مارکتینگ پروژه 20 | مرجع فایل های دانلودی - پروژه آماده - پروژه دانشجویی - پاورپوینت آماده
0

هیچ محصولی در سبد خرید نیست.

دانلود فرآیندهای حالت ناپایدار و batch (پخت در كوره) (نرم كردن با روغن داغ) 93 ص

دانلود فرآیندهای حالت ناپایدار و batch (پخت در كوره) (نرم كردن با روغن داغ) 93 ص تحقیق فرآیندهای حالت ناپایدار و batch (پخت در كوره) (نرم كردن با روغن داغ) 93 ص مقاله فرآیندهای حالت ناپایدار و batch (پخت در كوره) (نرم كردن با روغن داغ) 93 ص فرآیندهای حالت ناپایدار و batch (پخت در كوره) (نرم كردن با روغن داغ) 93 ص

دسته بندی فنی و مهندسی
فرمت فایل zip
حجم فایل 329 کیلو بایت
تعداد صفحات 124
برای دانلود فایل بر روی دکمه زیر کلیک کنید

دریافت فایل

فرمت فایل : ورد

قسمتی از محتوی فایل

تعداد صفحات : 124 صفحه

فرآیندهای حالت ناپایدار و batch (پخت در كوره) (نرم كردن با روغن داغ) مقدمه: روابط فصل های قبل فقط در حالت پایدار به كار می روند كه در آن جریان گرما و دمای منبع با زمان ثابت بودند.
فرآیندهای حالت ناپایدار آنهایی هستند كه در آنها جریان گرما، دما و یا هر دو در یك نقطة ثابت با زمان تغییر می كنند.
فرآیندهای انتقال حرارت batch فرآیندهای حالت ناپایدار نمونه ای هستند كه در آنها تغییرات حرارت ناپیوسته ای رخ می دهند همراه با مقادیر خاصی از ماده در هنگام گرم كردن مقدار داده شده ای از مایع در یك تانك یا در هنگامی كه یك كورة سرد به كار افتاده است.
همچنین مسائل رایج دیگری نیز وجود دارند كه مثلاً شامل می شوند بر نرخی كه حرارت از میان یك ماده به روشی رسانایی انتقال می یابد در حالی كه دمای منبع گرما تغییر می كند.
تغییرات متناوب روزانة حرارت خورشید بر اشیاء مختلف یا سرد كردن فولاد در یك حمام روغن نمونه راههایی از فرآیند اخیر هستند.
سایر تجهیزاتی كه بر اساس روی خصوصیات حالتی ناپایدار ساخته شده اند شامل كوره های دوباره به وجود آورنده(اصلاحی) كه در صنعت فولاد استفاده می شوند، گرم كنندة دانه ای(ریگی) و تجهیزاتی كه در فرآیندهای بكار گیرندة كاتالیست دمای ثابت یا متغیر به كار می روند هستند.
در فرآیندهای batch برای گرم كردن مایعات نیازمندیهای زمانی برای انتقال حرارت معمولاً می توانند بوسیلة افزایش چرخة سیال batch واسطة انتقال حرارت و یا در اصلاح شوند.
دلایل به كار گرفتن یك فرآیند batch به جای به كارگیری دیگ عملیات انتقال حرارت پیوسته بوسیلة عوامل زیادی دیكته می شوند: بعضی از دلایل رایج عبارتند از 1) مایعی كه مورد فرآیند قرار می گیرد به صورت پیوسته در دسترس نیست 2) واسط گرم كردن یا سرد كردن به طور پیوسته در دسترس نیست 3)نیازمندیهای زمان واكنش یا زمان عملكرد متوقف شدن را ضروری می سازد 4) مسائل اقتصادی مربوط به مورد فرآیند قرار دادن متناوب یك batch وسیع ذخیره یك جریان كوچك پیوسته را توجیه می كند 5)تمیز كردن و یا دوباره راه‌اندازی كردن یك بخش برای دورة كاری است و 6)عملكرد سادة بیشتر فرآیندهای batch سودمند و خوب است.
به منظور مطالعه كردن منظم و با قاعدة رایج ترین كابردهای فرآیندهای انتقال حرارت حالت ناپایدار و batch ترجیح داده می شود كه فرآیندها را به دسته های Ca مایع (سیال) گرما دهنده یا خنك كننده و b) جامد خنك كننده یا گرم كننده تقسیم كنیم.
رایج ترین نمونه ها در ذیل آورده شده اند: 1)مایعات سرد كننده و گرم كننده a) batchهای مایع b)تقطیر batch 2)جامدات خنك كننده یا گرم كننده a)دمای واسط ثابت b)دمای متغیر دوره ای c)دوباره تولید كننده ها d)مواد دانه ای در بسته ها مایعات سرد كننده و گرم كننده 1)batch دمای مایع مقدمه بومی، مولر و ناگل رابطه ای برای زمان مورد نیاز را برای گرم كردن یك batch تكان داده شده بوسیلة غوطه ورسازی یك كویل گرم كننده بدست آورده اند كه برای زمان كه اختلاف دما معادل LMTD (اختلاف دمای میانی لگاریتمی) برای جریان روبه رو داده شده.
فیشر محاسبات batch را گسترش داده است برای شامل شدن یك جدول خارجی جریان مقابل، چادوك و سادرنر batchهای تكان داده شده را مورد بررسی قرار داده اند كه با مبدل های خارجی جریان مقا

برای دانلود فایل بر روی دکمه زیر کلیک کنید

دریافت فایل

مدیریت

طراح و مدیر مارکتینگ پروژه _ خوشحال میشم که بتوانم قدمی در رشد و برطرف ساختن نیازهای شما عزیزان بردارم.

مطالب زیر را حتما بخوانید:

قوانین ارسال دیدگاه در سایت

  • چنانچه دیدگاهی توهین آمیز باشد و متوجه اشخاص مدیر، نویسندگان و سایر کاربران باشد تایید نخواهد شد.
  • چنانچه دیدگاه شما جنبه ی تبلیغاتی داشته باشد تایید نخواهد شد.
  • چنانچه از لینک سایر وبسایت ها و یا وبسایت خود در دیدگاه استفاده کرده باشید تایید نخواهد شد.
  • چنانچه در دیدگاه خود از شماره تماس، ایمیل و آیدی تلگرام استفاده کرده باشید تایید نخواهد شد.
  • چنانچه دیدگاهی بی ارتباط با موضوع آموزش مطرح شود تایید نخواهد شد.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

لینک کوتاه: