مارکتینگ پروژه 20 | مرجع فایل های دانلودی - پروژه آماده - پروژه دانشجویی - پاورپوینت آماده
0

هیچ محصولی در سبد خرید نیست.

دانلود پاورپوینت روغن های سرخ کردنی

تغییرات ناشی از سرخ کردن در ماده غذائی وروغن کاهش رطوبت ماده غذائی ¨تیره تر شدن وسفت تر شدن ¨عطر وطعم سرخ شده ¨ روغن هیدرولیز اتواکسیداسیون vپلیمریزه شدن اکسیداتیو vپلیمریزه شدن حرارتی تیره تر شدن

دسته بندی صنایع غذایی
فرمت فایل pptx
حجم فایل 1.113 مگا بایت
تعداد صفحات 25
برای دانلود فایل بر روی دکمه زیر کلیک کنید

دریافت فایل

تغییرات ناشی از سرخ کردن در ماده غذائی وروغن

کاهش رطوبت ماده غذائی ¨تیره تر شدن وسفت تر شدن ¨عطر وطعم سرخ شده ¨

روغن هیدرولیز اتواکسیداسیون vپلیمریزه شدن اکسیداتیو vپلیمریزه شدن حرارتی تیره تر شدن

انواع روغن سرخ کردنی

¨روغن RBD ¨روغن سالاد ¨چربی حیوانی ¨شورتنینگ های مایع ¨شورتنینگ های همه منظوره ¨روغن های گیاهی

نکاتی که باید در سرخ کردن غذا به خاطر داشت:

¨قبل از این که مواد غذایی را به داخل روغن بیندازید، باید ابتدا روغن را تا درجه حرارت مناسبی گرم کنید ¨از افزودن نمک به ماده غذایی قبل از سرخ کردن آن بپرهیزید ¨از ظروف آلومینیومی برای سرخ کردن غذا و نگهداری روغن استفاده نکنید ¨از انباشتن زیاد مواد غذایی در روغن اجتناب کنید، زیرا باعث می شود حرارت روغن پایین بیاید و روغن قبل از تشکیل لایه ی عایق به داخل غذا نفوذ کرده و غذا چرب شود.

برای دانلود فایل بر روی دکمه زیر کلیک کنید

دریافت فایل

مدیریت

طراح و مدیر مارکتینگ پروژه _ خوشحال میشم که بتوانم قدمی در رشد و برطرف ساختن نیازهای شما عزیزان بردارم.

مطالب زیر را حتما بخوانید:

قوانین ارسال دیدگاه در سایت

  • چنانچه دیدگاهی توهین آمیز باشد و متوجه اشخاص مدیر، نویسندگان و سایر کاربران باشد تایید نخواهد شد.
  • چنانچه دیدگاه شما جنبه ی تبلیغاتی داشته باشد تایید نخواهد شد.
  • چنانچه از لینک سایر وبسایت ها و یا وبسایت خود در دیدگاه استفاده کرده باشید تایید نخواهد شد.
  • چنانچه در دیدگاه خود از شماره تماس، ایمیل و آیدی تلگرام استفاده کرده باشید تایید نخواهد شد.
  • چنانچه دیدگاهی بی ارتباط با موضوع آموزش مطرح شود تایید نخواهد شد.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

لینک کوتاه: