مارکتینگ پروژه 20 | مرجع فایل های دانلودی - پروژه آماده - پروژه دانشجویی - پاورپوینت آماده
0

هیچ محصولی در سبد خرید نیست.

پاورپوینت رعایت اصول کلی بهداشت در واحدهای تولید کننده مواد غذائی

دسته بندی :علوم پزشکی محمد 31

پاورپوینت رعایت اصول کلی بهداشت در واحدهای تولید کننده مواد غذائی

دسته بندی علوم پزشکی
فرمت فایل doc
حجم فایل 1 مگا بایت
تعداد صفحات 46
پس از پرداخت، لینک دانلود فایل برای شما نشان داده می شود

هدف و دامنه کاربرد

پیشگفتار

رعایت اصول کلی بهداشت در واحد های تولیدکننده مواد غذائی

مقدمه

هدف و دامنه کاربرد

نکات بهداشتی در مراحل کاشت داشت برداشت

انبار کردن در منطقه برداشت و تولید

واحد تولیدی مواد غذا ئی : طرح وامکانا.

ساختمان ها و امکانات

مشخصات سالن ها

آسانسورها

امکانات بهداشتی

استفاده از بخار

دفع فاضلاب

تهویه

تجهیزات و لوازم

کلیه سردخانه ها باید مجهز به دستگاه اندازه گیری و ثبت کننده تغییرات دما و رطوبت باشند

پس از پرداخت، لینک دانلود فایل برای شما نشان داده می شود

محمد

من نویسنده این سایت هستم و خوشحالم که در کنار مدیریت سایت میتوانم هر روز تجربیات خودم رو افزایش دهم تا به ارائه خدمات بهتری بپردازم.

مطالب زیر را حتما بخوانید:

قوانین ارسال دیدگاه در سایت

  • چنانچه دیدگاهی توهین آمیز باشد و متوجه اشخاص مدیر، نویسندگان و سایر کاربران باشد تایید نخواهد شد.
  • چنانچه دیدگاه شما جنبه ی تبلیغاتی داشته باشد تایید نخواهد شد.
  • چنانچه از لینک سایر وبسایت ها و یا وبسایت خود در دیدگاه استفاده کرده باشید تایید نخواهد شد.
  • چنانچه در دیدگاه خود از شماره تماس، ایمیل و آیدی تلگرام استفاده کرده باشید تایید نخواهد شد.
  • چنانچه دیدگاهی بی ارتباط با موضوع آموزش مطرح شود تایید نخواهد شد.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

لینک کوتاه: