مارکتینگ پروژه 20 | مرجع فایل های دانلودی - پروژه آماده - پروژه دانشجویی - پاورپوینت آماده
0

هیچ محصولی در سبد خرید نیست.

پیدایش شبکه های کامپیوتری

پیدایش شبکه های کامپیوتری

تاریخچه پیدایش شبکه

در سال ۱۹۵۷ نخستین ماهواره یعنی اسپوتنیک توسط اتحاد جماهیر شوروی سابق به فضا پرتاب شد در همین دوران رقابت سختی از نظر تسلیحاتی بین دو ابر قدرت آن زمان جریان داشت و دنیا در دوران جنگ سرد به‌سر می برد وزارت دفاع آمریکا ‌‌ ‌در واکنش به این اقدام رقیب نظامی خود ،آژانس پروژه های تحقیقاتی پیشرفته یا آرپا‌‌‌‌ (ARPA) را تأسیس کرد

مشخصات فایل

تعداد صفحات ۲۵۱
حجم ۰ کیلوبایت
فرمت فایل اصلی doc
دسته بندی کامپیوتر و IT

توضیحات کامل

فهرست

 

مقدمه…………………………….. ٢

 

تاریخچه پیدایش شبکه ………………… ٣

 

معماری و پروتکل‌های شبکه‌آشنایی با مدل OSI . ١٩

 

کابل به عنوان مسیر انتقال داده‌ها…….. ۴٢

 

مبانی ویندوز و شبکه ( بخش اول )………. ٨٢

 

مبانی ویندوز و شبکه ( بخش دوم ) ………. ٩۴

 

امکانات شبکه ای ویندوز……………… ١٠۴

 

مروری بر زیرساخت شبکه های مبتنی بر ویندوز ١٢١

 

متداولترین پورت های شبکه در ویندوز…… ١٢٨

 

استراتژی طراحی شبکه (بخش اول) ………. ١٣٩

 

استراتژی طراحی شبکه (بخش دوم) ………. ١۵٠

 

مستند سازی شبکه (بخش اول)…………… ١۶۴

 

مستند سازی شبکه (بخش دوم)…………… ١۶٩

 

واژه نامه شبکه (Networking glossary) ………. ١٧۵

 

منابع…………………………….. ٢۴٩   

 

 

 

مقدمه

 

اهمیت شبکه های رایانه ای بر کسی پوشیده نیست . در دنیای امروز ، رایانه به عنوان یک وسیله مجرّد ، به تنهایی نمی تواند به طور کامل مفید واقع شود و بازدهی کاملی داشته باشد . آنچه به رایانه ، اهمیّتی فراتر از سابق می بخشد تقش آن در ارتباطات و انتقال دریای عظیمی از اطلاعات گوناگون است .

هرچه زمان می گذرد ، حجم اطلاعاتی که انسان با آن سر و کار دارد بیشتر و بیشتر می شود . شبکه های رایانه ای امروزی ، فصل نوینی در انفورماتیک گشوده و نزدیک است مفهوم دهکده جهانی را تحقق بخشد .

با توجه به رشد و استفاده روز افزون از شبکه های رایانه ای گزارشی مبنی بر مفاهیم پایه ای ارتباطات و شبکه ها و همچنین اجزا و اصطلاحات شبکه ها تنظیم شده است ، که امیدوارم شامل مطالب کامل و آموزنده ای باشد .

از آنجا که علم رایانه با سرعت خیلی زیاد در حال تغییر و تحوّل است ، شاید از مطالبی که در حال حاضر به طور ملموس با آنها سر و کار دارید ، در این گزارش اثرات کمتری ببینید ، این کمبودها را بر من ببخشید .

 

 تاریخچه پیدایش شبکه

در سال ۱۹۵۷ نخستین ماهواره یعنی اسپوتنیک توسط اتحاد جماهیر شوروی سابق به فضا پرتاب شد . در همین دوران رقابت سختی از نظر تسلیحاتی بین دو ابر قدرت آن زمان جریان داشت و دنیا در دوران جنگ سرد به‌سر می برد. وزارت دفاع آمریکا ‌‌ ‌در واکنش به این اقدام رقیب نظامی خود ،آژانس پروژه های تحقیقاتی پیشرفته یا آرپا‌‌‌‌ (ARPA) را تأسیس کرد.

 

پروتکل های ‌Application

تولیدکنندگان نرم‌افزار مختلف از پروتکل‌های متفاوتی استفاده می‌کنند. برای انتخاب مناسب‌ترین پروتکل برای شبکه خودتان لازم است تا مزایای چند پروتکل متداول را بشناسید. در این جا به معرفی مزیت‌های به کارگیری چند پروتکل کاربردی می‌پردازیم. از پروتکل‌ ‌DLS یا ‌‌Data ‌Link Control می‌توان در محیط‌های شبکه‌ای که نیاز به کارآیی بالایی دارند استفاده نمود. از این پروتکل می‌توان در شبکه‌هایی که در آن‌ها لایه شبکه وجود ندارد نیز استفاده کرد. در چنین وضعیتی این پروتکل اطلاعات را از برنامه کاربردی مستقیماً به لایه‌ ‌Data Link منتقل می‌کند. این پروتکل در نقش لایه شبکه نیز ظاهر می‌شود و دارای عملکردهایی نظیر کنترل جریان داده، تصحیح خطا و‌ ‌acknowledge نیز می‌باشد. پروتکل (‌‌‌Network File System NFS) برای به اشتراک گذاشتن فایل بین کامپیوترها در یک شبکه براساس سیستم عامل یونیکس به کار می رود. از این پروتکل برای انتقال داده بین شبکه نیز استفاده می‌شود. پروتکل‌ ‌NFS فقط به کاربرانی اجازه ورود به


توضیحات بیشتر و دانلود



صدور پیش فاکتور، پرداخت آنلاین و دانلود

محمد

من نویسنده این سایت هستم و خوشحالم که در کنار مدیریت سایت میتوانم هر روز تجربیات خودم رو افزایش دهم تا به ارائه خدمات بهتری بپردازم.

مطالب زیر را حتما بخوانید:

قوانین ارسال دیدگاه در سایت

  • چنانچه دیدگاهی توهین آمیز باشد و متوجه اشخاص مدیر، نویسندگان و سایر کاربران باشد تایید نخواهد شد.
  • چنانچه دیدگاه شما جنبه ی تبلیغاتی داشته باشد تایید نخواهد شد.
  • چنانچه از لینک سایر وبسایت ها و یا وبسایت خود در دیدگاه استفاده کرده باشید تایید نخواهد شد.
  • چنانچه در دیدگاه خود از شماره تماس، ایمیل و آیدی تلگرام استفاده کرده باشید تایید نخواهد شد.
  • چنانچه دیدگاهی بی ارتباط با موضوع آموزش مطرح شود تایید نخواهد شد.


Warning: _() expects exactly 1 parameter, 2 given in /home/mpir1/public_html/wp-content/themes/Sigma/comments.php on line 19

لینک کوتاه: