پاورپوینت فرآیند تولید رب گوجه فرنگی
پاورپوینت فرآیند تولید رب گوجه فرنگی
دسته بندی | طرح های توجیهی و کارآفرینی |
فرمت فایل | pptx |
حجم فایل | 1.63 مگا بایت |
تعداد صفحات | 19 |
در این پاورپوینت به شرح مراحل تولید رب گوجه فرنگی همراه با عکسها و تصاویر مربوط به آن پرداخته ایم.
خلاصه فرآیند تولید رب:
1. دریافت گوجه فرنگی
2. خیساندن وشستشوی مقدمات گوجه
3. سرورتینگ و شستشوی گوجه
4. خردکردن گوجه
5. پخت اولیه
6. فیلتراسیون
و… .
:: دستگاه شستشو و سورتینگ گوجه فرنگی
دستگاههای سورت دارای انواع مختلف بوده ولی آنچه در سورت گوجه فرنگی و میوه جانی چون گلابی ، سیب ، هلو استفاده میگردد… .
:: دستگاه خردكن
دستگاههای خردكن دارای انواع مختلفی بوده ولی برای گوجه فرنگی از نوع شانه ای و یا دیسكی استفاده میگردد… .
:: منوپمپ
پس از عملیات خردكردن می بایست گوجه (میوه )خرد شده جهت پیش پزی به داخل دستگاه پیش پزبرده شده در آنجا حرارت داده شود تا… .
:: پری هیتینگ
پری هیتینگ در گوجه فرنگی به دو صورت انجام میپذیرد:
1-هات بریك Hot Break
2-كلدبریك Cold Break
:: صافی
پس از عملیات پری هیتینگ preheating گوجه فرنگی به صورت پالپ pulp درآمده كه میبایست آب آن جدا شود كه… .
:: مخزن آب گوجه فرنگی (Juice Tank)
پس از جدا سازی آب گوجه(میوه) آن را به مخزن جهت تغلیظ هدایت كرده كه… .
:: تغلیظ كننده كانتینیوس (Continues)
منظور از تغلیظ كننده كانتینیوس این است كه آب گوجه فرنگی مداوم به دستگاه شارژ و رب از قسمت دیگر دستگاه خارج میگردد… .
:: تغلیظ كننده بچ (Batch)
دستگاه بچ از یك، دو یا سه بدنه (بول)و یك مبدل حرارتی به صورت shellكه در ته (3/1 انتهایی )قرار دارد تشكیل شده است… .
:: پاستوریزاتور (pasteurizator )
پس ازتولیدبااستفاده ازاین دستگاه رب راپاستوریزاتورشده ونیزاین دستگاه ازنوع مبدل shell & tube بوده كه… .
:: تونل پخت (پاستوریزاتورقوطی ) Can Pasteurizator
پس ازبسته بندی رب درقوطی می بایست قوطی هارااستریل نمودبرای این كارازتونل پخت (اتوكلاوعبوری) استفاده می شود كه دارای… .
قوانین ارسال دیدگاه در سایت