مارکتینگ پروژه 20 | مرجع فایل های دانلودی - پروژه آماده - پروژه دانشجویی - پاورپوینت آماده
0

هیچ محصولی در سبد خرید نیست.

پرسشنامه فردگرایی و جمع گرایی افقی و عمودی فرم کوتاه

پرسشنامه فردگرایی و جمع گرایی افقی و عمودی فرم کوتاه

پرسشنامه مقیاس فردگرایی و جمع گرایی افقی و عمودی فرم کوتاه (سیواداس، بروولد و نلسون، ۲۰۰۸) با نمره گذاری، تفسیر، روایی و پایایی ۱۶ سوالی در قالب فایل ورد word و با فرمت docx

مشخصات فایل

تعداد صفحات ۷
حجم ۲۰ کیلوبایت
فرمت فایل اصلی docx
دسته بندی روانشناسی و علوم تربیتی

توضیحات کامل

پرسشنامه مقیاس فردگرایی و جمع گرایی افقی و عمودی فرم کوتاه (سیواداس، بروولد و نلسون، ۲۰۰۸) با نمره گذاری، تفسیر، روایی و پایایی ۱۶ سوالی در قالب فایل ورد word و با فرمت docx

 

تفسیر و نمره گذاری مقیاس فردگرایی و جمع گرایی افقی و عمودی (سیواداس، بروولد و نلسون، ۲۰۰۸)

به منظور اندازه‌گیری ارزش‌ها یا ابعاد فرهنگی فردگرایی و جمع گرایی افقی و عمودی از نسخه کوتاه «مقیاس فردگرایی و جمع گرایی افقی و عمودی» (سیواداس، بروولد و نلسون، ۲۰۰۸) استفاده شد. این ابزار یک پرسشنامه خودسنجی است که میزان موافقت یا عدم‌ موافقت پاسخ‌دهنده را با ۱۶ گویه که درباره ارزش‌های فرهنگی وی هستند، در دامنه‌ای ۷ درجه‌ای، مورد سؤال قرار می‌دهد. نمره ۷ معادل «کاملاً موافقم» و نمره ۱ معادل «کاملاً مخـالفم» است. از تعداد ۱۴ گویه این مقیاس ابعاد جمع گرایی افقی و جمع گرایی عمودی هر کدام ۴ گویه و ابعاد فردگرایی افقی و فردگرایی عمودی هر کدام ۳ گویه را به خود اختصاص می‌دهند. به این ترتیب، هر آزمودنی چهار نمره از این مقیاس به دست می‌آورد (این مقیاس در پیوست شماره یک آمده است).

 

 

از آنجا که افراد در فرهنگ‌های فردگرای افقی در عین حال که برای «منحصر به فردی» خود ارزش زیادی قایل هستند، خود را با دیگران مقایسه نمی‌کنند و به دنبال رقابت با دیگران و داشتن جایگاه اجتماعی برتر نسبت به آنها نیستند (تریاندیس، چن و چن، ۱۹۹۸)، می‌توان انتظار داشت چنین افرادی با این گویه‌ها موافق باشند: «من اغلب کارهای مربوط به خودم را انجام می‌دهم» و «از اینکه فردی منحصر به فرد و خاص هستم و از جنبه‌های زیادی با دیگران تفاوت دارم، لذت می‌برم». فرهنگ‌های فردگرای عمودی برای «پیشرفت‌مداری» و «رقابت» ارزش زیادی قایل هستند. در این فرهنگ‌ها افراد به دنبال پیشرفت شخصی خود و اهل رقابت هستند. آنها می‌خواهند در مقایسه با دیگران بهترین باشند (تریاندیس، چن و چن، ۱۹۹۸). به همین دلیل، انتظار می‌رود این افراد با این گویه‌ها موافق باشند: «امکان ندارد بدون رقابت جامعه خوبی داشته باشیم» و «از کار کردن در موقعیت‌هایی که مستلزم رقابت با دیگران است، لذت می‌برم».

 

 

 فرهنگ‌های جمع‌گرای افقی بر «تعاون و مشارکت» تأکید زیادی دارند. در این فرهنگ‌ها افراد خود را با افراد دیگری که در گروه آنها وجود دارند، یکی می‌دانند (تریاندیس، چن و چن، ۱۹۹۸). پیش‌بینی می‌شود چنین افرادی با این گویه‌ها موافق باشند: «اگر یکی از همکارانم جایزه‌ای بگیرد، احساس افتخار می‌کنم» و «خوشحالی من خیلی زیاد به خوشحالی کسانی که دور و برم هستند، بستگی دارد». در فرهنگ‌های جمع‌گرای عمودی بر «اطاعت از مراجع قدرت در گروه و وظیفه‌شناس بودن نسبت آنها» تأکید می‌شود (تریاندیس، چن و چن، ۱۹۹۸). از این رو، انتظار می‌رود در این فرهنگ‌ها افراد با این گویه‌ها موافق باشند: «حاضرم از کاری که از آن خیلی لذت می‌برم صرفنظر کنم، اگر خانواده‌ام با آن موافق نباشند» و «معمولاً نفع شخصی‌ام را فدای منفعت گروهی که در آن هستم، می‌کنم». 

 

 

 

روایی و پایایی مقیاس فردگرایی و جمع گرایی افقی و عمودی (سیواداس، بروولد و نلسون، ۲۰۰۸)

سیواداس، بروولد و نلسون (۲۰۰۸) به منظور تعیین روایی  نسخه کوتاه «مقیاس فردگرایی و جمع گرایی افقی و عمودی» از روش تحلیل عاملی  استفاده کرده‌اند. در پژوهش حاضر، روایی این مقیاس با استفاده از همین روش و نیز روش همسانی درونی  مورد بررسی قرار گرفت. در ادامه، نتایج این بررسی تشریح می‌شود. پیش از آن لازم به ذکر است که در بررسی روایی مقیاس فـردگـرایی و جمع گرایی افقـی و عمودی عـلاوه بـر گویه‌های نسخه کوتاه ایـن مقیاس تعدادی از گویه‌های نسخه بلند این ابزار نیز مورد تحلیل قرار گرفتند تا در صورت لزوم از آنها استفاده شود. (در فایل خریداری شده)
 


توضیحات بیشتر و دانلود



صدور پیش فاکتور، پرداخت آنلاین و دانلود

محمد

من نویسنده این سایت هستم و خوشحالم که در کنار مدیریت سایت میتوانم هر روز تجربیات خودم رو افزایش دهم تا به ارائه خدمات بهتری بپردازم.

مطالب زیر را حتما بخوانید:

قوانین ارسال دیدگاه در سایت

  • چنانچه دیدگاهی توهین آمیز باشد و متوجه اشخاص مدیر، نویسندگان و سایر کاربران باشد تایید نخواهد شد.
  • چنانچه دیدگاه شما جنبه ی تبلیغاتی داشته باشد تایید نخواهد شد.
  • چنانچه از لینک سایر وبسایت ها و یا وبسایت خود در دیدگاه استفاده کرده باشید تایید نخواهد شد.
  • چنانچه در دیدگاه خود از شماره تماس، ایمیل و آیدی تلگرام استفاده کرده باشید تایید نخواهد شد.
  • چنانچه دیدگاهی بی ارتباط با موضوع آموزش مطرح شود تایید نخواهد شد.


Warning: _() expects exactly 1 parameter, 2 given in /home/mpir1/public_html/wp-content/themes/Sigma/comments.php on line 19

لینک کوتاه: