مارکتینگ پروژه 20 | مرجع فایل های دانلودی - پروژه آماده - پروژه دانشجویی - پاورپوینت آماده
0

هیچ محصولی در سبد خرید نیست.

تحقیق قارچ كمبوجا

تحقیق قارچ كمبوجا

دسته بندی کشاورزی
فرمت فایل doc
حجم فایل 35 کیلو بایت
تعداد صفحات 27
پس از پرداخت، لینک دانلود فایل برای شما نشان داده می شود

مقدمه :
قارچ كمبوجا كه متشكل از كشتهای همزیست سلولهای مخمر از دسته ساكاروز ماسیس (Saccharomyces ) باباكتری های میله های شكل زیلی نوروم (Xy linorom ) ویك توده تقریبا كرم رنگ ژله ای مانند ،به ندرت ممكن است چندین نفر درروز به WILD ROSE COLLEGE مراجعه نكنند و خواهان اطلاعاتی در مورد چای كمبوجا ویا ((چای قارچ))نباشند.
لذا این بهترین فرصت است كه مجموعه اطلاعات طبی كه نمایانگر كلیه خواص ومنابع این گیان معجزه گر است تنظیم شود وبه علاقه مندان ارائه شود.
نخستین اطلاعات مربوط به كمبوجا نشانه گرقدمت 2000 ساله این گیاه است براساس مدارك موجود نام این قارچ از نام یك پزشك ژاپنی به نام كمبو گرفته شده است ،گرچه كمبوجا نام نوعی قارچ است، اما در واقع به عنوان یك نوشیدنی موردمصرف قرار می گیرد.
1- Wild ros college مركز پژوهشی است در شهر Calgary كانادا كه تحقیقات گسترده ای در مورد امراض توسط انواع داروهای گیاهی انجام میشود
– مكانیسم عمل:این نوشیدنی، تركیبی از چای معمولی وشكر می باشد كه با استفاده از قارچ كمبوجا تخمیر شده وساختار شیمیایی آن تغییر كرده است.معمولا تولید فراوردهای تخمیری در دو مرحله انجام می شود.
1- فاز رشد میكرو ارگانیسم ها ( موجودات ذره بینی )
2- فاز تشكیل فراوردها بوسیله سلولهای بالغ كه از لحاظ بیو شیمیایی اسیدیته محیط ، میزان هوادهی (اكسیژن رسانی) ودرجه حرارت مناسب، عمل تخمیر را كنترل می كند، اسید گلو كورونیك موجود در این نوشیدنی كه در اثر تخمیر چای شیرین در تاریكی ودر حرارت مناسب ایجاد می شود ، برای ساخت پلی ساكارید ها ی مهمی نظیر ماده اصلی سازنده غضروف وماده مخاطی وزجاجیه چشم بكار رفته است ووجود آن باعث دفع مواد زائد وسموم از بدن می شود.
– تاثیرات مصرف:
بسیاری از متخصصان كمبوجا، نوشیدن این چای تخمیر شده را بعنوان یك ماده مدرن توصیه می كنند. انها همچنین معتقدند این چای بر بیماری آرتریو-
اسكلروز یا( گرفتگی شریانهای خونی ) كه موجب سكته می شود، موثر است. این نوشیدنی نه تنها یك ماده موثر در درمان بیماری ها میباشد ، بلكه به عنوان تنظیم كننده كار اندامهای داخلی بدن بویژه كبد نیز مطرح می شود.خاصیت دیگر كمبوجا تاثیری است كه در عادی سازی غشاء سلولی دارد. حتما می دانید كه هم سلولهای بدن دارای دیواره بسیار نازكی هستند كه به آن غشاءیعپرده سلول می گوینداین پرده برخلاف نامش ، هیچ شباهتی به پرده اتاق ندارد ، بلكه یك غشاء زنده وفعال است.
به این معنی كه ورود وخروج مواد را به داخل سلول كنترل میكند. اگر این حالت زنده وفعال بودن غشای سلول به دلیلی از بین برود ورود وخروج قندونمك از كنترل خارج می شود. بعضی مواد كه نباید وارد سلول شوند،وارد می شوندوبعضی ها كه نباید از آن خارج شوند ، خارج می شوند واین وضع منجر به انواع بیماری های سخت وهولناك می شود. از تجربیات مصرف كنندگان چای كمبوجا بر می آید كه این ماده می تواند فلور روده ای را تنظیم كند، (در اصطلاح به باكتری های داخل روده ،فلور می گویند) كمبوجا هم مانند چای ترش ودوغ، خمعیت باكتری های روده را افزایش می دهد وآنها را به حد طبیعی ولازم می رساند. كمبوجا غیر از آن كه سلولهای بدن را مقاوم می سازد متابولیسم را نیز هماهنگ می كند. از خواص دیگری كه برای ا ین نوشیدنی بر-شمرده اند ،ایفای نقش كمبوجا بعنوان آنتی بیوتیك است، یعنی در مواردی مشاهده می شود كه اثرات ضد میكروبی دارد. خاصیت بسیار مهم دیگر كمبوجا برقراری تعادل در حالت اسیدی- قلیایی بدن است. می دانیم كه به طور طبیعی مایعی كه سلولهای بدن در آن شناور هستند،حالت اسیدی ضعیف دارند.نیز می دانیم كه بسته به نوع موادی كه هر فرد در رژیم غذائیش مصرف می كند،محیط بدن می تواند از حالت اسید خارج شود وقلیای گردد.

فهرست مطالب
مقدمه : 1
بخش اول : تاریخچه پربار قارچ كامبوجا : 3
– ریشه نام كامبوجا : 4
– نتایج تحقیقات علمی: 5
– قارچ در مقابل قارچ : 5
بخش دوم: انرژی بیشتر : 6
بازیافتن زندگی پر تحرك : 7
با كامبوجا صد ساله شوید: 8
آیا میخواهید یكصد سال عمر كنید ؟ بسیاری از افراد از داشتن عمر طولانی 8
بخش سوم : چای مفـرح : 9
موارداستفاده اصلی وخواص بهداشتی : 9
اثرات كامبوجا در لاغری: 10
آیا چای كامبوجا چاق كننده است؟ 11
بخش چهارم : یافتن زندگی دوباره با كامبوجا : 11
جمع شدن آب در بدن : 12
نقرس : 12
ازدیاد مصونیت در مقابل امراض 13
عقیمی ونازایی 13
كلیه ها 13
بیماری Multiple Sclerosis M.S 13
پروستات 14
سوریاسیسPsoriasis 14
اختلالات درخواب 14
غذایی با فرهنگ اصیل 15
اسید ،باز PHخنثی 15
توازن پتانسیل هیدروژن بدن 15
اسید لاكتیك 16
گلوكونیك اسید Gluconic 17
طرزتهیه : 19
شكر –عسل یا ساخارین ؟ 21
اثرات مثبت چای كامبوجا برروی امراض مختلف 21
بهترین مكان جهت تكثیر قارچ كامبوجا چه نوع جایی است ؟ 23
آیا قارچ كامبوجا رامی توان خورد؟ 23
چگونه می توان از قارچ خشك شده دوباره استفاده نمود؟ 24
چرا كامبوجا می میرد؟ 25
نكاتی در مورد كامبوجا 26

پس از پرداخت، لینک دانلود فایل برای شما نشان داده می شود

محمد

من نویسنده این سایت هستم و خوشحالم که در کنار مدیریت سایت میتوانم هر روز تجربیات خودم رو افزایش دهم تا به ارائه خدمات بهتری بپردازم.

مطالب زیر را حتما بخوانید:

قوانین ارسال دیدگاه در سایت

  • چنانچه دیدگاهی توهین آمیز باشد و متوجه اشخاص مدیر، نویسندگان و سایر کاربران باشد تایید نخواهد شد.
  • چنانچه دیدگاه شما جنبه ی تبلیغاتی داشته باشد تایید نخواهد شد.
  • چنانچه از لینک سایر وبسایت ها و یا وبسایت خود در دیدگاه استفاده کرده باشید تایید نخواهد شد.
  • چنانچه در دیدگاه خود از شماره تماس، ایمیل و آیدی تلگرام استفاده کرده باشید تایید نخواهد شد.
  • چنانچه دیدگاهی بی ارتباط با موضوع آموزش مطرح شود تایید نخواهد شد.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

لینک کوتاه: