مارکتینگ پروژه 20 | مرجع فایل های دانلودی - پروژه آماده - پروژه دانشجویی - پاورپوینت آماده
0

هیچ محصولی در سبد خرید نیست.

کارآموزی كنجاله – خط تولید حلوا شكری

خط تولید حلوا شامل 50درصد كنجد و 50درصد شكر می‌باشد كنجد با نام علمی Sesam، اندی‌كام می‌باشد از خانواده پدالیاسه می‌باشد كنجد دارای 16جنس و 60 گونه گیاهی علفی می‌باشد كلیات گیاه‌شناسی به صورت یك و یا چند ساله، ساقه آن از نیم متر متغیر و روی ساقه آن برگ‌های بیضی شكل متقابل هم‌اند میوه این گیاه یك كپسول بلند و نوك تیز كه داخل این كپسول پنجاه تا شصت

دسته بندی صنایع غذایی
فرمت فایل doc
حجم فایل 165 کیلو بایت
تعداد صفحات 13
برای دانلود فایل بر روی دکمه زیر کلیک کنید

دریافت فایل

كنجاله

خط تولید حلوا شامل 50درصد كنجد و 50درصد شكر می‌باشد. كنجد با نام علمی Sesam، اندی‌كام می‌باشد . از خانواده پدالیاسه می‌باشد. كنجد دارای 16جنس و 60 گونه گیاهی علفی می‌باشد. كلیات گیاه‌شناسی به صورت یك و یا چند ساله، ساقه آن از نیم متر متغیر و روی ساقه آن برگ‌های بیضی شكل متقابل هم‌اند. میوه این گیاه یك كپسول بلند و نوك تیز كه داخل این كپسول پنجاه تا شصت دانه كنجد وجود دارد. ارقام آن یا كنجد زرد یا سیاه وجود دارد. عملكرد متوسط آن پانصد كیلو در هكتار می‌باشد. زمان برداشت آن اول پاییز می‌باشد.

مناطق كشت در ایران شامل جیرفت، خوزستان، گرگان، كلات، بجنورد و مغان می‌باشد. ویتامین‌های B D E F و لیستین می‌باشد. مقدار روغن آن در حدود 50درصد مركب از حدود 70درصد اسیدهای چرب اشباع نشده مانند لینولئیك اسید، اولئیك اسید و چوب اشباع شده مانند اسید بالمتیك و آراشیدیك اسید می‌باشد. روغن‌های اشباع نشده و مفید برای بدن است و در امریكای شمالی و كانادا به مقدار زیاد می‌باشد.

این روغن نه فقط كلسترول بدن را بالا نمی‌برد، بلكه آنرا كاهش می‌دهد. معمولاً دانه‌ها را می‌شویند تا رنگ روی آن از بین برود. سپس دانه‌ها را آسیاب كرده و پوست و آن را كه سبك است، و روی آب می‌آید، می‌گیرند. سپس دانه‌ها را خشك كرده و در آب تمیز می‌كنند. این خمیر را تحت فشار قرار داده تا روغن آن جدا شود. این روغن را از نقاله باقیمانده تحت فشار و گرما روغنی بدست می‌آید كه به نام روغن گرم است كه البته ارزش غذایی روغن سرد را ندارد. روغن كنجد معجون ناشناخته می‌باشد كه خوردن یك قاشق غذاخوری كنجد، موجب تامین 14درصد از نیاز كلسیم خانم‌ها شده و اگر آنها عادت به بلند كردن ناخن‌هایشان داشته باشند، با مصرف كنجد ناخن‌هایشان محكم‌تر شده و ترك و شكنندگی بر روی این عضو كه جزئی از زیبایی انگشتان است، دیده نمی‌شود.

به علاوه مصرف 2 قاشق غذاخوری آن رساندن 5 میلی‌گرم روی را به بدن خصوصاً پوست، مو و ناخن‌ها را آسان می‌كند. شاید بدانید كه كمبود روی چه اثراتی بر زیبایی دارد، آكنه را كمتر می‌كند و از نازك شدن موها جلوگیر می‌كند. مانع ریزش موها، خصوصاً در خانم‌ها می‌شود. در ضمن به دلیل توام شدن این ماده مغذی را ویتامین E، این اثرات صدچندان شده و می‌توان از خواص ضدچروك و سفیدكنندگی (ضد لك) این ویتامین استفاده كرد.

حتماً می‌دانید كه كنجد چربی بسیار دارد، اما این چربی از نوع گیاهی و چندباندی است. این روغن دارای اسیدهای چرب ضروری است كه در ساختمان‌ها پوست به عنوان یك جزء اصلی محسوب می‌شوند و در صورتی كه كمبودی از این مواد مغذی ایجاد نشود، پوست كاملاً یكنواخت و نرم و لطیف به نظر می‌رسد. جالب است بدانید كه وجود همین چربی‌هاست كه اگر با یك منبع پروتئینی دریافت شود (كنجد به همراه چربی پروتئینی قابل توجهی دارد)، به ترمیم موهای آسیب دیده پرداخته و از خشكی بیش‌ از حد این عضو نیز جلوگیری می‌كند و موجب راحتی افرادی می‌شود كه سالهاست از خشكی مو رنج برده و همواره از شانه زدن و رنگ كردن موهای خشكشان می‌هراسند، امروزه از روغن كنجد و خصوصاً كنجد سیاه در تهیه انواع فرآورده‌های آرایشی و بهداشتی خصوصاً محصولاتی كه برای رفع انواع خشكی‌ها تجویر می‌شوند، استفاده می‌شود.

معمولاً در تركیب انواع كرم‌ها و ماسك‌ها و شامپوهای ترمیمی از این روغن استفاده شده تا خاصیت درمانی آنها چند برابر شود. در آخر شما را با ماسكی كه با روغن كنجد تهیه می‌شود، برای تقویت موهای خشك و آسیب‌پذیر توصیه می‌شود آشنا می‌كنیم.

برای دانلود فایل بر روی دکمه زیر کلیک کنید

دریافت فایل

مدیریت

طراح و مدیر مارکتینگ پروژه _ خوشحال میشم که بتوانم قدمی در رشد و برطرف ساختن نیازهای شما عزیزان بردارم.

مطالب زیر را حتما بخوانید:

قوانین ارسال دیدگاه در سایت

  • چنانچه دیدگاهی توهین آمیز باشد و متوجه اشخاص مدیر، نویسندگان و سایر کاربران باشد تایید نخواهد شد.
  • چنانچه دیدگاه شما جنبه ی تبلیغاتی داشته باشد تایید نخواهد شد.
  • چنانچه از لینک سایر وبسایت ها و یا وبسایت خود در دیدگاه استفاده کرده باشید تایید نخواهد شد.
  • چنانچه در دیدگاه خود از شماره تماس، ایمیل و آیدی تلگرام استفاده کرده باشید تایید نخواهد شد.
  • چنانچه دیدگاهی بی ارتباط با موضوع آموزش مطرح شود تایید نخواهد شد.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

لینک کوتاه: