پروژه کارآفرینی کارگاه تولید نمک تصفیه شده
پروژه کارآفرینی کارگاه تولید نمک تصفیه شده
کارآفرینی کارگاه تولید نمک تصفیه شده در ۴۴ صفحه ورد قابل ویرایش با فرمت doc
مشخصات فایل
تعداد صفحات | ۴۴ |
حجم | ۱ کیلوبایت |
فرمت فایل اصلی | doc |
دسته بندی | طرح توجیهی و کارآفرینی |
توضیحات کامل
کارآفرینی کارگاه تولید نمک تصفیه شده در ۴۴ صفحه ورد قابل ویرایش با فرمت doc
فهرست مطالب
خلاصه طرح
فصل اول – کلیات
مقدمه
نام کامل طرح و محل اجرای آن
محل اجرا
مشخصات متقاضیان
وضعیت و میزان اشتغالزایی
مجوز های قانونی
مراحل صدور جواز تاسیس
شرایط عمومی متقاضیان ( اعم از اشخاص حقیقی یا حقوقی ) دریافت جواز تاسیس
اشخاص حقیقی
اشخاص حقوقی
مدارک مورد نیاز
اصلاحیه جواز تاسیس
تعریف
صدور پروانه بهره برداری
مراحل صدور توسعه طرح
فصل دوم – روش انجام کار
گزارش مختصر بازدید از واحد ها تولیدی با خدماتی مرتبط با موضوع پروژه
بازدید از کارخانه تولید نمک تصفیه شده
جنبه های ابتکاری بودن و خلاقیت به کار رفته شده
فهرست تجهیزات و ماشین آلات مورد نیاز و برآورد قیمت آنها
مشخصات نیروی انسانی مورد نیاز از لحاظ مفید بودن و توانایی کار
روشهای بازاریابی و تبلیغات جهت ( جهت فروش کالا )
فصل سوم – امور مالی طرح
جدول ۱ نمونه ترکیب شیمیایی نمک طعام
جدول ۲ ویژگی های شیمیایی و فیزیکی نمک خوراکی
جدول ۳ بیشینه مقدار مجاز آلاینده ها
جدول ۴ افزودنی های مجاز در تولید نمک خوراکی
شکل ۱ سهم کشورهای برتر تولید کننده نمک در جهان در سال ۲۰۰۱
شکل ۲ میزان نمک تولید شده در ایران در سال های (۱۹۹۷- ۲۰۰۳)
جدول ۵ جمعیت تخمین زده شده و مصرف نمک در غذا در نواحی مختلف جهان در سال ۱۹۹۶
جدول ۶ مصرف تخین زده شده نمک خوراکی در جهان طی سال های ۱۹۷۸ تا ۱۹۹۶ بر حسب هزار تن
جدول ۷ نمک مصرف شده بوسیله صنایع غذایی آمریکا در سال های ۱۹۹۵ و ۲۰۰۰ و ۲۰۰۱ و ۲۰۰۲ (هزار تن)
جدول ۸ واحدهای تولیدی فعال در کشور از آغاز برنامه سوم توسعه تا پایان سال ۱۳۸۵
جدول ۹ واحدهای در دست احداث با پیشرفت فیزیکی بیش از ۴۰ %
جدول ۱۰ بررسی روند واردات محصول از آغاز برنامه سوم توسعه تا سال ۱۳۸۵
واردات سال ۱۳۷۹
واردات سال ۱۳۸۰
واردات سال ۱۳۸۱
واردات سال ۱۳۸۲
واردات سال ۱۳۸۳
نمودار روند واردات نمک از سال ۱۳۷۹ تا ۱۳۸۳
جدول ۱۱ میزان تولید نمک در کشور بین سال های ۱۳۸۵ – ۱۳۷۹
نمودار روند تولید نمک در کشور بین سال های ۱۳۸۵ تا ۱۳۷۹
جدول ۱۲ میزان مصرف نمک در کشور بین سال های ۱۳۸۵ – ۱۳۷۹
نمودار روند مصرف نمک در کشور بین سال های ۱۳۸۵ – ۱۳۷۹
صادرات سال ۱۳۷۹
صادرات سال ۱۳۸۰
صادرات سال ۱۳۸۱
نمودار روند صادرات نمک از سال ۱۳۷۹ – 1385
نمودار روند نیاز به محصول تا سال ۱۳۸۹
نمودار شماتیک گردش مواد در روش انحلال
جدول ۱۳ لیست تجهیزات و ماشین آلات مورد نیاز
جدول ۱۴ برآورد هزینه تامین ماشین الات و تجهیزات خط تولید
جدول ۱۵ محاسبه مساحت مورد نیاز طرح
جدول ۱۶ برآورد مساحت بخش های محوطه سازی
جدول ۱۷ هزینه زمین ، ساختمان و محوطه سازی
جدول ۱۸ هزینه تاسیسات و تجهیزات عمومی
جدول ۱۹ برآورد هزینه وسائل حمل و نقل
جدول ۲۰ برآورد هزینه های قبل از بهره برداری
جدول ۲۱ جمع بندی و برآورد سرمایه ثابت
جدول ۲۲ محاسبه میزان مواد اولیه مصرفی جهت تولید سالیانه ۱۲۰۰۰ تن نمک طعام
جدول ۲۳ برنامه تولید سالیانه
جدول ۲۴ برآورد هزینه تامین مواد اولیه مصرفی
جدول ۲۵ تعداد نیروی انسانی مورد نیاز طرح
جدول ۲۶ برآورد برق مصرفی واحد
جدول ۲۷ میزان آب مصرفی (روزانه)
جدول ۲۸ تاسیسات مورد نیاز
جدول ۲۹ برآورد هزینه انواع انرژی
فصل چهارم – جمع بندی – نتیجه گیری و پیشنهادات
نتایج حاصله از اجرای طرح
بخشی از متن
نمک طعام یکی از مواد ضروری در رژیم غذایی و مهمترین ماده الکترولیت موجود در مایعات سلولی و خارج سلولی است . افزایش روزافزون و گستردگی کاربردهای آن سبب شده تا از آن به عنوان ماده ای با ۱۴۰۰۰ کاربرد یاد شود .
عمومی ترین گرید نمک مورد مصرف در ایران نوع خوراکی آن بوده که خود به سه دسته عمده از لحاظ درجه خلوص تحت عناوین نمک صنایع غذایی ، نمک سفره و نمک آشپزخانه تقسیم می شود . نمک طعام به صورت کریستال های سفید مکعبی شکل یا دانه های ریز (گرانول) و یا پودری شکل است . هنگامی که دارای کریستال های بزرگ باشد بیرنگ ، شفاف یا سفید است .
توضیحات بیشتر و دانلود
صدور پیش فاکتور، پرداخت آنلاین و دانلود
قوانین ارسال دیدگاه در سایت