مارکتینگ پروژه 20 | مرجع فایل های دانلودی - پروژه آماده - پروژه دانشجویی - پاورپوینت آماده
0

هیچ محصولی در سبد خرید نیست.

پاورپوینت بررسی تغذیه ورزشی (درس تغذیه)

پاورپوینت بررسی تغذیه ورزشی (درس تغذیه)

پاورپوینت تغذیه ورزشی (درس تغذیه)، تنظیم شده در ۱۰۵ اسلاید، فرمت ppt

مشخصات فایل

تعداد صفحات ۱۰۵
حجم ۰ کیلوبایت
فرمت فایل اصلی ppt
دسته بندی تربیت بدنی

توضیحات کامل

پاورپوینت تغذیه ورزشی (درس تغذیه)، تنظیم شده در ۱۰۵ اسلاید، فرمت ppt


تغذیه ی ورزشی


مقدمه:

 یک شاخه‌ی علمی از حیطه‌ی فیزیولوژی ورزشی و از اصول سه گانه‌ی طب‌ورزشی و همچنین در یکی از جنبه‌های مهم علم‌تمرین نیز به شمار می‌رود.

غذا در واقع منبع تامین کننده‌ی سوخت بدن و زمینه‌ساز فعالیت‌ها و سازگاری‌های بدن برای ورزش می‌باشد. تغذیه‌ی مطلوب تغذیه‌ای است که مواد غذایی لازم را جهت رشد، نگهداری و ترمیم نسوج بدن تأمین کند. تغذیه‌ی خوب موجب افزایش کارایی مکانیسم‌های بدن انسان و تغذیه‌ی نامناسب بالعکس موجب کاهش کارایی مکانیسم‌های بدن انسان می‌گردد. ترکیب مواد غذایی تشکیل دهنده‌ی یک رژیم غذایی برای ورزشکاران با افراد عادی متفاوت بوده و به عوامل زیر بستگی دارد:

  1. قد   2. وزن   3. جنس   4. سن   5. هدف از مبادرت به فعالیت‌های ورزشی (کاهش وزن، حفظ تندرستی، رقابت و قهرمانی)   6. نوع فعالیت ورزشی (نوع سیستم‌های درگیر) و مدت آن ۷٫ سطح ورزشی ورزشکار   8. تعداد جلسات در هفته و در روز

اعمال مواد غذایی در بدن به شرح زیر می‌باشد:

  1. رفع گرسنگی در فرد   2. تأمین انرژی برای فعالیت‌های روزانه   3. تأمین مواد لازم بدن برای رشد، نگهداری و ترمیم نسوج بدن   4. تأمین ویتامین‌ها و مواد معدنی ضروری بدن


عناوین اسلایدها

مقدمه

ترکیب مواد غذایی

اعمال مواد غذایی

متابولیسم (سوخت و ساز)

کاتابولیسم

آنابولیسم

متابولیسم پایه

کربوهیدرات‌ها یا قندها

منوساکاریدها (تک قندی‌ها)

دی‌ساکاریدها

پلی‌ساکاریدها (چند قندی‌ها)

کل منابع گلیکوژن بدن

عوارض کاهش ذخایر گلیکوژن

نقش قندها در بدن

شاخص گلیسیمیک

لیپیدها (چربی‌ها):

نقش چربی‌ها

پروتئین‌ها

اسیدآمینه‌ها

وظائف پروتئین‌ها در بدن

پیامدهای نامطلوب ناشی از مصرف بیش از حد پروتئین

ویتامین‌ها

نقش ویتامین‌ها در بدن

منابع غذایی ویتامین‌ها

مواد معدنی

الکترولیت‌ها

آب

نقش آب در ساختمان و اعمال حیاتی بدن

علائم کمبود آب

کنترل وزن

کاهش، حفظ و افزایش وزن

عوراض کاهش آب بدن بر روی سلامتی

اثرات منفی دوره‌های تکراری کاهش وزن

ملاحظات عملی برای کاهش وزن

نحوه‌ی ارزشیابی غذای ورزشکار

ملاحظات عملی برای افزایش وزن

مراحل رسیدن به وزن ایده‌آل

رعایت نکات عمومی در تغذیه‌ی ورزشی

تمرین و تغذیه

توصیه‌ها

مصرف کربوهیدرات قبل از تمرین یا مسابقه

نمونه‌ی قبل از مسابقه

مصرف کربوهیدرات در حین مسابقه

تغذیه پس از تمرین

طبقه‌بندی مواد غذایی براساس ایجاد پاسخ اسیدی یا قلیایی

مواد غذایی اسیدی

انواع مکمل‌ها

بارگیری کربوهیدرات

روش محاسبه‌ی میزان انرژی

محاسبه‌ی انرژی مورد نیاز برای فعالیت‌های روزانه

تعادل رژیم غذایی

ویتامین‌ها، منابع و عوارض کمبود

کراتین

تغذیه‌ی ورزشی نوین

کراتین منوهیدرات

های کراتاید

تائورین

آرژنین

ال‌کارنیتین و دی‌کارنیتین

نکات

سوپر ادین

فارماتون

یوربامین

سنتروم


توضیحات بیشتر و دانلود



صدور پیش فاکتور، پرداخت آنلاین و دانلود

محمد

من نویسنده این سایت هستم و خوشحالم که در کنار مدیریت سایت میتوانم هر روز تجربیات خودم رو افزایش دهم تا به ارائه خدمات بهتری بپردازم.

مطالب زیر را حتما بخوانید:

قوانین ارسال دیدگاه در سایت

  • چنانچه دیدگاهی توهین آمیز باشد و متوجه اشخاص مدیر، نویسندگان و سایر کاربران باشد تایید نخواهد شد.
  • چنانچه دیدگاه شما جنبه ی تبلیغاتی داشته باشد تایید نخواهد شد.
  • چنانچه از لینک سایر وبسایت ها و یا وبسایت خود در دیدگاه استفاده کرده باشید تایید نخواهد شد.
  • چنانچه در دیدگاه خود از شماره تماس، ایمیل و آیدی تلگرام استفاده کرده باشید تایید نخواهد شد.
  • چنانچه دیدگاهی بی ارتباط با موضوع آموزش مطرح شود تایید نخواهد شد.


Warning: _() expects exactly 1 parameter, 2 given in /home/mpir1/public_html/wp-content/themes/Sigma/comments.php on line 19

لینک کوتاه: