دانلود پاورپوینت استخراج در صنایع غذایی
استخراج در صنایع غذایی به معنای لغوی استحصال و خارج کردن است در فرآوری مواد غذایی را فراهم می کنیم که واکنش های معین انجام شود و محصول به بهترین وجه تولید شود خارج کردن برخی فاکتورهای خاص به منظور پیشبرد واکنش های اصلی در صنایع غذایی اهمیت دارد
دسته بندی | صنایع غذایی |
فرمت فایل | ppt |
حجم فایل | 2.811 مگا بایت |
تعداد صفحات | 33 |
EXTRACTION
هرفپتبن استخراج pn – پکتین – vitها – ترکیبات آروما و مواد معطر و …
روش استخراج : این روش طبق اصولی کار می کند که بتواند اجزای قابل حل را از غیرقابل حل جدا کند ⟵ حلال
آب : حلال های ارگانیک مانند : هگزان – کلرید متیلن – اتیل استات
الکل : دی اکسید کربن سوپراکستریکال
معمولاً قبل از انجام فرآیند عملیاتی صورت می گیرد به طور مثال در مورد :
نیشکرها ، چغندرقندها ⟵ تکه های نازک خرد شده
خشکبار ⟵ آسیاب کردن دانه ها
دانه های قهوه ⟵ بو داده و سپس آسیاب می کنند.
رایج ترین روش
برای عمل آوردن مقادیر كوچك مواد به كار می رود.
حلال ( مایع ) و مواد جامد به طور ضد جریان ، جریان دارند.
33 اسلاید
قوانین ارسال دیدگاه در سایت