مارکتینگ پروژه 20 | مرجع فایل های دانلودی - پروژه آماده - پروژه دانشجویی - پاورپوینت آماده
0

هیچ محصولی در سبد خرید نیست.

ازت در چغندر

تغذیه چغندرقند به طور جامع از بیست سال گذشته گزارش شده است (1972) در آن گزارش، برای اولین بار حاصل نیم‌قرن تحقیق در اروپا و آمریكا روی نیازهای گیاه به عناصر میكروماكرو بوده است در هركجا كه گیاه چغندرقند وارد شده است و اقدام به كشت شده، تحقیقات آن از اولویت بالایی برخوردار بود

دسته بندی کشاورزی و زراعت
فرمت فایل doc
حجم فایل 72 کیلو بایت
تعداد صفحات 32
برای دانلود فایل بر روی دکمه زیر کلیک کنید

دریافت فایل

مقدمه

چغندرقند گیاهی است از خانواده Chenopodiacea و همانند بسیاری از اعضای دیگر این خانواده مقاوم به تنش و شوری است(1).

تغذیه چغندرقند به طور جامع از بیست سال گذشته گزارش شده است (1972). در آن گزارش، برای اولین بار حاصل نیم‌قرن تحقیق در اروپا و آمریكا روی نیازهای گیاه به عناصر میكروماكرو بوده است. در هركجا كه گیاه چغندرقند وارد شده است و اقدام به كشت شده، تحقیقات آن از اولویت بالایی برخوردار بود. مهمترین دلیل این اقدامات، این بود كه اضافه كردن صحیح مواد مغذی به خاك بیشترین تاثیر را بر تثبیت عملكرد زارع قرار داده است(1).

همانند سایر محصولات كشاورزی، چغندرقند نیز تنها جزئی از نیازهای خود را از خاك تامین می‌نماید و بقیه را بایستی از كودهای شیمیایی، حیوانی و محلول‌پاشی بر روی سطح برگ تامین كند(1).

در میان كودهای شیمیایی، ازت در تمامی خاك‌های زراعی به مقدار كم وجود دارد و از مهمترین عناصری است كه بایستی در هر جا چغندرقند كشت می‌گردد، به صورت كود داده شود. هنگامی كه برای اولین بار فسفر مصرف شد پس از سال‌های متوالی مزارع غنی از فسفر شدند و افزودن این عنصر به زمین تاثیر آن چنانی بر روی عملكردشان نداد. در نتیجه مصرف آن ناچیز شد و در نهایت در طول بیست سال گذشته بیشتر فعالیت‌های تحقیقاتی بر روی نیاز گیاه به ازت متمركز شده و از تحقیقات روی فسفر كاسته شده است(1).

كار بر روی سایر عناصر ماكر، نظیر پتاسیم، منیزیم و سدیم ادامه دارد، زیرا نیازهای چغندرقند به این عناصر بیش از سایر محصولات است. كاشت چغندرقند در خاك‌های سبك، فراهم شدن امكانات مكانیزه نیاز چغندرقند به سه عنصر مورد اشاره را كه اغلب به مقدار كم در خاك وجود دارد، بیشتر نموده است.

نیاز غذایی چغندرقند به كودهای اصلی هم اكنون مشخص شده. لیكن علاقه به مصرف كودهای فرعی به مراتب بیشتر شده است. جذب عناصر فرعی با افزایش محصول به طور موازی افزایش یافته است. علت آن، نیاز این عنصرها حتی در مناطقی است كه بیشتر ذخایر طبیعی خاك كافی بوده است(1).

32 ص

برای دانلود فایل بر روی دکمه زیر کلیک کنید

دریافت فایل

مدیریت

طراح و مدیر مارکتینگ پروژه _ خوشحال میشم که بتوانم قدمی در رشد و برطرف ساختن نیازهای شما عزیزان بردارم.

مطالب زیر را حتما بخوانید:

قوانین ارسال دیدگاه در سایت

  • چنانچه دیدگاهی توهین آمیز باشد و متوجه اشخاص مدیر، نویسندگان و سایر کاربران باشد تایید نخواهد شد.
  • چنانچه دیدگاه شما جنبه ی تبلیغاتی داشته باشد تایید نخواهد شد.
  • چنانچه از لینک سایر وبسایت ها و یا وبسایت خود در دیدگاه استفاده کرده باشید تایید نخواهد شد.
  • چنانچه در دیدگاه خود از شماره تماس، ایمیل و آیدی تلگرام استفاده کرده باشید تایید نخواهد شد.
  • چنانچه دیدگاهی بی ارتباط با موضوع آموزش مطرح شود تایید نخواهد شد.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

لینک کوتاه: