مارکتینگ پروژه 20 | مرجع فایل های دانلودی - پروژه آماده - پروژه دانشجویی - پاورپوینت آماده
0

هیچ محصولی در سبد خرید نیست.

گزارش کارآموزی برق در نیروگاه اتمی بوشهر

گزارش کارآموزی برق در نیروگاه اتمی بوشهر

گزارش کارآموزی برق در نیروگاه اتمی بوشهر در ۳۴ صفحه ورد قابل ویرایش با فرمت doc

مشخصات فایل

تعداد صفحات ۳۴
حجم ۲ کیلوبایت
فرمت فایل اصلی doc
دسته بندی مهندسی برق

توضیحات کامل

گزارش کارآموزی برق در نیروگاه اتمی بوشهر در ۳۴ صفحه ورد قابل ویرایش با فرمت doc

 

چکیده

به طور کلی یک نیروگاه هسته ای از سه بخش اساسی تشکیل شده است :

  1. راکتور که وظیفه ی آن تولید گرما با استفاده از سوخت هسته ای است .
  2. سیکل بخار که در انتهای آن انرژی مکانیکی توسط توربین در دسترس می باشد .
  3. بخش الکتریکی که انژی مکانیکی را به انرژی الکتریکی تبدیل می کند و این انرژی را آماده ی انتقال از طریق خطوط فشار قوی می کند .

 این گذارش از سه فصل تشکیل شده است . در فصل اول که مر بوط به معرفی نیروگاه اتمی بوشهر است در ابتدا تاریخچه ای از نیروگاه ارائه شده است و سپس کلیات عملیات نیروگاه و قسمت های مختلف شرح داده شده است . ازجمله مدار اول (راکتور) ، مدار دوم (توربین و غیره ) و قسمت های الکتریکی (ژنراتور ، پست و …).

فصل دوم به کار های انجام شده در دوره ی کار آموزی اختصاص دارد . در این فصل ابتدا قسمت های مختلف دیزل خانه معرفی شده اند و سپس وظایف هر کدام شرح داده شده است . از جمله این وظایف ، تامین برق اضطراری نیروگاه توسط دیزل ژنراتور است که در فصل دوم روند راه اندازی و استارت دیزل و پارالل کردن ژنراتور با شبکه و نکات مربوط به آن مورد برسی قرار گرفته است . هم چنین به طور مختصر در مورد کنترل و حفاظت خطوط و ترانس های مصارف داخلی نیروگاه که در اتاق کنترل ساختمان دیزل خانه انجام می گیرد بحث شده است . و در انتهای فصل اختصار به پست های فشار قوی پرداخته شده است . فصل سوم حاوی نکاتی عملی در مورد ژنراتورهای توان بالا که در نیروگاه مورد استفاده قرار می گیرد می باشد . از جمله طریقه دفع حرارت ژنراتور ، تحریک ژنراتور و حفاظت ژنراتور.

 

 

فصل اول

معرفی نیروگاه اتمی بوشهر

۱٫۱ مقدمه

امروزه از انرژی هسته ای به عنوان یکی از انرژی های سازگار با محیط زیست یاد می شود چرا که سایر انرژی ها معضلاتی چون افزای دمای کره زمین و آلودگی محیط زیست را به همراه دارند .

در حال حاضر نیروگاه هسته ای جهان با ضرفیت نصب شده ی فعلی توانسته اند سالانه از انتشار هشت درصد از گاز های گلخانه ای در فضا جلوگیری کنند .

۲٫۱ تاریخچه ی نیروگاه اتمی بوشهر

سازمان انرژی اتمی ایراندر سال ۱۳۵۵ با بخش تکنولوژی و تحقیقات سازمان انرژی اتمی آلمان غربی موافقتنامه‌ای برای همکاری‌های بلند مدت امضا کرد و در پی آن شرکت کرافت ورک یونیون، یکی از شرکت‌های وابسته به زیمنس آلمان ساخت ۲ واحد نیروگاه اتمی هر یک به توان اسمی ۱۲۹۳ مگاوات و توان خالص ۱۱۹۶ مگاوات را در بوشهر برعهده گرفت.

در سال ۱۳۵۷ در شرایطی که حدود ۷۵ درصد از واحد اول و ۶۰ درصد واحد دوم نیروگاه ساخته شده بود با پیروزی انقلاب اسلامی ایران طرف آلمانی کار بر روی پروژه را متوقف شد.

در سال ۱۹۹۴ قرار داد تکمیل واحد یک نیروگاه بین ایران و روسیه به امضا رسید .

۳٫۱ شرح فرایند عملیاتی

علیرغم پیچیدگی فناوری یک نیروگاه هسته ای از نوع نیروگاه بوشهر، فرآیند تولید انرژی الکتریکی در نیروگاه هسته ای را می توان به طور ساده به سه مرحله کاملاً مجزا تقسیم نمود که در سه مدار مستقل شامل مدار اول، مدار دوم و مدار خنک کننده .

مدار اول

شکافت اورانیوم غنی شده در راکتور منبع تولید انرژی به صورت گرمایی است. این انرژی گرمایی توسط آب مدار اول که در یک مسیر بسته (چهار حلقه) جریان دارد به مولد های بخار منتقل می شود. مولد بخار یک مبدل حرارتی است که آب مدار اول درون لوله های U شکل فولادی آن جریان دارد و آب مدار دوم در یک سیکل کاملاً مجزا با گردش در اطراف این لوله ها، ضمن برداشت حرارت به بخار تبدیل می شود. آب مدار اول پس از خروج از مولد بخار توسط پمپ مدار اول برای برداشت مجدد گرما به راکتور بازگردانده می شود.

مدار دوم

در مدار دوم، بخار تولید شده درمولد بخار به توربین هدایت شده و در آن جا به انرژی مکانیکی تبدیل می شود (چرخش توربین به طور مستقیم ژنراتور نیروگاه را به حرکت درآورده، که منجر به تولید انرژی الکتریکی می شود). سپس بخار خروجی از توربین، به وسیله کندانسور به آب تبدیل شده و مجدداً برای تکمیل و تکرار این چرخه به مولد بخار بازگردانده می شود.


توضیحات بیشتر و دانلود



صدور پیش فاکتور، پرداخت آنلاین و دانلود

محمد

من نویسنده این سایت هستم و خوشحالم که در کنار مدیریت سایت میتوانم هر روز تجربیات خودم رو افزایش دهم تا به ارائه خدمات بهتری بپردازم.

مطالب زیر را حتما بخوانید:

قوانین ارسال دیدگاه در سایت

  • چنانچه دیدگاهی توهین آمیز باشد و متوجه اشخاص مدیر، نویسندگان و سایر کاربران باشد تایید نخواهد شد.
  • چنانچه دیدگاه شما جنبه ی تبلیغاتی داشته باشد تایید نخواهد شد.
  • چنانچه از لینک سایر وبسایت ها و یا وبسایت خود در دیدگاه استفاده کرده باشید تایید نخواهد شد.
  • چنانچه در دیدگاه خود از شماره تماس، ایمیل و آیدی تلگرام استفاده کرده باشید تایید نخواهد شد.
  • چنانچه دیدگاهی بی ارتباط با موضوع آموزش مطرح شود تایید نخواهد شد.


Warning: _() expects exactly 1 parameter, 2 given in /home/mpir1/public_html/wp-content/themes/Sigma/comments.php on line 19

لینک کوتاه: