مارکتینگ پروژه 20 | مرجع فایل های دانلودی - پروژه آماده - پروژه دانشجویی - پاورپوینت آماده
0

هیچ محصولی در سبد خرید نیست.

پرسشنامه طرحواره های ناسازگار یانگ فرم کوتاه ۷۵ سوالی

پرسشنامه طرحواره های ناسازگار یانگ فرم کوتاه ۷۵ سوالی

دانلود پرسشنامه طرحواره های ناسازگار یانگ فرم کوتاه ۷۵ سوالی با اعتبار، نمره گذاری، روایی و پایایی

مشخصات فایل

تعداد صفحات ۸
حجم ۱۳۸ کیلوبایت
فرمت فایل اصلی docx
دسته بندی روانشناسی و علوم تربیتی

توضیحات کامل

پرسشنامه طرح‌واره ناسازگار یانگ

پرسشنامه‌ی طرح‌واره‌ی یانگ(فرم کوتاه) یک پرسشنامه‌ی ۷۵ سوالی است که برای سنجش ۱۵ طرح‌واره‌ی شناختی اولیه، طراحی شده است. این طرح‌واره‌ها عبارتند از: محرومیت هیجانی ، رهاشدگی ، بی‌اعتمادی/ بدرفتاری ، انزوای اجتماعی ، نقص/ شرم ، وابستگی/ بی کفایتی ،آسیب‌پذیری نسبت به ضرر ، خود تحول نیافته و گرفتار ، اطاعت ، فداکاری، بازداری عاطفی، معیار های سر سختانه ، استحقاق یا بزرگ منشی ، خود کنترلی ناکافی و شکست

 

 

 

 

 

نمره گذاری پرسشنامه طرحواره های ناسازگار اولیه یانگ

.هر یک از ۷۵ عبارت این پرسشنامه در مقیاس لیکرت ۵ نقطه ای از"اصلأ در مورد من صدق نمی‌کند"تا"دقیقأ مرا توصیف می‌کند" نمره گذاری می‌شود. نمره ی فرد در هر طرح‌واره با جمع نمرات پنج سوال مربوط به آن طرح‌واره حاصل می‌شود که دامنه ی آن در هر طرح‌واره از ۵ تا ۲۵ است.نمره ی بالاتر نشان دهنده‌ی حضور پررنگ تر طرح‌واره ی ناکارآمد است.در این پرسشنامه از نمره ی کل هم می‌توان برای مقایسه استفاده کرد.به دیگر سخن آزمودنی های مورد سنجش را می‌توان هم در سطح هر طرح‌واره و هم در سطح نمره ی کل پرسشنامه با هم مقایسه کرد.این پرسشنامه توسط یانگ و برون ( ۱۹۹۴)، طراحی شده است. فرم اولیه ۲۰۵ آیتم بود. فرم کوتاه این پرسشنامه در سال ۱۹۹۸ طراحی شد(عباسیان و فاتحی زاده،۱۳۸۲).

 

 

 

 

 

پایایی،روایی فرم کوتاه پرسشنامه طرحواره های یانگ

پایایی: در مطالعه‌ی ولبرن  و همکاران(۲۰۰۲)،کلیه ی خرده مقیاس‌های ۱۵ گانه فرم کوتاه پرسشنامه طرح‌واره‌ها از همسانی درونی کافی تا بسیار خوبی برخوردار بودند.آلفای کرونباخ کلیه ی طرح‌واره‌ها از(۷۶ ٪ تا ۹۳٪ )، محاسبه شد. نالی (۱۹۷۸ )، ضریب آلفای بالای ۷۰٪ را خوب محسوب می‌کند.
در مطالعه‌ی عباسیان و فاتحی زاده(۱۳۸۲ ِ)، که به منظور اعتباریابی فرم کوتاه پرسشنامه طرح‌واره‌های شناحتی روی دانشجویان اصفهان انجام گرفت،پایایی پرسشنامه به روش همسانی درونی از طریق آلفای کرونباخ ۹۴٪ محاسبه شد.همچنین در این تحقیق پایایی فرم کوتاه پرسشنامه به روش بازآزمایی۶۴ ٪ محاسبه گردید.آزمون t عدم تفاوت میانگین نمرات دو جنس را نشان داد.

 

 

 

روایی: در مطالعه ی ولبرن و همکاران(۲۰۰۲)، نتایج تحلیل عاملی از ساختار درونی پرسشنامه قویأحمایت می‌کند.در مطالعه ی ولبرن رابطه خرده مقیاس‌های پرسش‌نامه‌ی طرح‌واره با علایم اضطراب، افسردگی و پارانویا سنجیده شد که نتایج از روایی ساختاری پرسشنامه حمایت می‌کند و نشان می‌دهد که طرح‌واره‌های شناختی با علایم آسیب شناختی ویژه مرتبط هستند.بارون اف  هم همسانی درونی و تحلیل عاملی این پرسشنامه را در کره و استرالیا مورد بررسی قرار داد و نتیجه گرفت که ۱۳ طرح‌واره از ۱۶ طرح‌واره دارای نمرات خوبی بودند.
صدوقی و همکاران (۱۳۸۷)، خصوصیات روان‌سنجی پرسش‌نامه‌ی یانگ را باحجم نمونه ی ۳۷۰ نفر بررسی کردند.آن‌ها به این نتیجه رسیدند که هر۱۵ طرح‌واره‌ی یانگ در ایران دارای ثبات خوبی می‌باشند. در این تحقیق ثبات درونی برای هفده عامل به وسیله‌ی ضریب آلفای کرونباخ در دامنه ۶۲ ٪ تا۹۰٪ بدست آمد. آلفای کرونباخ برای مقیاس کلی ۹۴ ٪ بود(عباسیان و فاتحی زاده،۱۳۸۲).

 

 

 

این بخش پرسشنامه مربوط به سؤلات طرح واره های ناسازگار است که نتایج آن در ذیل آمده :
        
جدول (۳-۴) آزمون آلفای کرونباخ بر روی متغیر طرح واره های ناسازگار
متغیر    تعداد گویه    ضریب آلفا کرونباخ
طرح واره های ناسازگار    75    96٪

همان‌طور که در جدول(۳-۴) مشاهده می کنیم ضریب آلفای به دست آمده برای طرح‌واره ‌های ناسازگار ۹۶% بوده که این مقدار عالی است و سؤالات در حد عالی گویا بوده اند.


توضیحات بیشتر و دانلود



صدور پیش فاکتور، پرداخت آنلاین و دانلود

محمد

من نویسنده این سایت هستم و خوشحالم که در کنار مدیریت سایت میتوانم هر روز تجربیات خودم رو افزایش دهم تا به ارائه خدمات بهتری بپردازم.

مطالب زیر را حتما بخوانید:

قوانین ارسال دیدگاه در سایت

  • چنانچه دیدگاهی توهین آمیز باشد و متوجه اشخاص مدیر، نویسندگان و سایر کاربران باشد تایید نخواهد شد.
  • چنانچه دیدگاه شما جنبه ی تبلیغاتی داشته باشد تایید نخواهد شد.
  • چنانچه از لینک سایر وبسایت ها و یا وبسایت خود در دیدگاه استفاده کرده باشید تایید نخواهد شد.
  • چنانچه در دیدگاه خود از شماره تماس، ایمیل و آیدی تلگرام استفاده کرده باشید تایید نخواهد شد.
  • چنانچه دیدگاهی بی ارتباط با موضوع آموزش مطرح شود تایید نخواهد شد.


Warning: _() expects exactly 1 parameter, 2 given in /home/mpir1/public_html/wp-content/themes/Sigma/comments.php on line 19

لینک کوتاه: