیه یونجه……………………………………………………………………………………………………… 4

1-4 – انواع یونجه ایرانی………………………………………………………………………………………………….. 5

1-4-1 یونجه بغدادی ……………………………………………………………………………………………………… 5

1-4-2 – یونجه همدانی…………………………………………………………………………………………………… 5

1-4-3 – یونجه یزدی……………………………………………………………………………………………………… 5

1-4-4 – یونجه بمی……………………………………………………………………………………………………….. 6

1-5 – خواص گیاهشناسی یونجه……………………………………………………………………………………….. 6

1-6 – کشت و کار یونجه…………………………………………………………………………………………………. 7

1-7 – ارقام مختلف یونجه در دنیا………………………………………………………………………………………. 11

1-7-1– یونجه Argentine…………………………………………………………………………………………….. 11

1-7-2 – یونجه South African……………………………………………………………………………………… 11

1-7-3 – Provance…………………………………………………………………………………………………….. 11

1-7-4 – یونجه Buffalo……………………………………………………………………………………………….. 12

1-7-5 – یونجه Williamsburg………………………………………………………………………………………. 12

1-7-6 – یونجه Talent………………………………………………………………………………………………….. 12

1-7-7 – یونجه Turkistan…………………………………………………………………………………………….. 12

1 –7- 8 – یونجه nemostan……………………………………………………………………………………………. 13

1 -7- 9 – یونجه hardistan…………………………………………………………………………………………….. 13

1-7- 10 – یونجه Orestan……………………………………………………………………………………………… 13

1-7- 11 – یونجه grimm……………………………………………………………………………………………….. 13

1-7-12 – یونجه Gossak……………………………………………………………………………………………….. 13

1-7-13– یونجه Canadian variegated …………………………………………………………………………….. 13

1-7- 14 – یونجه Ladak………………………………………………………………………………………………. 13

1-7- 15 – یونجه Baltic……………………………………………………………………………………………….. 14

1-7- 16 – یونجه Hardigan…………………………………………………………………………………………. 14

1-7- 17 – یونجه Ranger……………………………………………………………………………………………… 14

1-7-18 – یونجه Atlantic…………………………………………………………………………………………….. 14

1-7-19 – یونجه Narragansett……………………………………………………………………………………. 14

فصل دوم : مراحل کاشت و داشت یونجه

2-1- طرق کشت یونجه………………………………………………………………………………………………….. 16

2-1-1- کاشت زیر…………………………………………………………………………………………………………. 17

2-1-2- کاشت به صورت خالص ……………………………………………………………………………………… 18

2-1-3- کاشت مخلوط …………………………………………………………………………………………………… 18

2-2- کود و مواد غذایی یونجه ………………………………………………………………………………………….. 21

2-2-1- کود ازته …………………………………………………………………………………………………………… 22

2-2-2- کودهای فسفره …………………………………………………………………………………………………… 22

2-2-3- کود پتاسه …………………………………………………………………………………………………………. 23

2-2-4- کلسیم ……………………………………………………………………………………………………………… 23

فصل سوم : اصول آبیاری و مقایسه ارزش غذایی

3-1- آبیاری …………………………………………………………………………………………………………………. 27

3-2- انتخاب بذر …………………………………………………………………………………………………………… 29

3-3- استفاده از یونجه …………………………………………………………………………………………………….. 31

3-4- استفاده از چراگاه ……………………………………………………………………………………………………. 33

3-5- مقایسه ارزش علوفه ای اندامهای یونجه ……………………………………………………………………….. 35

3-6- چگونگی ذخیره ازت در ریشه یونجه ………………………………………………………………………….. 36

3-7- مبدا گونه های یونجه ………………………………………………………………………………………………. 38

3-8- اکو تیپ های مختلف یونجه ……………………………………………………………………………………… 40

فصل سوم : نتیجه گیری

3-1- نتیجه گیری …………………………………………………………………………………………………………. 40

3-1- نتیجه گیری …………………………………………………………………………………………………………. 40

4-1 منابع فارسی…………………………………………………………………………………………………………….. 45

4-2- منابع انگلیسی ……………………………………………………………………………………………………….. 45

فهرست اشکال

عنوان صفحه

شکل 1-1- مزرعه یونجه …………………………………………………………………………………………………. 3

شکل 1-2- تصویر گیاه یونجه …………………………………………………………………………………………… 4

شکل 2-1- طریقه کاشت …………………………………………………………………………………………………. 16

شکل 2-2- کمبود غذایی یونجه …………………………………………………………………………………………. 24

شکل 3-1- نحوه آبیاری مزرعه ………………………………………………………………………………………….. 27

شکل 3-1- مقایسه ارزش علوفه ای اندامهای یونجه ……………………………………………………………….. 34

فهرست جداول

عنوان صفحه

جدول 3-1- اعضای سبز یونجه با درصد تقریبی مواد غذایی ماده خشک …………………………………….. 35

پس از پرداخت، لینک دانلود فایل برای شما نشان داده می شود

محمد

من نویسنده این سایت هستم و خوشحالم که در کنار مدیریت سایت میتوانم هر روز تجربیات خودم رو افزایش دهم تا به ارائه خدمات بهتری بپردازم.

مطالب زیر را حتما بخوانید:

قوانین ارسال دیدگاه در سایت

  • چنانچه دیدگاهی توهین آمیز باشد و متوجه اشخاص مدیر، نویسندگان و سایر کاربران باشد تایید نخواهد شد.
  • چنانچه دیدگاه شما جنبه ی تبلیغاتی داشته باشد تایید نخواهد شد.
  • چنانچه از لینک سایر وبسایت ها و یا وبسایت خود در دیدگاه استفاده کرده باشید تایید نخواهد شد.
  • چنانچه در دیدگاه خود از شماره تماس، ایمیل و آیدی تلگرام استفاده کرده باشید تایید نخواهد شد.
  • چنانچه دیدگاهی بی ارتباط با موضوع آموزش مطرح شود تایید نخواهد شد.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

لینک کوتاه: