مارکتینگ پروژه 20 | مرجع فایل های دانلودی - پروژه آماده - پروژه دانشجویی - پاورپوینت آماده
0

هیچ محصولی در سبد خرید نیست.

گزارش کارآموزی کارخانه لبنیات کشت و صنعت مغان

دسته بندی :کارآموزی محمد 36

گزارش کارآموزی کارخانه لبنیات کشت و صنعت مغان

دسته بندی کارآموزی
فرمت فایل doc
حجم فایل 1.508 مگا بایت
تعداد صفحات 29
پس از پرداخت، لینک دانلود فایل برای شما نشان داده می شود

فهرست

شیر در کارخانه : 4

استاندارد کردن شیر: 4

هموژن کردن شیر : 4

پاستوریزه کردن: 5

افزودن ویتامینها: 5

بسته بندی: 5

معرفی دستگاه های موجود در کارخانه: 5

پرکن و بسته بندی.. 5

شیرینگ پک تمام اتوماتیک… 6

دربند 6H.. 6

مونو بلوک.. 7

مقدمه: 8

سنسورهای به کار رفته برای قسمت های مختلف پروسه تولید شیر: 8

سنسور دما 8

ترموکوپل: 9

اساس کار ترموکوپل: 10

ساختار داخلی: 10

جدول ترموکوپل ها: 10

تست ترموکوپل: 11

مزایای ترموکوپل.. 11

معایب ترموکوپل.. 11

مقاومتهای حس‏كنندة دما Resistance Temperature Detectors (RTDs). 12

نصب ( Construction): 13

تجهیزات Readout : 14

اندازه گیری دما با سنسور pt100: 15

یکی دیگر از سنسور هایی در صنعت استفاده می شود و رنج دمایی بین ۲۰۰- تا ۸۴۰+ را اندازه گیری میکند سنسور pt 100 میباشد که در چند شکل به به بازار ارائه شده است. 15

سنسور دمای pt 100 نسبت به تغییر دما مقدار مقاومت ان تغییر می کند که بهترین روش برای اندازه گیری مقدار دما توسط این سنسور استفاده از پل وستون می باشد. 16

اندازه گیری سطح مایعات در مخزن: 16

مبدلهای ناپیوسته: 17

مبدلهای پیوسته: 19

تشخیص عیب موتورهای الکتریکی: 26

پس از پرداخت، لینک دانلود فایل برای شما نشان داده می شود

محمد

من نویسنده این سایت هستم و خوشحالم که در کنار مدیریت سایت میتوانم هر روز تجربیات خودم رو افزایش دهم تا به ارائه خدمات بهتری بپردازم.

مطالب زیر را حتما بخوانید:

قوانین ارسال دیدگاه در سایت

  • چنانچه دیدگاهی توهین آمیز باشد و متوجه اشخاص مدیر، نویسندگان و سایر کاربران باشد تایید نخواهد شد.
  • چنانچه دیدگاه شما جنبه ی تبلیغاتی داشته باشد تایید نخواهد شد.
  • چنانچه از لینک سایر وبسایت ها و یا وبسایت خود در دیدگاه استفاده کرده باشید تایید نخواهد شد.
  • چنانچه در دیدگاه خود از شماره تماس، ایمیل و آیدی تلگرام استفاده کرده باشید تایید نخواهد شد.
  • چنانچه دیدگاهی بی ارتباط با موضوع آموزش مطرح شود تایید نخواهد شد.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

لینک کوتاه: