مارکتینگ پروژه 20 | مرجع فایل های دانلودی - پروژه آماده - پروژه دانشجویی - پاورپوینت آماده
0

هیچ محصولی در سبد خرید نیست.

تحقیق اهداف مقنن از اجرای محکومیت های کیفری

دسته بندی :حقوق مدیریت 26

تحقیق اهداف مقنن از اجرای محكومیت های كیفری در قالب Word قابل ویرایش 23 صفحه

تحقیق اهداف مقنن از اجرای محکومیت های کیفری

دسته بندی حقوق
فرمت فایل doc
حجم فایل 20 کیلو بایت
تعداد صفحات 23
برای دانلود فایل روی دکمه زیر کلیک کنید
دریافت فایل

توضیحات :

تحقیق اهداف مقنن از اجرای محكومیت های كیفری در قالب Word قابل ویرایش 23 صفحه.

دكتر حسن فرهودی نیا

بخشی از متن :

چكیده : كیفر شناسی به عنوان بخشی از علم اداره زندانها درصدد پاسخ یابی به اهدافی است كه قانون گذار از اجرای كیفری درباره محكومین درصدد نیل به آنها هستند در این مقاله تلاش شده است تا از این دیدگاه اهدافی را كه مقنن جمهوری اسلامی ایران از اجرای محكومیت های كیفری در آخرین قانون لازم الاجرای كشور، یعنی قانون تشكیل دادگاههای عمومی و انقلاب و آیین دادرسی كیفری آن ، تعقیب میكند مورد شناسایی قرار گرفته و توضیح داده شود كه آیا مقنن فی الواقع از اجرای انواع محكومیتهای كیفری به دنبال اصلاح و باز اجتماعی كردن مجرمین است و یا اهداف دیگری ار مدنظر دارد.

مقدمه

قانون تشكیل دادگاههای عمومی و انقلاب كه دگرگونی كلی در تشكیلات اجرایی نظام قضایی كشور ایجاد نموده است ، به رغم مخالفتهای صاحب نظران در 38 ماده و 21 تبصره در جلسه علنی مورخ 15/4/73 به تصویب مجلس شورای اسلامی رسیده و شورای نگهبان نیز در جلسه 22/4/73 بر آن مصوبه مهر تایید نهاد است .

مطابق ماده 37 این قانون ، وزارت دادگستری موظف بوده است كه ظرف سه ماه آیین نامه آن را تهیه و به تصویب رئیس قوه قضاییه برساند. بر این اساس وزارت مزبور در فاصله زمانی اندك از تاریخ تصویب قانونی ، یعنی در 25/4/73 آیین نامه مشتمل بر 34 ماده و 12 تبصره تهیه كرد و رئیس وقت قوه قضاییه آن را تصویب نمود.

پیرامون این قانون مخالفین و منتقدین از یك سو و موافقین آن از طرف دیگر ( كه عمدتاً مسئولین قوه قضاییه بودند ) هر كدام مطابق ذوق در ذم و یا مدح آن بحث های فراوانی را انجام داده اند .

این مقاله به دور از جبهه گیری های فوق الذكر با بررسی تحلیلی از منظر كیفر شناسی ، درصدد پاسخ یابی به نحوه اجرای محكومیتهای كیفری در قانون مزبور و آیین نامه دادرسی كیفری آن است تا مشخص سازد كه مقنن برابر قانون یاد شده از اعمال مجازاتها ، كدام هدف یا اهدافی را تعقیب میكند.

1 ـ انواع محكومیتها

قانون مجازات اسلامی مصوب 1370 دگرگونی های عمده ای را درنظام قضایی كشور ایجاد نموده است. از جمله این قانون تقسیم جرایم و به اعتبار آن تقسیم مجازات ها به خلاف و جنحه و جنایت را از بین برده و مجازات ها را بر چهار دسته عنوان قرارداده است كه عبارتند از تعزیرات ، مجازاتهای بازدارنده ، حدود ، قصاص و دیات . با عنایت به این امر ، محكومیت های پیش بینی شده در قانون تشكیل دادگاههای عمومی انقلاب و آیین دادرسی كیفری مربوط به آن را تحت عناوین ذیل می تواند طبقه بندی كرد:

مدیریت

طراح و مدیر مارکتینگ پروژه _ خوشحال میشم که بتوانم قدمی در رشد و برطرف ساختن نیازهای شما عزیزان بردارم.

مطالب زیر را حتما بخوانید:

قوانین ارسال دیدگاه در سایت

  • چنانچه دیدگاهی توهین آمیز باشد و متوجه اشخاص مدیر، نویسندگان و سایر کاربران باشد تایید نخواهد شد.
  • چنانچه دیدگاه شما جنبه ی تبلیغاتی داشته باشد تایید نخواهد شد.
  • چنانچه از لینک سایر وبسایت ها و یا وبسایت خود در دیدگاه استفاده کرده باشید تایید نخواهد شد.
  • چنانچه در دیدگاه خود از شماره تماس، ایمیل و آیدی تلگرام استفاده کرده باشید تایید نخواهد شد.
  • چنانچه دیدگاهی بی ارتباط با موضوع آموزش مطرح شود تایید نخواهد شد.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

لینک کوتاه: