طرح توجیهی تولید خیارشور، ترشی و مربا به ظرفیت 1000 تن در سال
خلاصه طرح موضوع طرح تولید خیارشور ، ترشیجات و مربا دستگاه صادره كننده مجوز وزارت صنایع و معادن ظرفیت اسمی تولیدات 1000 تن نوع تولیدات خیارشور ، ترشیجات و مربا تعداد شاغلین 12 نفر سرمایه گذاری کل طرح سرمایه گذاری كل طرح 353192 میلیون ریال سرمایه گذاری ثابت 214190 میلیون ریال سرمایه در گردش 139002 میلیون ریال درآمد سالی
دسته بندی | صنایع غذایی |
فرمت فایل | |
حجم فایل | 62 کیلو بایت |
تعداد صفحات | 16 |
مقدمه:
علیرغم نیاز كشور به واردات محصولات كشاورزی، محدودیت دوره برداشت
محصولات كشاورزی و فقدان امكانات كافی در جهت حمل و نقل سریع و
صحیح این محصولات به بازارهای مصرف، موجب از بین رفتن سرمایه های
كشاورزان داخلی و افزایش نرخ واردات فرآورده های كشاورزی به كشور
میگردد. از دیگر سو نیاز به محصولات كشاورزی در تمام فصول، اهمیت
یافتن روشی برای حفظ و نگهداری بلند مدت این محصولات را در چندان
مینماید. صنایع غذایی با ایجاد تغییراتی بر روی ماده خام میتوانند
پاسخگوی هر دوی این مشكلات باشند.
هدف عمده صنایع غذایی بر دو نكته فوق استوار است، یعنی فرآوری مواد
غذایی به گونه ای كه بتواند با دارا بودن ماندگاری زیاد ، مانع از فساد این
مواد شده و امكان استفاده از آن را در تمام طول سال فراهم آورد.
این فرآوری به فراخور ماده غذایی مورد نظر میتواند تهیه كنسرو، كنسانتره،
مربا، ترشی، شور و… باشد. ارائه كنندگان این طرح با در نظر داشتن سه
مورد اخیر یعنی تهیه انواع مربا ، ترشی و خیارشور قصد دارند گامی در
جهت پیشبرد صنایع غذایی كشور بردارند.
قوانین ارسال دیدگاه در سایت