طرح توجیهی تهیه عسل و بستهبندی در بستههای 50 و 100 گرمی
طرح توجیهی تهیه عسل و بستهبندی در بستههای 50 و 100 گرمی
دسته بندی | طرح های توجیهی و کارآفرینی |
فرمت فایل | doc |
حجم فایل | 50 کیلو بایت |
تعداد صفحات | 66 |
1ـ چكیده
1ـ1ـ مشخصه طرح :
عنوان طرح تهیه عسل و بستهبندی در بستههای 50 و 100 گرمی (صادراتی ) میباشد . طبق استاندارد شماره 92 ایران چنین تعریف شده است : عسل محصولی است طبیعی كه توسط زنبورهای عسل از شهد گل و یا شهد قسمتهای دیگر گیاه در كندو بوجود میآید . و ویژگیهای عمومی آن میبایست بر طبق استاندارد تدوین شده باشد . محصول جنبی این طرح موم میباشد و ظرفیت تولیدی طرح 125 كیلوگرم عسل بستهبندی شده در ظروف 50 و 100 گرمی یكبار مصرف در ساعت میباشد .
2ـ1ـ فرآیند تولید :
عسل شان پس از خروج از كندو در گرمخانه قرار داده شده و سپس بوسیله دستگاه اكستراكتور ، عسل از موم جدا سازی میشود . عسل بدست آمده سپس صاف شده و پس از پاستوریزاسیون بوسیله دستگاه بستهبندی اتوماتیك بستهبندی میشود .
3ـ1ـ شرایط عملیاتی :
تعداد روز كاری در سال 270 روز و بر اساس یك شیفت 8 ساعته محاسبه شده است .
4ـ1ـ در صد تامین مواد اولیه :
ماده اولیه اصلی یعنی عسل كلاً از داخل كشور تهیه میشود و مواد بسته بندی وارداتی است و میتوان گفت كه 90 درصد مواد اولیه داخلی و 10 درصد وارداتی میباشد .
5ـ1ـ تعداد كاركنان :
مدیریت یك نفر ، پرسنل تولیدی شامل 7 نفر كارگر و دو تكنسین ، اداری و مالی 2 نفر ،نگهبهان و خدماتی 1 نفر ، راننده و تداكاتچی 1 نفر ، تاسیساتی یكنفر ،جمع پرسنل 15 نفر .
6ـ1ـ تاسیسات زیر بنایی :
كل توان برق 80 كیلووات : فرآیند 54 كیلوات ، تاسیسات 16 كیلو وات ،اضطراری 11 كیلو وات ، آب مصرفی روزانه در حد استاندارد آب آشامیدنی و به میزان 5 متر مكعب در روز قابل تامین از شبكه سراسری .
روزانه حدود 200 لیتر گازوئیل جهت دیگ بخار به مصرف میرسد .
سیستم جمع آوری و تصفیه و دفع فاضلاب بطریق سپتیك تانك پیش بینی شده است .
فهرست مطالب
1- چكیده
2- كلیات
1-2- انواع عسل
2-2- چگونگی و میزان بكارگیری
3-2- كالاهای قابل جانشینی
4-2- قیمت و امكان فروش
3- بررسی فنی
1-3- اصول فرآیند تولید
2-3- نكات علمی و شرایط بهینه
3-3- نمودار گردش مواد در كارخانه
4-3- كنترل كیفیت
5-3- نگهداری
4- برآوردهای فنی
1-4- ظرفی و برنامه تولید
2-4- مشخصات فنی
3-4- كنترل كیفیت
4-4- تاسیسات عمومی
5-4- نیروی انسانی
7-4- زمان بندی اجرای طرح
5- بررسیهای مالی و اقتصادی
1-5- جدول ارزش مواد اولیه
ــــ جدول هزینه انرژی
ــــ جدول هزینه نیروی انسانی
2-5- جدول ماشین آلات و تجهیزات تولیدی
ــــ جدول هزینه وسایل نقلیه
ــــ جدول هزینه تاسیسات عمومی
ــــ جدول هزینه ساختمانها
ـــــ جدول هزینه محوطه سازی
ـــــ جدول هزینه های قبل از بهرهبرداری
3-5- سرمایه ثابت
ـــــ سرمایه در گردش
ـــــ كل و نحوه سرمایه گذاری
4-5- جدول هزینه استهلاك
ـــــ جدول هزینه تعمیرات ونگهداری
5-5- جدول تفكیك هزینههای ثابت و متغییر تولید
ـــــ محاسبه قیمت تمام شده
6-5- محاسبه قیمت فروش
7-5- جداول مالی اساسی
ـــــ جدول پیشبینی عملكرد سود و زیان
ـــــ جدول پیش بینی گردش وجوه نقدی
ـــــ جدول پیش بینی تراز نامه
8-5- شاخصهای اقتصادی
ـــــ ارزش افزوده
ـــــ نقطه سر به سر
ـــــ نرخ بازدهی و دورة برگشت سرمایه
ـــــ سرمایه گذاری سرانه
9-5- تجزیه و تحلیل و ارزیابی طرح
خلاصه تهیه و بسته بندی عسل
قوانین ارسال دیدگاه در سایت