مارکتینگ پروژه 20 | مرجع فایل های دانلودی - پروژه آماده - پروژه دانشجویی - پاورپوینت آماده
0

هیچ محصولی در سبد خرید نیست.

ترجمه مقاله اثر فشار همگن بالا(HPH) بر روی خواص رئولوژیكی گوجه فرنگی 1

ترجمه مقاله اثر فشار همگن بالا(HPH) بر روی خواص رئولوژیكی گوجه فرنگی 1

دسته بندی مقالات ترجمه شده isi
فرمت فایل docx
حجم فایل 797 کیلو بایت
تعداد صفحات 16
پس از پرداخت، لینک دانلود فایل برای شما نشان داده می شود

برای دانلود 2 مقاله دیگر در زمینه اثر فشار همگن بالا ( HPH) در رئولوژی خواص آب گوجه فرنگی روی لینک های زیر کلیک کنید

1.خواص ویسكوالاستیك و نقش كاكس- مرز (دانلود از همین صفحه)

2. وابسته به زمان و حالت برشی پایدار

3. خزش و بهبود رفتار‌

اثر فشار همگن بالا(HPH) بر روی خواص رئولوژیكی گوجه فرنگی :

خواص ویسكوالاستیك و نقش كاكس- مرز – 2012

Effect of high pressure homogenization (HPH) on the rheological properties of tomato juice:

Viscoelastic properties and the Cox–Merz rule – 2012

چكیده :

فشار بالای همگن HPH یك فناوری غیر حرارتی است كه به طور گسترده ای به عنوان یك مورد مطالعه جزئی یا كلی برای پردازش حرارتی مواد غذایی است. اگر چه میكروب ها به طور گسترده ای غیر فعال بوده و مورد مطالعه قرار گرفته اند. تنها چند مقاله در رابطه با تغییرات فیزیك و شیمیایی در مورد میوه با توجه به HPH وجود دارد. كه بخصوص در مورد خواص رئولوژیكی آن است كار حاضر بررسی اثر HPH تا 150 مگاپاسكال بر خواص ویسكوالاستیك آب گوجه فرنگی پرداخته است. با استفاده HPH میزان ذخیره سازی آب گوجه فرنگی (׳G) و مدول از دست دادن آن (״G) افزایش می یابد پارامترهای ׳G ״G به عنوان یك تابع قدرت در مدل بر اساس فركانس نوسانی (w)می باشد و پس از آن به عنوان تابعی از فشار همگن مورد بررسی قرار می گیرد. این مشاهدات بهبود قوام آب گوجه فرنگی را با استفاده از HPH نشان می دهد. تغییرات مشاهده شده در خواص ویسكوالاستیك برای ذرات معلق شده در طول پردازش در دسترس می باشد. علاوه براین دو قانون كاكس- مرز در ارتباط با خواص برش پایدار با ویسكوالاسیته مورد استفاده قرار می گیرد و نتایج بدست آمده نشان می دهد كه این فرایند می تواند به منظور بهبود هر دو رفتار الاستیك و چسبندگی محصول مورد استفاده قرار گیرد. كه در روند HPH به عنوان ابزار ارزشمند برای تغییر فیزك مواد غذایی است .

كلمات كلیدی : خواص مواد غذایی، علم جریان و تغییر شكل ماده، فشار بالای همگن، رئولوژی، ویسكوزیته

1- مقدمه

خصوصیات رئولوژی مواد غذایی برای طراحی عملیات واحد، بهینه سازی فرایند وكیفیت بالای محصول مهم است. (ایبارز و باربوس 2003) (و چانواز و رائو1999) از نقطه نظر مهندسی منحنی جریان مداوم راه ارزشمندی برای توصیف رفتار رئولوژیك مایعات است. ( استف 1996) با این حال بسیاری از پدیده ها نمی تواند به تنهایی توسط تابع ویسكوزیته توصیف شده و در نتیجه رفتار الاستیك نیز باید در نظر گرفته شود.( استاف1996) خواص ویسكوالاسیته در طراح و پیش بینی ثبات محصول بسیار مفید است. (ایبارز-باربوسا2003)علاوه بر این ویسكوالاستیك در محصولات ممكن است رفتار جالبی مانند وایزن برگ و اثرات آن داشته باشد بنابراین مطالعه و شرح خواص ویسكوالاستیك مواد غذایی مایع برای یك درك بهتر از رفتار خود در طول پردازش، ذخیره سازی و مصرف مهم است.

پس از پرداخت، لینک دانلود فایل برای شما نشان داده می شود

محمد

من نویسنده این سایت هستم و خوشحالم که در کنار مدیریت سایت میتوانم هر روز تجربیات خودم رو افزایش دهم تا به ارائه خدمات بهتری بپردازم.

مطالب زیر را حتما بخوانید:

قوانین ارسال دیدگاه در سایت

  • چنانچه دیدگاهی توهین آمیز باشد و متوجه اشخاص مدیر، نویسندگان و سایر کاربران باشد تایید نخواهد شد.
  • چنانچه دیدگاه شما جنبه ی تبلیغاتی داشته باشد تایید نخواهد شد.
  • چنانچه از لینک سایر وبسایت ها و یا وبسایت خود در دیدگاه استفاده کرده باشید تایید نخواهد شد.
  • چنانچه در دیدگاه خود از شماره تماس، ایمیل و آیدی تلگرام استفاده کرده باشید تایید نخواهد شد.
  • چنانچه دیدگاهی بی ارتباط با موضوع آموزش مطرح شود تایید نخواهد شد.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

لینک کوتاه: