مارکتینگ پروژه 20 | مرجع فایل های دانلودی - پروژه آماده - پروژه دانشجویی - پاورپوینت آماده
0

هیچ محصولی در سبد خرید نیست.

پاورپوینت اتوآنالایزر (Auto analyzer)

دسته بندی :پاورپوینت مدیریت 21

دانلود پاورپوینت اتوآنالایزر (Auto analyzer) بررسی اتوآنالایزر (Auto analyzer) پاورپوینت جامع و کامل اتوآنالایزر (Auto analyzer) کاملترین پاورپوینت اتوآنالایزر (Auto analyzer) پکیج پاورپوینت اتوآنالایزر (Auto analyzer) مقاله اتوآنالایزر (Auto analyzer) تحقیق اتوآنالایزر (Auto analyzer)

دسته بندی پاورپوینت
فرمت فایل ppt
حجم فایل 358 کیلو بایت
تعداد صفحات 20
برای دانلود فایل بر روی دکمه زیر کلیک کنید

دریافت فایل

نوع فایل: پاورپوینت (قابل ویرایش)

قسمتی از متن پاورپوینت :

تعداد اسلاید : 20 صفحه

2 باید گفتمان مسلط جامعه، گفتمان علمی باشد. مقام معظم رهبری اتوآنالایزر (Auto analyzer) اتوماسیون آزمایشگاهی از سال 1950 با افزایش تقاضای تستهای متنوع آزمایشگاهی شروع شد و آزمایشگاهها را قادر به انجام حجم كاری زیادتر و متنوع تر در زمان كوتاهتر بدون نیاز به افزایش پرسنل فراهم ساخت.
اتوآنالایزر بیوشیمی دستگاهی است كه جهت اندازه گیری غلظت متابولیت ها، الكترولیت ، پروتئین ها و داروهای موجود در سرم،‌پلاسما، ادرار، مایع و سایر مایعات بدن با دقت و صحت زیاد بكارمی رود 1ـ افزایش سرعت كار آزمایشگاه
2ـ كاهش خطاهای انسانی
3ـ افزایش دقت و صحت نتایج
4ـ صرفه جویی در مصرف نمونه و مواد مصرفی
5ـ كاهش هزینه های پرسنلی كاربرد این دستگاه مزایای آزمایشگاه دارد از جمله اینكه:‌ اساس كار این دستگاه همانند بسیاری از تجهیزات آزمایشگاهی مبتنی بر میزان جذب نوری مواد آزمایش شده استوار است البته این دستگاهها دارای برنامه های كامل جهت انجام تمام مراحل آزمایش بصورت اتوماتیك می باشد. حتی برخی از آنها دارای یخجال برای نگهداری محلول ها و كیت های آزمایش می باشند. سیستم های اتوآنالیزور همانند دستگاههای مثل فتومتر و كمی لومیسناس در دو حالت وجود دارد:‌
1ـ سیستم های open
2ـ سیستم های closed
در سیستم open اپراتور قادر است پارامترهای تست را تغییر داده و از كیت های متنوع موجود در بازار استفاده نماید. در حالیكه در سیستم های closed پارامترهای آزمایش توسط كارخانه سازنده برای كیت های خاصی برنامه ریزی شده و قابل تغییر نمی باشند لذا بایستی فقط از كیت های مورد نظر شركت سازنده دستگاه استفاده شود.
با توجه به اینكه اكثر دستگاهها و كیت های آزمایشگاهی در كشورما، وارداتی هستند لذا بهتر است هنگام خرید از دستگاههای با سیستم باز خریداری شود.
آنالایزرهای بیوشیمی ساختمان کلی تجزیه گر های خودکار 1-منبع نوری ( هالوژن تنگستن )
2- مونو کروماتور
3کووت
4- فتودتكتور( آشكارساز) : تبدیل انرژی نوری به الكتریكی
5- بازوی مکنده نمونه
6- بازوی مکنده معرف
7- انکوباتور
شستشوی Probe -8
9- مخلوط کننده
10- واحد پردازش بخش های سخت افزاری (الكترومكانیكی) یك دستگاه اتوآنالیزر بیوشیمی موتورهای الكتریكی كاربردهای وسیعی در دستگاه های پزشكی و آزمایشگاهی دارند، وظیفه این موتورها در دستگاه های اتوآنالایزر بیوشیمی تولید نیروی لازم جهت حركت افقی (چرخشی) سینی سمپل، سینی واكنش، سینی معرف ها و نیز حركت عمودی سوزن های سمپلینگ و مكش و و حركت پیستون در داخل سرنگ نمونه بردار و به حركت درآوردن غلطك پمپ های پریستالتیك است. همچنین از این موتورها برای حركت دورانی چرخ فیلترها (Filter Wheel) در مقابل لامپ دستگاه استفاده است. با توجه به وسیع بودن دامنه استفاده از این موتورها در اتو آنالایزرهای بیوشیمی بسیار مهم است كه اپراتور یك دستگاه اتوآنالایزر بیوشیمی حداقل اطلاعاتی در خصوص تنظیم و سرویس های دوره ای آنها داشته باشد.


توجه: متن بالا فقط قسمت کوچکی از محتوای فایل پاورپوینت بوده و بدون ظاهر گرافیکی می باشد و پس از دانلود، فایل کامل آنرا با تمامی اسلایدهای آن دریافت می کنید.

برای دانلود فایل بر روی دکمه زیر کلیک کنید

دریافت فایل

مدیریت

طراح و مدیر مارکتینگ پروژه _ خوشحال میشم که بتوانم قدمی در رشد و برطرف ساختن نیازهای شما عزیزان بردارم.

مطالب زیر را حتما بخوانید:

قوانین ارسال دیدگاه در سایت

  • چنانچه دیدگاهی توهین آمیز باشد و متوجه اشخاص مدیر، نویسندگان و سایر کاربران باشد تایید نخواهد شد.
  • چنانچه دیدگاه شما جنبه ی تبلیغاتی داشته باشد تایید نخواهد شد.
  • چنانچه از لینک سایر وبسایت ها و یا وبسایت خود در دیدگاه استفاده کرده باشید تایید نخواهد شد.
  • چنانچه در دیدگاه خود از شماره تماس، ایمیل و آیدی تلگرام استفاده کرده باشید تایید نخواهد شد.
  • چنانچه دیدگاهی بی ارتباط با موضوع آموزش مطرح شود تایید نخواهد شد.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

لینک کوتاه: