مارکتینگ پروژه 20 | مرجع فایل های دانلودی - پروژه آماده - پروژه دانشجویی - پاورپوینت آماده
0

هیچ محصولی در سبد خرید نیست.

پکیج (پروتکل) زوج درمانی هیجان مدار (EFT)

پکیج (پروتکل) زوج درمانی هیجان مدار (EFT)

پکیج (پروتکل) زوج درمانی هیجان مدار (EFT) در ۴۱ صفحه ورد قابل ویرایش با فرمت doc

مشخصات فایل

تعداد صفحات ۴۱
حجم ۰ کیلوبایت
فرمت فایل اصلی doc
دسته بندی پکیج های درمانی روانشناسی

توضیحات کامل

پکیج (پروتکل) زوج درمانی هیجان مدار (EFT) در ۴۱ صفحه ورد قابل ویرایش با فرمت doc

 

 


·         ویژگی های این فایل:

 

آماده سازی در
۹ جلسه درمانی

طراحی شده به صورت آموزش گروهی

آماده شده در بیش از   41 صفحه (فونت B lotus)

فرمت فایل : ورد (word) با فرمت  doc

نوع تایپ متن : کاملا استاندارد و قابل ویرایش

دارای رفرنس معتبر و به شیوه   APA


توجه: این پکیج (پروتکل) شامل جلسات درمانی برای آموزش و اجرا می باشد. لازم به ذکر است که این پکیج برگفته از پایان نامه های کارشناسی ارشد و دکتری دفاع شده می باشد و در تحقیقات مختلف مورد استفاده قرار گرفته و با جامعه و نمونه ایرانی سنخیت کامل دارد.

 

نحوه دانلود: بلافاصله پس از پرداخت آنلاین قادر به دانلود فایل خواهید بود و همچنین یک نسخه از “لینک دانلود” نیز برای شما ایمیل می شود.

 

نمونه ای از جلسات درمانی پکیج مورد نظر:

 

فرایند درمان هیجان محور در قالب نه گام (جلسه) درمانی تدوین می یابد:

چهار گام نخست، سنجش اولیه و محدود کردن چرخه های تعاملی مشکل آفرین را شامل می شود. در گام های میانی (۵ و ۶ و۷) تاکید بر خلق و ایجاد رویدادهای خاص و تازه ای است که به واسطه مندیشان، الگوهای تعاملی دگرگون شدن و تجارب دلبستگی مدار نوین پدیدار می گردد. دوگام نهایی درمان (۸ و۹) به یکپارچه سازی این تغییرات ایجاد شده در زندگی روزمره ای همسران مربوط است (حسینی، ۱۳۸۹؛ به نقل از دونوان، ۱۹۹۹). این گام ها به شیوه­ای خطی شرح داده شده اند. در زوج هایی که به آشفتگی های ارتباط محدودتری دچارند، فرآیند را به طور موازی و یکسان طی می کنند. اما در همسرانی که روابطشان دچار آشفتگی های حاد گردیده هیجان درمانگر نخست بر همسر منفعل تر یا اجتناب کننده تمرکز بیشتری می کند و سپس از آنکه او را از نظر هیجانی درگیر ساخته، دیگری را به موضعی که برای اعتماد کردن مجدد بستر سازی شده، دعوت می نماید.

برقراری اتحاد مثبت درمانی با هر نفر (همسران) پیش نیازی است ضروری که موفقیت را در فرآیند درمان تضمین می کند. قالبی که در نه گام و سه مرحله ارائه شده است. نه برای زوج ها ی طالب طلاق، که برای همسرانی که هنوز به یکدیگر دلبسته هستند و مشکل اصلی شان گیر افتادن در چرخه های تعاملی معیوب است. این الگو همچنین می تواند بر روی زوج هایی که با وجود علاقمندی به رابطه از کمبود صمیمیت رنج می برند و به تغییراتی در پیکره ی ارتباطی شان نیاز دارند نیز بسیار کارگشا باشد و درمدت زمانی کوتاه مسائلشان را از میان بردارد (جانسون، ۲۰۰۴).

به گفته حسینی (۱۳۸۹) به نقل از جانسون (۲۰۰۴) گام های نه گانه درمان هیجان مدار بدین قرار است:

گام اول (جلسه اول)

اجرای پیش آزمون

آشنایی و برقراری رابطه ی درمانی

آشنایی با قوانین کلی درمان

بررسی انگیزه شرکت

ارائه تعریف هیجان و کاربرد آن

ارزیابی ماهیت مشکل و رابطه

ارزیابی اهداف و انتظارات همسران از درمان و اجرای پیش آزمون

تکلیف::

توجه به حالات هیجانی خوشایند (نشاط، لذت، سرحالی و خوشحالی و ….) و حالات ناخوشایند (خشم تنفر، غمگینی، حسادت و اضطراب)

 

توضیج و شرح جلسه:::

در EFT مراجع یعنی رابطه! خلق و حفظ اتحادی مشارکتانه که در آن هر دوی همسران حس می کنند مورد درک، همدلی، شنیده شدن و مقصر قلمداد نشدن قرار می گیرند؛ عنصری ضروری است.

درمانگر هیجان مدار چرخه های مثبت و منفی تعاملات را ارزیابی کرده، نا ایمنی ها و تعلقات و نیازهای دلبسته مدارانه – که غالبا زیر ساختار چرخه های معیوب تکراری اند را مورد بررسی قرار می دهد.

درمانگر هیجان مدار همچنین به سنجش و ارزیابی عامل سد کننده ی درمان (مانند فحاشی ها، سو استفاده ها و خشونت گری های نا کار ساز) نیز می پردازد (حسینی، ۱۳۸۹؛ به نقل از دونوان، ۱۹۹۹).

………..

……………….

………………………………

 …………………………………………………..

گام دوم (جلسه دوم)

تشخیص چرخه ی تعاملی منفی و ایجاد شرایطی که همسران، چرخه ی تعاملی منفی خود را آشکار کنن.

 ارزیابی رابطه و پیوند دلبستگی بین زوجین

ارزیابی مشکل و موانع دلبستگی

آشنایی زوجین با اصول درمان هیجان مدار و نقش هیجانات در تعاملات بین فرد

 بازسازی تعاملات و افزایش انعطاف پذیری همسران

ایجاد توافق درمانی

توضیح و شرح جلسه:::

شناسایی چرخه های تعاملی منفی همزمان با پدیداری آن در همان جلسه و شرح اینکه چگونه این چرخه موجب بقاء نا ایمنی های دلبستگی خاست و آشفتگی های زناشویی را فراهم می آورد (حسینی، ۱۳۸۹). در دومین گام درمانی، تمرکز درمانگر هیجان مدار موشکافانه تر می شود؛ او باید همسران را به آرامش و دقت دعوت کند تا بتواند الگوهای تعاملی شان را شناسایی کنند.

درمانگران هیجان مدار، همانند ساختار گرایان، شرایطی فراهم می کنند که در آن همسران چرخه ی منفی اشان را آشکارا برون ریزی کنند؛ این کار غالبا از طریق تمرکز و بررسی آخرین مشاجره­ی زوج میسر می شود. او (درمانگر هیجان مدار) طوری به تعاملات همسران خیره و در آن غوطه ور می شود که انگار مشغول شنیدن و دیدن یک برنامه تلویزیونی زنده است. تمرکز گری درمانگر آشکارا بر این امور استوار است: چه کسی چه کاری انجام می دهد و چه وقت؟ سپس دیگری چه انجام داد و چه هنگام ؟…(به منظور شناخت  چرخه ی معیوب). زمانی که یک همسر به فعال سازی مجدد چرخه می پردازد، درمانگر آن را یاد آوری و با همسر دیگر آن را مورد بازدید قرارمی دهد.

درمانگر هیجان مدار چرخه را در ساختار دلبستگی مورد نظاره قرار می دهد و چگونگی رفتارهای هر همسر (مانند خشمگین شدن، نق زدن، اعتراض کردن و احساس یاس و فاصله گزینی را روشن کرده، انعکاس می دهد (هاروی، ۲۰۰۵؛ به نقل از گرینبرگ و جانسون، ۱۹۸۸).

……..

…………….

………………………………

…………………………………………….

 

    چرا اعتماد به ما ؟

وبسایتی که هم اکنون در آن قرار دارید زیر مجموعه سایت آفمَس به نشانی (ofmas.ir) می باشد و شما را به فروشگاه فایل آفمَس برای خرید انتقال می دهد. فروشگاه آفمَس دارای نماد اعتماد الکترونیک از وزارت صنعت، معدن و تجارت می باشد که در صفحه اصلی این سایت قابل مشاهده است .

 


توضیحات بیشتر و دانلود



صدور پیش فاکتور، پرداخت آنلاین و دانلود

محمد

من نویسنده این سایت هستم و خوشحالم که در کنار مدیریت سایت میتوانم هر روز تجربیات خودم رو افزایش دهم تا به ارائه خدمات بهتری بپردازم.

مطالب زیر را حتما بخوانید:

قوانین ارسال دیدگاه در سایت

  • چنانچه دیدگاهی توهین آمیز باشد و متوجه اشخاص مدیر، نویسندگان و سایر کاربران باشد تایید نخواهد شد.
  • چنانچه دیدگاه شما جنبه ی تبلیغاتی داشته باشد تایید نخواهد شد.
  • چنانچه از لینک سایر وبسایت ها و یا وبسایت خود در دیدگاه استفاده کرده باشید تایید نخواهد شد.
  • چنانچه در دیدگاه خود از شماره تماس، ایمیل و آیدی تلگرام استفاده کرده باشید تایید نخواهد شد.
  • چنانچه دیدگاهی بی ارتباط با موضوع آموزش مطرح شود تایید نخواهد شد.


Warning: _() expects exactly 1 parameter, 2 given in /home/mpir1/public_html/wp-content/themes/Sigma/comments.php on line 19

لینک کوتاه: