مارکتینگ پروژه 20 | مرجع فایل های دانلودی - پروژه آماده - پروژه دانشجویی - پاورپوینت آماده
0

هیچ محصولی در سبد خرید نیست.

گزارش کار آزمایشگاه شیمی

گزارش کار آزمایشگاه شیمی

دانلود گزارش کار آزمایشگاه شیمی

مشخصات فایل

تعداد صفحات ۳۸
حجم ۰ کیلوبایت
فرمت فایل اصلی doc
دسته بندی شیمی

توضیحات کامل

گزارش کار آزمایشگاه شیمی

 
کل جامدات محلول:
منظور از کل جامدات محلول TDS در آب مجموعه‌ای از نمک‌های معدنی و مقادیر کمی از مواد آلی است. یون‌های اصلی که در TDS نقش دارند شامل کربنات، کلرید، سولفات، نیترات، سدیم، پتاسیم، کلسیم و منیزیم می‌باشند. کل جامدات محلول در تغییر کیفیت آب آشامیدنی همچون طعم، سختی، خورندگی و ایجاد لایه‌ای از رسوب نقش دارند.منابع TDS: منابع اصلی افزایش جامدات محلول در منابع آب آشامیدنی، منابع طبیعی، تخلیه پسابها، روان آبهای شهری و فاضلابهای صنعتی هستند. آبهایی که از زمین‌های گرانیتی، شنی و سیلیس عبور کرده و یا از طریق خاک تراوش می‌نماید. معمولا TDS کمتر از mg/L30 دارند.
 
 آبهایی که از مناطق قبل از دوره کامبرین هستند TDS کمتر از mg/L65 دارند. آبهایی که در مناطق با صخره‌های رسوبی پالئوزوئیک یا مزوزوئیک هستند. TDS کمتر از ۱۹۵ یا ۱۱۰۰ میلی گرم در لیتر دارند. کربنات کلرید، کلسیم، منیزیم و سولفات‌ها یون‌های اصلی ایجاد TDS آبها هستد. به علاوه پسابها، فاضلاب‌های خانگی و صنعتی TDS آبها را افزایش می‌دهند. در مناطق خشک و بایر ممکن است TDS جریان‌های آبی به بیش از g/L15 برسد. در جای دیگر مقادیر TDS در آبهای شور بیش از gr/L35 گزارش شده است. استفاده از نمک‌ها جهت کنترل یخ و برف در سطع جاده‌ها در طی فصول زمستان باعث آلوده شدن منابع آبهای سطحی و زیرزمینی شده و به طور قابل توجهی مقدار TDS آبها را افزایش می دهد.
 
 در زمستان سال ۱۹۶۹ تا ۱۹۷۰، کشور دانمارک بیش از ۲۰۳۰۰۰ تن نکم برای کنترل سطح جاده‌ها مصرف نمود. در کانادا در سال ۱۹۷۴ بیش از ۵/۲ میلیون تن در سال ۱۹۷۰ در آمریکا بیش از ۹ میلیون تن نمک برای پاشیدن در سطح جاده‌ها استفاده گردید. بدیهی است این مقادیر TDS آبهای سطحی و زیر زمینی را افزایش می‌دهد.جنبه‌های بهداشتی: هیچ گونه مدرکی دال بر اینکه مصرف ابی با TDS بیش از mg/L1000 اثرات سوء بهداشتی بر جای گذارد وجود ندارد. مطالعات اپیدمیولوژیک نشان می دهد که حتی TDS آبها اثرات بهداشتی مفیدی نیز دارد. نمک‌های معدنی محلول در آب طعم آب آشامیدنی را تغییر می‌دهند. ‌Bruvold و همکاران درجه تغییر طعم را با توجه به مقادیر TDS در جدول زیر نشان می‌دهد.
 
 
کلمات کلیدی:

جامدات

جامدات محلول

اسپکتروفوتومتری

وزن سنجی یا گراویمتری

وینکلر یا آزاید مودیفیکشن

 
 
فهرست مطالب
مقدمه جامدات: ۱
کل جامدات محلول: ۴
نام آزمایش: وزن سنجی یا گراویمتری ۷
نام آزمایش COD : 12
نام آزمایش: اسپکتروفوتومتری جذب uv در دامنه مرئی ۲۲
نام آزمایش: اسپکتروفوتو متری جذب uv در دامنه مرئی ۲۳
نام آزمایش: روش وینکلر ۲۸
نام آزمایش: وینکلر یا آزاید مودیفیکشن Azaid modificotion 33
نام آزمایش: OUR 38
 


توضیحات بیشتر و دانلود



صدور پیش فاکتور، پرداخت آنلاین و دانلود

محمد

من نویسنده این سایت هستم و خوشحالم که در کنار مدیریت سایت میتوانم هر روز تجربیات خودم رو افزایش دهم تا به ارائه خدمات بهتری بپردازم.

مطالب زیر را حتما بخوانید:

قوانین ارسال دیدگاه در سایت

  • چنانچه دیدگاهی توهین آمیز باشد و متوجه اشخاص مدیر، نویسندگان و سایر کاربران باشد تایید نخواهد شد.
  • چنانچه دیدگاه شما جنبه ی تبلیغاتی داشته باشد تایید نخواهد شد.
  • چنانچه از لینک سایر وبسایت ها و یا وبسایت خود در دیدگاه استفاده کرده باشید تایید نخواهد شد.
  • چنانچه در دیدگاه خود از شماره تماس، ایمیل و آیدی تلگرام استفاده کرده باشید تایید نخواهد شد.
  • چنانچه دیدگاهی بی ارتباط با موضوع آموزش مطرح شود تایید نخواهد شد.


Warning: _() expects exactly 1 parameter, 2 given in /home/mpir1/public_html/wp-content/themes/Sigma/comments.php on line 19

لینک کوتاه: