مارکتینگ پروژه 20 | مرجع فایل های دانلودی - پروژه آماده - پروژه دانشجویی - پاورپوینت آماده
0

هیچ محصولی در سبد خرید نیست.

پاورپوینت خواص عسل

دسته بندی :پاورپوینت مدیریت 21

دانلود پاورپوینت خواص عسل بررسی خواص عسل پاورپوینت جامع و کامل خواص عسل کاملترین پاورپوینت خواص عسل پکیج پاورپوینت خواص عسل مقاله خواص عسل تحقیق خواص عسل

دسته بندی پاورپوینت
فرمت فایل ppt
حجم فایل 1.121 مگا بایت
تعداد صفحات 32
برای دانلود فایل بر روی دکمه زیر کلیک کنید

دریافت فایل

نوع فایل: پاورپوینت (قابل ویرایش)

قسمتی از متن پاورپوینت :

تعداد اسلاید : 32 صفحه

خواص عسل تغییرات ویسکوزیته عسل با 25% آب و درجه حرارت 5/16 نوع گل ویسکوزیته درمنه شبدر سفید 94 شبدر شیرین 87
115
ویسکوزیته عسل شبدر شیرین بر حسب میزان آب در 25 در جه میزان درصد آب ویسکوزیته 420
ویسکوزیته عسل شبدر شیرین
با 1/16% آب بر حسب میزان در جه حرارت توازن نسبی موجود بین رطوبت هوا و میزان آب در عسل شبدر آنزیم گلوکز اکسیداز: گلوکز را در مجاورت آب و اکسیژن به اسید گلوکونیک و پراکسید هیدروژن تبدیل می نماید. فعالیت پراکسیدی آنزیم ها:
عسل حاوی تعدادی آنزیم از جمله گلوکز اکسیداز، انورتاز، دیاستاز( آمیلاز)، کاتالاز و اسید فسفاتاز[1] میباشد.
– گلوکز اکسیداز: این آنزیم گلوکز را تبدیل به گلوکولاکتون، اسید گلوکونیک و پراکسید هیدروژن می نماید.
-انورتاز : این آنزیم توسط زنبوران بصورت گلوکوانورتاز یا فروکتوانورتاز به شهد اضافه میشود و سوکروز را به فروکتوز و گلوکز تجزیه میکند. [1] Glucose oxidase Invertase Diastase(Amylase) Catalase. H2O2 فعالیت پراکسیدی – دیاستاز (آمیلاز) : این آنزیم زنجیره های نشاسته را به دکسترین و مالتوز تبدیل می نماید. دیاستاز از زنبوران عسل و گرده منشأ می گیرد و در هنگام عمل آوری شهد توسط زنبوران به شهد اضافه میشود. میزان دیاستاز عسل بر حسب منشأ گل تفاوت دارد. نگهداری طولانی عسل و حرارت بالا منجر به بی اثر شدن این آنزیم میشود.
محققین معتقدند که حرارت 85 درجه به مدت 5 دقیقه دیاستاز را در عسل غیر فعال ساخته و همچنین PH خارج از 6/5 تا 3/5 نیز فعالیت این آنزیم را کاهش میدهد. – کاتالاز : این آنزیم به میزان محدود در عسل وجود دارد و پراکسید هیدروژن را به اکسیژن و آب تبدیل میکند. از ارتباط معکوس موجود بین فعالیت کاتالاز و میزان پراکسید هیدروژن برای تشخیص سطح موجود پراکسید هیدروژن موجود در عسل استفاده می شود که عدد ممانعت کننده[1] نامیده میشود.
[1] Inhibin Number . عسل حاوی خیلی از اسیدهای آلی دیگر مثل بوتریک- استیک- فرمیک- لاکتیک- سوکسینیک- مالیک- سیتریک- مالئیک- اگزالیک و پیروگلوتامیک میباشد. همانند بسیاری دیگر از اجزاء عسل، میزان اسیدهای آلی نیز بر حسب منشأ گل تفاوت میکند.
. میانگین میزان اسید موجود در عسل 57/0درصد و PH عسل بین 4/3/ تا 1/6 میباشد.
اسیدهای آلی کمی طعم ترش را در عسل ایجاد می کنند و در خاصیت ضد باکتریایی عسل دخالت دارند. اسید گلوکونیک بعنوان اسید آلی اصلی عسل، محصول واکنش آنزیمی گلوکز اکسیداز میباشد و نشان داده شده که جذب کلسیم را افزایش میدهد اسیدهای آمینه :
با اینکه میزان اسیدهای آمینه عسل محدود است اما طیف وسیعی از اسیدهای آمینه یعنی حدود 18 اسید آمینه ضروری و غیر ضروری در عسل وجود دارد، که منحصر به فرد و بستگی به منشأ شهد یا نوع گل دارد. پرولین اسید آمینه اصلی عسل و لیزین در مرحله دوم قرار دارد. سایر اسید های آمینه شامل فنیل آلانین، تیروزین، اسید گلوتامیک و اسید آسپارتیک میباشند. پینوسمبرین- ترپن ها- بنزیل الکل- اسید سیرنژیک – متیل سیرنژانت- 3،4 ،5 تری متوکسی بنزوتیک اسید- 2 هیدروکسی3 فنیل پروپیونیک اسید-2 هیدروکسی بنزوییک اسید و 1، 4 دی هیدرو کسی بنزن فعالیت غیر پراکسیدی استافیلوکوکوس اورئوس
Staphylococcus aureus ایشرشیاکلی
Escherichia coli Salmonella Enteritidis زخم معده و روده:
از قدیم الایام مصرف عسل در درمان زخم معده و روده بکار رفته و امروزه نیز این مسئله پذیرفته شده است.
کشف نقش هلیکوباکتر پیلوری[1] بعنوان عامل زخم معده منجر به انجام تحقیقاتی جهت تعیین نقش درمانی عسل شده است. تحقیقات نشان داده که این باکتری نسبت به عسلهایی با قدرت ضد میکروبی متوسط در غلظت 20%، به دلیل حضور پراکسید هیدروژن، حساس است. [1] Helicobacter pylori


توجه: متن بالا فقط قسمت کوچکی از محتوای فایل پاورپوینت بوده و بدون ظاهر گرافیکی می باشد و پس از دانلود، فایل کامل آنرا با تمامی اسلایدهای آن دریافت می کنید.

برای دانلود فایل بر روی دکمه زیر کلیک کنید

دریافت فایل

مدیریت

طراح و مدیر مارکتینگ پروژه _ خوشحال میشم که بتوانم قدمی در رشد و برطرف ساختن نیازهای شما عزیزان بردارم.

مطالب زیر را حتما بخوانید:

قوانین ارسال دیدگاه در سایت

  • چنانچه دیدگاهی توهین آمیز باشد و متوجه اشخاص مدیر، نویسندگان و سایر کاربران باشد تایید نخواهد شد.
  • چنانچه دیدگاه شما جنبه ی تبلیغاتی داشته باشد تایید نخواهد شد.
  • چنانچه از لینک سایر وبسایت ها و یا وبسایت خود در دیدگاه استفاده کرده باشید تایید نخواهد شد.
  • چنانچه در دیدگاه خود از شماره تماس، ایمیل و آیدی تلگرام استفاده کرده باشید تایید نخواهد شد.
  • چنانچه دیدگاهی بی ارتباط با موضوع آموزش مطرح شود تایید نخواهد شد.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

لینک کوتاه: