مارکتینگ پروژه 20 | مرجع فایل های دانلودی - پروژه آماده - پروژه دانشجویی - پاورپوینت آماده
0

هیچ محصولی در سبد خرید نیست.

پرسشنامه مقیاس تجدید نظر شده شدت لکنت کودکان ویراش سوم

پرسشنامه مقیاس تجدید نظر شده شدت لکنت کودکان ویراش سوم

پرسشنامه مقیاس تجدید نظر شده شدت لکنت کودکان ویراش سوم (SSI-3)

مشخصات فایل

تعداد صفحات ۱۲
حجم ۳۷۶ کیلوبایت
فرمت فایل اصلی docx
دسته بندی روانشناسی و علوم تربیتی

توضیحات کامل

پرسشنامه مقیاس تجدید نظر شده شدت لکنت کودکان ویراش سوم (SSI-3)  با نمره گذاری، تفسیر،روایی و پایایی، بررسی مولفه ها و خرده مقیاس ها،  در قالب فایل ورد word و با فرمت docx
 

 

 

تفسیر پرسشنامه مقیاس تجدید نظر شده شدت لکنت کودکان ویراش سوم (SSI-3)

«ابزار-SSI مقیاس ۳ یکی از شناخته شده ترین سنجش شدت لکنت بوده که بر مبنای دفعات بروز لکنت، مدت زمان اسپاسم های کلامی و دفعات بروز حرکات اضافه در سایر اندام ها هنگام گفتار می تواند شدت لکنت را ارزیابی کند. سومین نسخه ویرایش شده این آزمون به زبان فارسی برگردان شده است و طبق بررسی به عمل آمده دارای پایایی بالایی (۸۰/۰=r) در سنجش شدت لکنت کودکان مدرسه رو می باشد.  

 

 

 

 

روایی و پایایی مقیاس تجدید نظر شده شدت لکنت کودکان ویراش سوم (SSI-3)

 

 آزمون شدت لکنت-۳ (ریلی  1994) یکی از آزمون های معتبر و شاخته شده در جهان است و کاربرد بالینی و پژوهشی وسیعی دارد. این آزمون به سنجش شدت لکنت در کودکان پیش دبستانی و بزرگسالان می پردازد و لکنت را از سه بعد فراوانی، دیرش و رفتارهای فیزیکی همواره مورد سنجش قرار می دهد. آزمون شدت لکنت کودکان( SSI-3 ) از رواﻳﻲ ﺳﺎزه، ﺻﻮری و ﻣﺤﺘﻮاﻳﻲ ﺑﺮﺧﻮردار اﺳﺖ. ﺑﺮای ﺗﻌﻴﻴﻦ ﭘﺎﻳﺎﻳﻲ و دﻗﺖ و ﺻﺤﺖ ﺑﺮﮔﺮداﻧﺪن ﮔﻔﺘﮕﻮﻫﺎی ﺿﺒﻂ ﺷﺪه ﺑﻪ ﻧﻮﺷﺘﺎر، اﺑﺘﺪا ﻣﺘﻮن ﺑﺮﮔﺮداﻧﺪه ﺷﺪه، ﮔﻔﺘﺎرﻫﺎ ﺑﺮای ﭼﻬﺎر ﻧﻔﺮ ﮔﻔﺘﺎر درﻣﺎنﮔﺮ ارﺳﺎل ﮔﺮدﻳﺪ و از آن ﻫﺎ ﺧﻮاﺳﺘﻪ ﺷﺪه اﺳﺖ ﻛﻪ در ﻣﻮرد ﺻﺤﺖ و دﻗﺖ آنﻫﺎ اﻇﻬﺎر ﻧﻈﺮ ﻛﻨﻨﺪ. ﻧﺘﺎﻳﺞ ﺣﺎﺻﻞ از اﻇﻬﺎر ﻧﻈﺮﻫﺎ ﻧﺸﺎن داد ﻛﻪ ۹۸/۵ درﺻﺪ ﺑﺮ روی ﻧﻮع ﻛﻠﻤﻪ ﻫﺎ و ۹۷/۱ درﺻﺪ ﺑﺮ روی ﻧﺎرواﻧﻲ ﻛﻠﻤﺎت اﺗﻔﺎق ﻧﻈﺮ وﺟﻮد داﺷﺖ. ﺑﻨﺎﺑﺮاﻳﻦ ﭘﺎﻳﺎﻳﻲ ﺑﻴﻦ ﺻﺎﺣﺐ ﻧﻈﺮان از ﭘﺎﻳﺎﻳﻲ ﺑﺎﻻﻳﻲ ﺑﺮﺧﻮردار ﺑﻮده اﺳﺖ و میﺗﻮان ﺑﻪ ﻧﺘﺎﻳﺞ اﻧﺪازهﮔﻴﺮی ﺳﻨﺠﺶ ﺷﺪت ﻟﻜﻨﺖ اﻋﺘﻤﺎد ﻛﺮد(درخشان پور، حاتمی، افروز، آقاحسینی، ﻧﻜﻮﺋﻲ، ۱۳۹۰). 

 

 

 در پژوهشی که توسط بختیاری و همکاران (۲۰۱۰) در اﻳﻦ ﭘﮋوﻫﺶ ﺑﺎ ﺗﻮﺟﻪ ﺑﻪ اﻳﻦ ﻛﻪ انجام گرفت پایای درون فردی و میان فردی نسخه فارسی آزمون شدت لکنت -۳ در کودکان ۴۴ تا ۸۰ ماه شامل ده پسر و دو دختر مورد بررسی قرار گرفت. نتایج حاکی از آن بودکه دو بخش آزمون ـ که شامل"فراوانی و دیرش لکنت" است ـ بیش از ۸۰ درصد توافق درون فردی و میان فردی وجود دارد. توافق میان فردی در بخش"رفتارهای فیزیکی به ترتیب ۵۴ درصد و ۶۲ درصد بود و در نمره کلی آزمون بیش از ۸۰ درصد توافق مشاهد شد. با توجه به نتایج حاصل به نظر می رسد به طور کلی نسخه فارسی آزمون شدت لکنت-۳(SSI-3) به منظور سنجش شدت لکنت در کودکان پیش دبستانی فارسی زبان توسط آسیب شناس گفتار و زبان(چنانچه در شرایط آزمون اجرا شود) پایای لازم را داراست. البته گفتنی است که برای در نظر گرفتن نمره مربوط به بخش رفتارهای فیزیکی همراه (به صورت جداگانه) در سنجش بالینی باید احتیاط و دقت لازم را به کار بست. آزمون شدت لکنت از سه قسمت تشکیل شده است. قسمت اول این پرسشنامه شامل فراوانی می باشد که شدت لکنت را بر اساس تعداد هجاهای دارای لکنت می سنجد. دو قسمت دیگر این آزمون دیرش می باشد که میانگین زمانی سه مورد از طولانی ترین موارد لکنت بر حسب دهم ثانیه را اندازه گیری می کند و سومین قسمت این آزمون حرکات فیزیکی همراه را ارزیابی می کند.

 

 

 

 

 

 

نمره گذاری مقیاس تجدید نظر شده شدت لکنت کودکان ویراش سوم (SSI-3)

برطبق این مقیاس، نمره۱۰-۶ به لکنت خیلی خفیف، نمره ۱۱ -۱۲به لکنت خفیف، نمره(در فایل خریداری شده) رو به متوسط، نمره ۳۵-۲۸ به لکنت شدید و نمره ۳۶ به بالا به لکنت خیلی شدید اطلاق می گردد» (به نقل از زمانی و همکاران،۱۳۹۰).
 

 

 

 

 

 

 


توضیحات بیشتر و دانلود



صدور پیش فاکتور، پرداخت آنلاین و دانلود

محمد

من نویسنده این سایت هستم و خوشحالم که در کنار مدیریت سایت میتوانم هر روز تجربیات خودم رو افزایش دهم تا به ارائه خدمات بهتری بپردازم.

مطالب زیر را حتما بخوانید:

قوانین ارسال دیدگاه در سایت

  • چنانچه دیدگاهی توهین آمیز باشد و متوجه اشخاص مدیر، نویسندگان و سایر کاربران باشد تایید نخواهد شد.
  • چنانچه دیدگاه شما جنبه ی تبلیغاتی داشته باشد تایید نخواهد شد.
  • چنانچه از لینک سایر وبسایت ها و یا وبسایت خود در دیدگاه استفاده کرده باشید تایید نخواهد شد.
  • چنانچه در دیدگاه خود از شماره تماس، ایمیل و آیدی تلگرام استفاده کرده باشید تایید نخواهد شد.
  • چنانچه دیدگاهی بی ارتباط با موضوع آموزش مطرح شود تایید نخواهد شد.


Warning: _() expects exactly 1 parameter, 2 given in /home/mpir1/public_html/wp-content/themes/Sigma/comments.php on line 19

لینک کوتاه: