مارکتینگ پروژه 20 | مرجع فایل های دانلودی - پروژه آماده - پروژه دانشجویی - پاورپوینت آماده
0

هیچ محصولی در سبد خرید نیست.

پاورپوینت ابزارهای ارزشیابی در مدیریت بلایا

دسته بندی :پاورپوینت مدیریت 19

دانلود پاورپوینت ابزارهای ارزشیابی در مدیریت بلایا بررسی ابزارهای ارزشیابی در مدیریت بلایا پاورپوینت جامع و کامل ابزارهای ارزشیابی در مدیریت بلایا کاملترین پاورپوینت ابزارهای ارزشیابی در مدیریت بلایا پکیج پاورپوینت ابزارهای ارزشیابی در مدیریت بلایا مقاله ابزارهای ارزشیابی در مدیریت بلایا تحقیق ابزارهای ارزشیابی در مدیریت بلایا

دسته بندی پاورپوینت
فرمت فایل ppt
حجم فایل 211 کیلو بایت
تعداد صفحات 29
برای دانلود فایل بر روی دکمه زیر کلیک کنید

دریافت فایل

نوع فایل: پاورپوینت (قابل ویرایش)

قسمتی از متن پاورپوینت :

تعداد اسلاید : 29 صفحه

ابزارهای ارزشیابی در مدیریت بلایا مقدمه بلایا همواره بخشی از زندگی بشر بوده است. گاه به شکل وقوع حوادث طبیعی و غیر قابل اجتنابی همچون سیل و زلزله، و گاه به شکل رخداد وقایع انسان ساخت و قابل اجتنابی همچون جنگ و حملات بیوتروریستی .
وقوع چنین حوادثی به دلیل ماهیت غیر قابل پیش بینی و ناگهانی آن موجبات ترس و نگرانی بشر را در همه دوره های تاریخ فراهم آورده است.
در یک جامعه ، رخداد بلا نه تنها سبب ایجاد هرج و مرج می گردد بلکه عدم تعادل و تطابق بین منابع موجود و نیازها را موجب می شود. در چنین شرایطی بازگرداندن جامعه به وضعیت قبل از وقوع بلا ، تلاش بسیاری می طلبد. اگرچه در قرن حاضر رویکردهای آمادگی و مقابله با بلایا ارتقاء یافته است اما پیامدهای بالقوه منفی چنین حوادثی از یک اسلوب واحد تبعیت نمی کنند .می توان گفت که اکثر برنامه های آمادگی و مواجهه با بلایا ، بر پایه اصول علمی تدوین نشده است .
در حالی که در گذشته های نه چندان دور پاسخ گویی به بلایا بسیار بطئی و کند بوده است ، امروزه می توان ادعا کرد که با تدارک به موقع ملزومات امدادی می توان به موقع به بلایا پاسخ گفت.گرچه در این که تا چه اندازه می توان ، نیازهای جامعه آسیب دیده را بطور صحیح برآورد نمود ، تردید وجود دارد. به هنگام رخداد بلا وضعیت جامعه بلازده به گونه ای است که اداره ی امور و اقدامات جاری، فراتر از آن است که بتواند تحت نظارت و رهبری قرار گیرد. در چنین شرایطی تنها با انجام ارزشیابی و برقراری سیستم بازخورد در عملکرد است که می توان به مناسب بودن اقدامات انجام شده پی برد. بدون ارزشیابی های ساختاری و هدفمند ارتقاء ظرفیت جامعه و بهینه کردن پاسخگویی به بلا میسر نخواهد بود . این ارزشیابی باید در مراحل مختلف چرخه بلایا بخصوص در مرحله پاسخگویی انجام گیرد. نیزاقدامات انجام شده در مراحل پیشگیری ،کاهش اثرات مخرب و مقابله در جامعه دستخوش بلا و سایر جوامع باید مورد ارزیابی قرار گیرد تا با یادگیری از تجارب بدست آمده و پند گرفتن از اشتباهات گذشته در برابر رخداد حوادث مشابه آمادگی لازم راکسب نمود.
در دنیا ، برنامه ارزشیابی مشخص و واحدی برای سنجش سرعت پاسخگویی ، تعیین شاخص های موفقیت در عملکرد ، کارآیی و اثر بخشی اقدامات انجام شده و کاربرد آنها در حوادث مشابه در آینده تدوین نشده است. این امر سبب می گردد که اطلاعات مهم از دست رفته و خطاهای گذشته تکرار گردند و در نهایت آسیب پذیری جوامع فزونی یابد. در فرآیند ارزشیابی اغلب پیامدهای مداخلات انجام شده با بررسی کمی بروندادها مورد ارزیابی قرار می گیرد اما نباید دستاوردهای نهایی حاصل از مداخلات انجام شده را از یاد برد.
ارزشیابیهای مورد استفاده در مدیریت بلا باید به گونه ای طراحی شوند که اثربخشی وکارآیی اقدامات انجام شده را توسعه داده و به ارتقا مستمر کیفیت فعالیتها منجر شوند. نه آن که به عنوان وسیله ای برای تنبیه و توبیخ عده ای که درهنگام رخداد بلا مسئولیتی را به عهده داشته اند ، مورد استفاده قرارگیرد. چنین ارزشیابی هایی نه تنها به ایجاد تغییرات مثبت منتهی نمی گردد بلکه اجازه شناسایی منابع لازم برای انجام دگرگونی های ضروری را به سیاست گذاران و برنامه ریزان نمی دهد.


توجه: متن بالا فقط قسمت کوچکی از محتوای فایل پاورپوینت بوده و بدون ظاهر گرافیکی می باشد و پس از دانلود، فایل کامل آنرا با تمامی اسلایدهای آن دریافت می کنید.

برای دانلود فایل بر روی دکمه زیر کلیک کنید

دریافت فایل

مدیریت

طراح و مدیر مارکتینگ پروژه _ خوشحال میشم که بتوانم قدمی در رشد و برطرف ساختن نیازهای شما عزیزان بردارم.

مطالب زیر را حتما بخوانید:

قوانین ارسال دیدگاه در سایت

  • چنانچه دیدگاهی توهین آمیز باشد و متوجه اشخاص مدیر، نویسندگان و سایر کاربران باشد تایید نخواهد شد.
  • چنانچه دیدگاه شما جنبه ی تبلیغاتی داشته باشد تایید نخواهد شد.
  • چنانچه از لینک سایر وبسایت ها و یا وبسایت خود در دیدگاه استفاده کرده باشید تایید نخواهد شد.
  • چنانچه در دیدگاه خود از شماره تماس، ایمیل و آیدی تلگرام استفاده کرده باشید تایید نخواهد شد.
  • چنانچه دیدگاهی بی ارتباط با موضوع آموزش مطرح شود تایید نخواهد شد.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

لینک کوتاه: