مارکتینگ پروژه 20 | مرجع فایل های دانلودی - پروژه آماده - پروژه دانشجویی - پاورپوینت آماده
0

هیچ محصولی در سبد خرید نیست.

کاربرد آنزیم ها در نانوایی

آنزیم ها نانوایی جوش شیرین آنزیم های گندم تجزیه پروتئازها نانهای سفید نانهای گندم کامل نانهای چاودار

دسته بندی صنایع غذایی
فرمت فایل ppt
حجم فایل 118 کیلو بایت
تعداد صفحات 32
برای دانلود فایل بر روی دکمه زیر کلیک کنید

دریافت فایل

مقدمه

تعریف نان :
نان به محصولی گفته می شود که از پختن خمیر تخمیر یافته آرد گندم بدست
می آید و عامل ور آمدن خمیر آن ،مخمر نان یعنی ساکارومیسس سروزیه
cerevisiae saccharomyces می باشدو نانی که عامل ورآمدنخمیر آن معلول
مواد شیمیایی باشد را نمی توان نان بهداشتی مورد نظر به حساب آورد .
رایجترین افزودنی شیمیایی
مصرفی در تولید نان ، بی کربنات سدیم یا جوش شیرین می باشد که در آغاز
بعنوان دارویی جهت التیام درد دستگاهگوارش ناشی از زخم گوارشی در عطاری
ها عرضه می شده است و احتمالا” این ماده نخست در پوک کردن خمیر
شیرینی مصرف داشته و بعدها بعنوان پوک کننده خمیر نانهای سنتی مورد
مصرف قرار گرفته است.
جوش شیرین مصرفی در نان با توجه به عوارض مختلفی که کربنات سدیم
(سودا) باقی مانده بر سلامت مصرفکننده بجای می گذارد به سادگی با مایه
خمیر قابل جایگزینی می باشد و نه تنها هیچ گونه افت کیفیتی پدیدار نخواهد
گشت بلکه نان حاصله کیفیت مطلوبتری از لحاظ ارگانولپتیک ، وضع ظاهری و
ماندگاری خواهد داشت . این مادهشیمیایی مضر که به زعم استفاده کنندگان
جهت صرفه جویی در وقت ، پاسخگوئی به افزایش رشد جمعیت ، کاهش
هزینه ها ،ارزانی و سهولت استفاده ، نداشتن جایگزین مناسب ، روان کردن
خمیر و مسائلی از این قبیل نظر صاحباننانوایی را بخود جلب کرده است دارای
اثرات و پیآمدهای غیر بهداشتی متعددی می باشد .
•بهداشت و تهیه نان بدون جوش شیرین
نان به عنوان یکی از مهمترین منبع تغذیه ای مردم کشور ، نقش بسزایی در
تامین انرژی ، پروتئین و املاح ضروریبدن دارد و به همین جهت بهداشت و
سلامت نان در حفظ و ارتقا» سلامت جامعه از اهمیت ویژه ای برخوردار می
باشد به نحوی که با مصرف متوسط روزانه 300 گرم نان ، حدود %50 پروتئین ،
%60 تیامین و نیاسین ،حدود %40 کلسیم و حدود %اب80 آهن مورد نیاز بدن
یک فرد بزرگسال تامین می گردد .
و………….
فایل پاورپوینت 32 اسلاید
برای دانلود فایل بر روی دکمه زیر کلیک کنید

دریافت فایل

مدیریت

طراح و مدیر مارکتینگ پروژه _ خوشحال میشم که بتوانم قدمی در رشد و برطرف ساختن نیازهای شما عزیزان بردارم.

مطالب زیر را حتما بخوانید:

قوانین ارسال دیدگاه در سایت

  • چنانچه دیدگاهی توهین آمیز باشد و متوجه اشخاص مدیر، نویسندگان و سایر کاربران باشد تایید نخواهد شد.
  • چنانچه دیدگاه شما جنبه ی تبلیغاتی داشته باشد تایید نخواهد شد.
  • چنانچه از لینک سایر وبسایت ها و یا وبسایت خود در دیدگاه استفاده کرده باشید تایید نخواهد شد.
  • چنانچه در دیدگاه خود از شماره تماس، ایمیل و آیدی تلگرام استفاده کرده باشید تایید نخواهد شد.
  • چنانچه دیدگاهی بی ارتباط با موضوع آموزش مطرح شود تایید نخواهد شد.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

لینک کوتاه: