مارکتینگ پروژه 20 | مرجع فایل های دانلودی - پروژه آماده - پروژه دانشجویی - پاورپوینت آماده
0

هیچ محصولی در سبد خرید نیست.

خوراك دام و طیور و آبزیان – گلوتن ذرت – ویژگیها و روشهای آزمون

گلوتن ذرت یكی از محصولات جنبی كارخانجات تهیه و تولید روغن ذرت و نشاسته سازی است این ماده غذائی كه از ارزش پروتئینی خاصی برخوردار می باشد می تواند به عنوان تامین كنندة پروتئین خوراك دام و طیور و آبزیان مورد مصرف قرار گیرد و میزان پروتئین آن بستگی به نوع فرآیند دارد كه دامنة تغییرات آن از 40 تا 60 درصد تغییر می نماید این محصول از نظر فیبر خام در ح

دسته بندی کشاورزی و زراعت
فرمت فایل doc
حجم فایل 26 کیلو بایت
تعداد صفحات 22
برای دانلود فایل بر روی دکمه زیر کلیک کنید

دریافت فایل

پیشگفتار

استاندارد ” گلوتن ذرت در خوراك دام – طیور و آبزیان – ویژگیها و روشهای آزمون كه پیش نویس آن توسط كمیسیون های مربوط تهیه و تدوین شده و در سیصد و چهل و ششمین جلسه كمیته ملی استاندارد خوراك و فرآورده های كشاورزی مورخ 11/6/81 تصویب شدواینك به استناد بند 1 ماده 3 قانون اصلاح قوانین و مقررات موسسه استاندارد و تحقیقات صنعتی ایران مصوب بهمن ماه 1371 به عنوان استاندارد رسمی ایران منتشر می شود.

برای حفظ همگامی وهماهنگی با پیشرفتهای ملی وجهانی در زمینه صنایع و علوم و خدمات ، استانداردهای ملی ایران درمواقع لزوم تجدید نظرخواهدشدوهرگونه پیشنهادی كه برای اصلاح یاتكمیل این استانداردبرسددرتجدیدنظربعدی مورد توجه واقع خواهدشد. بنابراین برای مراجعه به استاندارد ایران باید همواره ازآخرین چاپ وتجدیدنظر آنها استفاده كرد.

درتهیه وتدوین این استانداردسعی شده است كه ضمن توجه به شرایط موجودونیازهای جامعه درحد امكان بین این استاندارد واستانداردملی كشورهای صنعتی وپیشرفته هماهنگی ایجادشود.

مقدمه

با توجه به افزایش روز افزون جمعیت ، تامین پروتئین حیوانی مورد نیاز اهمیت فراوانی پیدا نموده بطوریكه اكثراً تولید كنندگان در صدد هستند كه بتوانند با استفاده از منابع غذائی ارزان قیمت پروتئین بیشتری تولید نموده و در دسترس مصرف كنندگان قرار دهند . یكی از منابع با ارزش پروتئین ، استفاده از محصولات جنبی كارخانجات تهیه و تولید مواد غذائی می باشد.

گلوتن ذرت یكی از محصولات جنبی كارخانجات تهیه و تولید روغن ذرت و نشاسته سازی است . این ماده غذائی كه از ارزش پروتئینی خاصی برخوردار می باشد. می تواند به عنوان تامین كنندة پروتئین خوراك دام و طیور و آبزیان مورد مصرف قرار گیرد و میزان پروتئین آن بستگی به نوع فرآیند دارد كه دامنة تغییرات آن از 40 تا 60 درصد تغییر می نماید . این محصول از نظر فیبر خام در حد پائین بوده بطوریكه میزان الیاف خام آن 5/4 درصد می باشد.

گلوتن ذرت علاوه بر اینكه به عنوان یك منبع خوب پروتئینی می تواند مصرف شود به عنوان یكی از منابع تأمین كننده متیوین خوراك دام و طیور و آبزیان نیز می باشد.

محصول گلوتن ذرت پس از جداسازی پوسته جوانه و نشاسته به دست می آید و می توان آن را همراه با سایر مواد پروتئینی مصرف نموده . استفاده از گلوتن ذرت در تغذیه طیور سبب افزایش رنگ زرد در پوست طیور پرورشی شده و همچنین در تغذیه دامهای بزرگ مانند گاوهای شیری و گوشتی و گوسفند نیز مورد استفاده قرار می گیرد.

22 صفحه فایل ورد قابل ویرایش

برای دانلود فایل بر روی دکمه زیر کلیک کنید

دریافت فایل

مدیریت

طراح و مدیر مارکتینگ پروژه _ خوشحال میشم که بتوانم قدمی در رشد و برطرف ساختن نیازهای شما عزیزان بردارم.

مطالب زیر را حتما بخوانید:

قوانین ارسال دیدگاه در سایت

  • چنانچه دیدگاهی توهین آمیز باشد و متوجه اشخاص مدیر، نویسندگان و سایر کاربران باشد تایید نخواهد شد.
  • چنانچه دیدگاه شما جنبه ی تبلیغاتی داشته باشد تایید نخواهد شد.
  • چنانچه از لینک سایر وبسایت ها و یا وبسایت خود در دیدگاه استفاده کرده باشید تایید نخواهد شد.
  • چنانچه در دیدگاه خود از شماره تماس، ایمیل و آیدی تلگرام استفاده کرده باشید تایید نخواهد شد.
  • چنانچه دیدگاهی بی ارتباط با موضوع آموزش مطرح شود تایید نخواهد شد.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

لینک کوتاه: