مارکتینگ پروژه 20 | مرجع فایل های دانلودی - پروژه آماده - پروژه دانشجویی - پاورپوینت آماده
0

هیچ محصولی در سبد خرید نیست.

دانلود پاورپوینت بسته بندی شیر و مواد لبنی

دسته بندی :صنایع غذایی محمد 35

مروزه بسته بندی به عنوان جزئی ضروری در فرآیند مواد غذایی محسوب می شود و برای نگهداری، محافظت، اطلاع رسشانی ، بازاریابی و از آن استفاده میشود

دسته بندی صنایع غذایی
فرمت فایل ppt
حجم فایل 265 کیلو بایت
تعداد صفحات 39
برای دانلود فایل بر روی دکمه زیر کلیک کنید

دریافت فایل

„مقدمه و تاریخچه
„امروزه بسته بندی به عنوان جزئی ضروری در فرآیند مواد غذایی محسوب می شود و برای نگهداری، محافظت، اطلاع رسشانی ، بازاریابی و.. از آن استفاده میشود . در حال حاضر بسته بندی آن چنان اهمیت دارد که زندگی بدون آن قابل تصور نیست و در حقیقت بسته بندی ضرورت زندگی مدرن است .
„انسان رقبای بسیار ی در مصرف مواد غذایی موجود در جهان دارد . حیوانات – عمدتا جوندگان و حشرات – میکروارگانیسم ها (کپکها ، مخمر ها ، باکتریها ) در طول مراحل داشت برداشت ، فرآیند ذخیره سازی، حمل و نقل و فروش باعث ایجاد ضایعات قابل توجهی در مواد غذایی می شوند . بنابراین تهیه و تدارک یک ماده غذایی خوب و سالم و جلوگیری از ضایعات آن برای صنایع و اقتصاد ملی بسیار ضروری است و بسته بندی نقش موثری در کاهش ضایعات و حفظ سلامت مصرف کنندگان دارد . ضرورت تهیه و ذخیره سازی مواد غذایی مورد نیاز ارتش در جنگهای مختلف نیز یکی از دلایل توسعه صنعت بسته بندی است .
„تعاریف و مفاهیم بسته بندی
„بسته بندی علاوه بر نقش نگهداری نقش دیگری نیز برعهده دارند .
„ تعاریف مختلفی از بسته بندی :
„سیستم اختصاصی آماده سازی کالا جهت حمل و نقل ، توزیع ، ذخیره سازی ، فروش و مصرف نهایی
„وسیله ای مطمئن جهت تحویل سالم محصول به مصرف کننده نهایی در شرایط مناسب و با حداقل هزینه
„فعالیتی صنعتی – اقتصادی ( تکنو آکونومیک ) با هدف به حداقل رساندن هزینه های تحویل و افزایش فروش
„بطور کلی بسته بندی مواد غذایی دارای دو عملکرد اصلی است :
„الف ) حفاظت ماده غذایی و افزایش زمان ماندگاری
„ب) آکاهی رسانی و تبلیغ محصول در نقطه فروش
„بنا به دلایل فوق گرایش تولید کنندگان به بسته بندی افزایش پیدا کرده است :
„بسته بندی به عنوان عامل تحریک کننده مشتری جهت خرید محصول محسوب می شود.
„بسته بندی تصویری از محصول ارائه می دهد .
„بسته بندی نقش یک پیغام را بازی می کند .
„هنگام انتخاب نوع بسته بندی مواد غذایی باید ویژگیهای زیر را در نظر داشت :
„1- غیر سمی برای ماده غذایی 2- محافظت بهداشتی 3-محافظت مواد مغذی
„4- محافظت در مقابل نور 5- محافظت در برابر فشار های مکانیکی
„6-محافظت در برابر گاز و بو 7- سهولت باز شدن
„8- قابلیت چاپ پذیری 9- هزینه کم 10- اندازه و شکل مناسب و زیبا
„11- قابلیت استفاده مجدد 12- نداشتن آثار مخرب زیست محیطی
„13- قابلیت دربندی مناسب 14- حمل و نقل آسان
„

فایل پاورپوینت 39 اسلاید

برای دانلود فایل بر روی دکمه زیر کلیک کنید

دریافت فایل

محمد

من نویسنده این سایت هستم و خوشحالم که در کنار مدیریت سایت میتوانم هر روز تجربیات خودم رو افزایش دهم تا به ارائه خدمات بهتری بپردازم.

مطالب زیر را حتما بخوانید:

قوانین ارسال دیدگاه در سایت

  • چنانچه دیدگاهی توهین آمیز باشد و متوجه اشخاص مدیر، نویسندگان و سایر کاربران باشد تایید نخواهد شد.
  • چنانچه دیدگاه شما جنبه ی تبلیغاتی داشته باشد تایید نخواهد شد.
  • چنانچه از لینک سایر وبسایت ها و یا وبسایت خود در دیدگاه استفاده کرده باشید تایید نخواهد شد.
  • چنانچه در دیدگاه خود از شماره تماس، ایمیل و آیدی تلگرام استفاده کرده باشید تایید نخواهد شد.
  • چنانچه دیدگاهی بی ارتباط با موضوع آموزش مطرح شود تایید نخواهد شد.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

لینک کوتاه: