گزارش کارآموزی شیمی کاربردی در آزمایشات شیمیایی لبنیات (بررسی استاندارد فراورده های لبنی )
گزارش کارآموزی شیمی کاربردی در آزمایشات شیمیایی لبنیات (بررسی استاندارد فراورده های لبنی )
گزارش کارآموزی شیمی کاربردی آزمایشات شیمیایی لبنیات (بررسی استاندارد فراورده های لبنی) در ۳۸ صفحه ورد قابل ویرایش با فرمت doc
مشخصات فایل
تعداد صفحات | ۳۸ |
حجم | ۱ کیلوبایت |
فرمت فایل اصلی | doc |
دسته بندی | مهندسی شیمی |
توضیحات کامل
گزارش کارآموزی شیمی کاربردی آزمایشات شیمیایی لبنیات (بررسی استاندارد فراورده های لبنی) در ۳۸ صفحه ورد قابل ویرایش با فرمت doc
فهرست مطالب
شیر
ترکیبات شیر
عوامل موثر در ترکیبات شیر
نژاد
فصل
سن
نسبت ویت
حالت قلیایی و اسیدی
شیر معمولی و غیر مرضی
استاندارد شیر
شیر حرارت ندیده
شیر پاستوریزه
شیر استرلیزه
شیر استرلیزه UHT
روش آزمون
تعیین مقدار چربی شیر
تعیین اسیدیته شیر
تعیین درصد ماده خشک
تعیین دانسیته شیر
جستجوی تقلبات در شیر
پنیر
تعیین مقدار چربی پنیر
تعیین اسیدیته پنیر
تعیین مقدار Ph پنیر
تعیین درصد ماده خشک
تعیین نمک پنیر
تعیین پروتئین پنیر
خامه
استاندارد خامه پاستوریزه در ایران
تعیین مقدار اسیدیته خامه
تعیین مقدار چربی خامه
کره
استاندارد کره پاستوریزه
ویژگی های عمومی
ویژگی های شیمیایی
تعیین اسیدیته کره
تعیین رطوبت کره
تعیین مواد باقیمانده شیر
تعیین درصد نمک کره
تععین چربی کره
دوغ
تعیین مقدار چربی دوغ
تعیین مقدار اسیدیته دوغ
تعیین ماده خشک دوغ
تعین میزان نکم دوغ
ماست
تعیین اسیدتیه
تعیین PH ماست
تعیین درصد چربی
تعیین ماده خشک
توضیحات بیشتر و دانلود
صدور پیش فاکتور، پرداخت آنلاین و دانلود
قوانین ارسال دیدگاه در سایت