ترجمه مقاله ارتباط بین فلور میکروبی، تغییرات حسی و شکل گیری آمین بیوژنیک در گوشت مرغ تازه نگهداری شده در هوا و یا تحت بسته بندی در اتمسفر اصلاح شده د
ترجمه مقاله ارتباط بین فلور میکروبی، تغییرات حسی و شکل گیری آمین بیوژنیک در گوشت مرغ تازه نگهداری شده در هوا و یا تحت بسته بندی در اتمسفر اصلاح شده د
دسته بندی | مقالات ترجمه شده isi |
فرمت فایل | zip |
حجم فایل | 1.334 مگا بایت |
تعداد صفحات | 17 |
در این فایل، یک مقاله انگلیسی، یک مقاله فارسی، یک فایل حاوی مطالب فارسی و یک انیمیشن در رابطه با کاربرد مپ (اتمسفر اصلاح شده) در نگهداری گوشت ارائه شده است.
با توجه به اینکه مقاله انگلیسی به طور خلاصه شده (9 صفحه ) و با توجه به مطالب همراه، بخوبی می تواند برای ارائه تحقیق برای درس صنایع گوشت و یا بسته بندی در رشته صنایع غذایی مورد استفاده قرار گیرد.
بخشی از به صورت زیر است که با دقت به آن متوجه روانی و کیفیت طلایی می شوید:
در دهه های اخیر تولید گوشت مرغ و محصولات آن در سراسر جهان به طور قابل توجهی افزایش یافته است. و گوشت مرغ و پرندگان با توجه به خواص حسی آن محبوبیت بالایی پیدا کرده است. از طرف دیگر با توجه به اینکه از نظر علمی گوشت سفید نسبت به گوشت قرمز سالم تر شناخته شده است، تمایل به مصرف آن نیز در مقایسه با گوشت قرمز بیشتر شده است. با این حال، فساد گوشت مرغ و فراورده های تهیه شده از آن صرف نظر از بار اقتصادی که به جامعه تحمیل می کند، در مواردی سلامتی را نیز تهدید می کند (Geornaras et al. 1995). بنابراین، توسعه راه هایی برای افزایش ماندگاری و ایمنی / کیفیت کلی در این زمینه ضروری به نظر می رسد.
قوانین ارسال دیدگاه در سایت