مارکتینگ پروژه 20 | مرجع فایل های دانلودی - پروژه آماده - پروژه دانشجویی - پاورپوینت آماده
0

هیچ محصولی در سبد خرید نیست.

تحقیق درباره تاریخچه صنعت لاستیک

فایل تحقیق درباره تاریخچه صنعت لاستیك در قالب word تعدا صفحات 117 قابل ویرایش

تحقیق درباره تاریخچه صنعت لاستیک

دسته بندی فنی و مهندسی
فرمت فایل doc
حجم فایل 164 کیلو بایت
تعداد صفحات 117
برای دانلود فایل روی دکمه زیر کلیک کنید
دریافت فایل

توضیحات :

فایل تحقیق درباره تاریخچه صنعت لاستیك در قالب word تعداد صفحات 117 قابل ویرایش.

بخشی از متن :

تاریخچه صنعت لاستیك:

تولیدات از انواع كائوچوهای طبیعی و مصنوعی تشكیل می شود كه بخش عمده كائوچوی طبیعی از درختزارهای هوا و برازیلنس ( Hevea Nrasiliensis) بدست می آید، لیكن كائوچو را می توان از مرتب به 50 نوع درخت،‌بوته یا انواع دیگر رسنتی ها از جمله گیاه قاصدك تهیه نمود كه شیرابه آن همان لاتكس لاستیك می باشد.

بهرحال بخش عمده درختانی كه لاتكس تراواش می كنند در مناطق استوایی یا نیمه استوایی واقع هستند. نمونه هایی از لاستیك در نهشتهای معادن زغال سنگ قهوه ای ( لیگنت) آلمانی مربوط به دوره ائوسن كشف شده كه قدمت آنها به 55 میلیون سال پیش می رسد. هنگامی كه این نمونه ها در سال 1924 كشف گردیدند، نه تنها به خاطر عتیقه بود نشان جلب نظر كردند بلكه به این خاطر كه بعد از استخراج با استن، این نمونه ها حاوی 2% گوگرد تركیب شده بودند، گوگردی كه بوسیله آمیندهكاران ( Compouters) ما قبل تاریخ به آنها اضافه نشده، بلكه از طریق مواد مجاور آنها، در نمونه های لاستیكی نفوذ كرده بود.جالب تر این كه این نمونه ها هنوز میزان قابل توجهی از كشسانی (Elasticity ) خود را حفظ كرده بودند.

قبل از این كنشها در سال 1781 سنگواره ها یا فسیل هایی از لاستیك كه عمر آنها را نمی توان معین ساخت در معادن كاستلتون (Castelten) واقع در بی شایر انگلیس كشف گردید. این مواد كه به صورت قیر طبیعی سیاه رنگ و قابل تراكم و حتی الاستیكی كه تا حدی به جرم كهنه شباهت دارند معرفی شده اند، مورد آزمایش شیمیایی واقع گردیده و لاستیكی بودن آنها واقعاً مورد تایید قرار گرفته است.

صنعت لاستیك در ایران

صنعت تایر سازی:‌

آغاز فعالیت تایر در ایران به حدود 30 سال پیش باز می گردد، یعنی هنگامی كه اولین كارخانه تابلوسازی كشور با نام بی . اف. گورتج ایران تاسیس گردید ( سال 1337).

از آن زمان به بعد، هشت كارخانه دیگر در این صنعت دایر شده كه جمعاً تعداد كارخانه های فعال این بخش را به نه شركت رسانده است.

شركت تولیدی كیان تایر:

این شركت تحت نام بی . اف گوردنچ ایران در سال 1341 با مشاركت بی . اف گوردیچ آمریكا، برای تولید انواع تایر و تیوپ سواری، وانتی ، باری وكشاورزی و با ظرفیت اسمی 8000 تن در سال و 600 نفر پرسنل آغاز به كار كرد.

با طرح توسعه این شركت در سال 1348، ظرفیت اسمی آن به 14000 تن در سال رسید. در سال 1354 سهام سرمایه گذار خارجی به صاحبان سهام ایرانی فروخته شد و این شركت با تغییر نام به شركت تولیدی كیان تایر فعالیت خود را از سر گرفت.

شركت كیان تایر طی برنامه ای در چند سال اخیر، اقدام به نوسازی ماشینها و توسعه ظرفیت تولیدی خود كرده و به طوری كه هم اكنون ظرفیت اسمی آن به 28000 تن در سال افزایش یافته است.

ظرفیت تفكیكی این شركت برای تایرهای سواری، وانتی، باری و كشاورزی به ترتیب 15 درصد، 20 درصد، 50 درصد و 15 درصد می‌باشد.این كارخانه در جنوب غربی تهران، در كلیومتر 10 جاده ساوه واقع است و تعداد پرسنل آن حدود 2000 نفر می باشد. این شركت هم اكنون با ظرفیت اعلام شده می تواند 5/17 درصد از نیاز كل كشور را تامین نماید.

شركت كیان تایر به دنبال سیاستهای اقتصادی دولت در زمینه خصوصی سازی، در سال 1373 از طریق سازمان بورس اوراق بهادار به بخش خصوصی واگذار شد.

و…

مدیریت

طراح و مدیر مارکتینگ پروژه _ خوشحال میشم که بتوانم قدمی در رشد و برطرف ساختن نیازهای شما عزیزان بردارم.

مطالب زیر را حتما بخوانید:

قوانین ارسال دیدگاه در سایت

  • چنانچه دیدگاهی توهین آمیز باشد و متوجه اشخاص مدیر، نویسندگان و سایر کاربران باشد تایید نخواهد شد.
  • چنانچه دیدگاه شما جنبه ی تبلیغاتی داشته باشد تایید نخواهد شد.
  • چنانچه از لینک سایر وبسایت ها و یا وبسایت خود در دیدگاه استفاده کرده باشید تایید نخواهد شد.
  • چنانچه در دیدگاه خود از شماره تماس، ایمیل و آیدی تلگرام استفاده کرده باشید تایید نخواهد شد.
  • چنانچه دیدگاهی بی ارتباط با موضوع آموزش مطرح شود تایید نخواهد شد.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

لینک کوتاه: