مارکتینگ پروژه 20 | مرجع فایل های دانلودی - پروژه آماده - پروژه دانشجویی - پاورپوینت آماده
0

هیچ محصولی در سبد خرید نیست.

سمینار امنیت: ارزیابی کارآیی شبکه RANET با استفاده از پروتکل امنیتی WEP

دسته بندی :امنیت محمد 50

سمینار امنیت: ارزیابی کارآیی شبکه RANET با استفاده از پروتکل امنیتی WEP

دسته بندی امنیت
فرمت فایل doc
حجم فایل 7.134 مگا بایت
تعداد صفحات 48
پس از پرداخت، لینک دانلود فایل برای شما نشان داده می شود

کتاب و مقاله امنیت

Performance Related Security Modelling and Evaluation of RANETs

performance related security modelling and evaluation of ranet

ی صفحات 182 -186 از فصل 6

و صفحات 191 – 193 از فصل 7

مربوط به درس امنیت شبکه

DES دوگانه یا دوبل

اولین هدف برای استفاده DES دوبل یا 2DES. در این هدف ، ما از دو نمونه از رمز DES برای رمزگذاری و دو نمونه از مراجعه معکوس برای رمزگشایی استفاده می کنیم. هر نمونه از کلید های مختلف استفاده می کند، که بدان معنی است که اندازه کلید در حال حاضر دو برابر شده است یعنی 128 بیت. با این حال، DES دوگانه در معرض حمله متن شناخته شده ساده است، همانطور که در بخش بعد بحث شده است.

حمله ملاقات در وسط

در نگاه اول، به نظر می رسد شبیه DES دوگانه است که تعداد تست برای جستجوی کلید را از 2 به توان 56 که در DES تکی داشتیم به 2 به توان 112 که در DES دوگانه وجود دارد افزایش دااده است. با این حال، با استفاده از یک حمله شناخته شده متنی به نام حمله ملاقات در وسط ثابت می کند که DES دوگانه بهبود آسیب پذیری کمی دارد(2 به توان 57 تست)، اما نه فوق العاده( 2 به توان 112 تست).

شکل 6.14 نموداری برای des دوگانه را نشان می دهد. آلیس با استفاده از دو کلید، K1 و K2، رمزگشایی می کند متن ساده p را به متن رمزی C، باب استفاده از متن رمزی C و دو کلیدK2 و K1، متن ساده را بازیابی می کند.

نکته این است که متن وسط، متن ایجاد شده توسط رمزگذاری برای اولین بار و یا رمزگشایی برای اولین بار(M)، باید همان را برای رمزنگاری و رمزگشایی به کار ببرد.

با فرض آستانه قبلی برای p و c . بر اساس رابطه اول که در بالا ذکر شد، آستانه کدگذاری P از تمام مقادیر ممکن K1 و سوابق تمام مقادیر به دست آمده برای M استفاده می کند. بر اساس رابطه دوم ذکر شده در بالا، آستانه رمزگشایی C از تمام مقادیر ممکن K2 و سوابق تمام مقادیر به دست آمده برای M استفاده می کند. آستانه دو جدول مرتب شده بر اساس ارزش M را ایجاد می کند. پس از آن او ارزش برای M مقایسه تا زمانی که او در می یابد آن جفت K1 و K2 که ارزش های متر در هر دو جدول یکسان است همانطور که در شکل 6.15 نشان داده شده است .

گزارش ارائه درس امنیت شبکه

ارزیابی کارآیی شبکه RANET با استفاده از پروتکل امنیتی WEP

1- 1- مقدمه

به علاوه برای برقراری ارتباط بین گره هایی با بیش از یک گام فاصله، از گره های میانی بعنوان مسیریاب هایی برای رله ی بسته ها استفاده میشود. بنابراین موفقیت شبکه های موردی سیار به همکاری گره های سیار وابسته می باشد. همین وابستگی و همچنین طبیعت پویا وسیار این شبکه ها آنها را درمقابل بسیاری از تهدیدات امنیتی آسیب پذیر می نماید.

در یک محیط رباتیک بی سیم سیار[2] رو به رشد، زیر ساخت شبکه به احتمال زیاد به صورت موردی[3] شکل یافته است، به خصوص از آنجا که ربات ها اغلب به گیرنده- فرستنده[4] های کم توان با برد کوتاهی مجهز می باشند، این زیرساخت موردی استحکام[5] مضاعفی را برای آن ها در برابر نقطه واحد خرابی[6] روش های متمرکز فراهم می نماید. بنابراین، یک شبکه موردی بی سیم سیار رباتیک[7] (RANET) به همراه طراحی ساده، هزینه عملیاتی پایین و کنترل غیر متمرکز، به نظر می رسد مناسب ترین و منحصر به فردترین انتخاب معماری برای ربات های بی سیم سیار تحت شبکه و ماهیت پویای کاربردهای آن ها باشد. کارایی و امنیت دو مقوله اصلی هستند که باید در خلال طراحی، توسعه، تنظیم و ارتقاء RANET ها در نظر گرفته شوند. معیارهای موجود و استخراج معیارهای جدید برای ارزیابی کارایی[8] مرتبط با امنیت و محدودیت های انرژی، ضروری می باشند. به طور خاص تر، یک نیاز نسبت به کاهش مصرف انرژی با توجه به رله بسته ها میان گره های رباتیک در خلال ارتباطات چندگامی میان آن ها که تاخیر و لرزش را افزایش می دهد وجود دارد که ممکن است منجر به مشکلات کاهش کارایی و افت کیفیت سرویس[9] (QoS) در ارتباطات بلادرنگ شود. علاوه بر این، امنیت در RANET ها با توجه به رسانه باز آن ها نیز یک مسئله است که به طور ضمنی اشاره می کند “هر داده مهمی که بین دو گره ارسال می شود می تواند توسط سایر گره های مجاور دریافت شود”. این ویژگی RANET ها را بیشتر از شبکه های سیمی در برابر تهدیدات امنیتی نفوذ پذیر می کند.

یک موازنه بهینه میان کارایی و امنیت باید به ایجاد استانداردهای مستحکم و مقرون به صرفه ای برای RANET ها منجر گردد. برای کاهش تهدیدات امنیتی در RANET ها می توان برخی از پروتکل های امنیتی موجود استفاده شده در شبکه های سیمی، نظیر پروتکل لایه MAC محرمانگی معادل سیمی[10] (WEP) را به کار برد.


[1] Mobile Ad hoc Network (MANET)

[2] Mobile wireless robotic environment

[3] Ad hoc

[4] Transceiver

[5] Robustness

[6] Single point of failure

[7] Robotic mobile wireless ad hoc network (RANET)

[8] Performance

[9] Quality of Service (QoS)

[10] Wired Equivalent Privacy (WEP)

پس از پرداخت، لینک دانلود فایل برای شما نشان داده می شود

محمد

من نویسنده این سایت هستم و خوشحالم که در کنار مدیریت سایت میتوانم هر روز تجربیات خودم رو افزایش دهم تا به ارائه خدمات بهتری بپردازم.

مطالب زیر را حتما بخوانید:

قوانین ارسال دیدگاه در سایت

  • چنانچه دیدگاهی توهین آمیز باشد و متوجه اشخاص مدیر، نویسندگان و سایر کاربران باشد تایید نخواهد شد.
  • چنانچه دیدگاه شما جنبه ی تبلیغاتی داشته باشد تایید نخواهد شد.
  • چنانچه از لینک سایر وبسایت ها و یا وبسایت خود در دیدگاه استفاده کرده باشید تایید نخواهد شد.
  • چنانچه در دیدگاه خود از شماره تماس، ایمیل و آیدی تلگرام استفاده کرده باشید تایید نخواهد شد.
  • چنانچه دیدگاهی بی ارتباط با موضوع آموزش مطرح شود تایید نخواهد شد.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

لینک کوتاه: