مارکتینگ پروژه 20 | مرجع فایل های دانلودی - پروژه آماده - پروژه دانشجویی - پاورپوینت آماده
0

هیچ محصولی در سبد خرید نیست.

گزارش کارآموزی در کارخانه شیر و لبنیات چوپان

گزارش کارآموزی در کارخانه شیر و لبنیات چوپان

گزارش کارآموزی در کارخانه شیر و لبنیات چوپان در ۷۲ صفحه ورد قابل ویرایش با فرمت doc

مشخصات فایل

تعداد صفحات ۷۲
حجم ۰ کیلوبایت
فرمت فایل اصلی doc
دسته بندی مهندسی صنایع

توضیحات کامل

گزارش کارآموزی در کارخانه شیر و لبنیات چوپان در ۷۲ صفحه ورد قابل ویرایش با فرمت doc

 

فهرست مطالب

 

مقدمه. ۱

توضیحاتی در باره ی کارخانه چوپان. ۲

آزمایشگاههای کارخانه. ۲

تاریخچه: ۳

تعریف شیر. ۵

واحدهای شرکت چوپان. ۶

انواع محصولات تولیدی توسط شرکت.. ۶

نحوه ورود شیر به کارخانه و بررسی سیستم HTST. 6

شیر پاستوریزه و هموژن. ۸

شیر خشک.. ۹

مراحل تولید. ۹

کنترلهای مرحله تغلیظ.. ۹

بسته بندی.. ۱۰

موارد نشانه گذاری.. ۱۰

خامه (Cream) 11

تعاریف.. ۱۱

نسبت بین اندازه ذرات در شیر. ۱۳

پنیر (Cheese) 13

ضد عفونی کردن. ۱۶

مراحل شستشو و نظافت.. ۱۶

شستشو درجا (CIP) Cleaning- in Place. 17

ماست (Yoghurt) 17

ضایعات در صنایع شیر و فرآورده های آن و راههای جلوگیری از ضایعات.. ۲۰

تکنولوژی شیر تغلیظ شده و خشک.. ۲۱

دستگاههای تبخیر کننده ۲۲

انواع تبخیر کننده های یک مرحله ای.. ۲۲

تکنولوژی شیر خشک.. ۲۲

v روش های اصلی. ۲۲

خشک کن پاششی (اسپری) Spray – Drying. 23

سلول های شیری (Alveoil) : 25

رشد بافت پستان. ۲۶

انواع دام های مختلف شیر. ۲۹

خواص فیزیک و شیمیایی شیر. ۳۰

وسیکوزیته. ۳۲

خواص شیمیایی شیر. ۳۲

آنزیم های شیر: هیدرولازها، اکسید وردوکتازها ۳۳

لیپاز. ۳۳

گازهای موجود در شیر. ۳۴

هموژنیزاسیون. ۳۴

ترکیبات شیمیایی شیر. ۳۵

غلظت پروتئین های در شیر. ۳۶

میکروبیولوژی شیر. ۳۶

منابع آلودگی شیر. ۳۸

باکتریوفاژ. ۴۱

شیر مایع. ۴۱

چربی شیر. ۴۱

شیر تلغیظ شده ۴۲

خامه. ۴۳

پاستوریزاسیون شیر. ۴۴

استریل کردن. ۴۵

ترمالیزیشن. ۴۶

ماست.. ۴۶

نوع مایه ماست.. ۴۶

استرلیزاسیون و ضد عفونی. ۴۸

ضد عفونی. ۴۸

استرلیزاسیون. ۴۸

رنگ آمیزی ساده ۵۰

آزمایشگاه های کارخانه چوپان. ۵۱

وزن خصوص (Specific Gravity ) 51

غلظت سنج بریکس Brix Scale. 53

آزمایشات شیر. ۵۴

تعریف شیر. ۵۴

عوامل موثر در تغییر ترکیبات شیر: ۵۴

آماده کردن نمونه. ۵۵

جستجوی تقلبات در شیر. ۵۸

اندازه گیری چربی شیر توسط بوتیرومتر. ۶۰

بخش مدیریت.. ۶۱

مراحل تصفیه کلاسیک.. ۶۵

 

 

مقدمه:

شیر بطور کلی، عبارت است از تراوشهای غدد پستانی حیوانات پستاندار- معمولاً گاو- که عاری از کلستروم می باشد و در اثر دوشش کامل یک یا چند حیوان سالم به دست می آید. کلیۀ پستانداران پس از تولد نوزاد خود، قادر به تولید شیر هستند. در عصر پستانداران اولیه،  قبل از گسترش و پیشرفت زندگی خاکی، بدون شک ترکیب اجزاء غیرآلی مایعات بدن آبزیان شباهت زیادی با محیط زندگی آنها داشته است. سپس در اثر تکامل، ترکیب خون و دیگر مایعات بدن آنها به منظور سازش با محیط اطراف  و یا به دلیل اختصاصی گشتن نیازشان تغییر کرده است.

شیر، غذای طبیعی نوزادان می باشد. بشر در هزاران سال پیش متوجه شد که می تواند از این فرآوردۀ با ارزش به عنوان غذا، نه تنها برای کودکان، بلکه برای بزرگسالان نیز استفاده نماید. بر این اساس، او از طریق انتخاب و پرورش حیوانات توانست تولید شیر را به میزان قابل توجهی افزایش داده، آن را به عنوان غذای خویش مورد استفاده قرار دهد. نوع حیوانات تولید کنندۀ شیر در یک منطقه تا حد زیادی به شرایط آب و هوایی محل بستگی دارد. گاو، بومی مناطق معتدله است. مردم اروپا و مناطق مهاجرنشین، نظیر آمریکای شمالی، استرالیا  و نیوزیلند، از جمله مصرف کنندگان عمده شیر گاو و فرآورده های آن به شمار می روند. شیر بز و گوسفند در جنوب اروپا طرفدارانی دارد. مصرف شیر گوزن شمالی توسط لاپهای اروپای شمالی نیز قابل ذکر است. در جنوب غربی آمریکا شیر گاو میش اهلی آسیایی (بوفالوی آبی) به مصرف می رسد. مادیان، شتر و لاما از دیگر حیواناتی هستند که شیر آنها مصرف انسانی دارد. علاوه بر این، مهمترین غذای کودک یعنی شیر انسان را نمی باید از نظر دور داشت.

وجود یکسری عوامل طبیعی نظیر نژاد، مرحله شیردهی، عفونت پستان، فصل، تغذیه  و روند شیر دوشی تخمین دقیق متوسط ترکیبات شیر را مشکل ساخته و  لذا اطلاعات موجود دربارۀ ترکیب شیر باید با توجه به این عوامل تفسیر شود.

 

توضیحاتی در باره ی کارخانه چوپان

این کارخانه دارای چندین محصول میباشد که همه ی این محصولات دارای خط تولید متفاوت میباشد.

این کارخانه در سال ۱۳۷۷ تاسیس شده است و محل جغرافیایی کارخانه در جاده خاوران ۴۵ کیلومتری تهران  شهرک صنعتی صنوبر نسترن ۸ واقع شده است. 

این کارخانه ۲۵۰ نفر پرسنل دارد که مهندسان صنایع غذایی ان ۷ نفر       می باشند  و تعداد کارگران ان ۲۴۰  نفر می باشند. کارخانه در شهرک صنعتی واقع شده است و نزدیک به اصطبل یا زباله دانی نیست و در یک مکان کاملا  بهداشتی واقع شده است. کارخانه لبنیات چوپان صنعتی و شخصی است و دارای گواهی نامه ی استاندارد میباشد و فاقد هر گونه ایسو  میباشد وکیفیت محصولات ان درجه ۱ ومطابق با استاندارد های  کشوری می باشد.

سطح زیر بنای کار خانه ۱۸ هزار متر مربع است که دارای ۳۰ انبار بزرگ میباشد که هر کدام حدود ۷۰۰ متر میباشد.

کارخانه دارای ۷ سرد خانه است و محصولات ان در روز حاضر می شود  . ظرفیت تولید آن در روز ۱۳۰ تن در هفته (۶ روز کاری)۷۸۰ تن در ماه ۳۳۱۲ و در سا ل ۳۷۴۴۰ تن می باشد.

دارای ۱۰۰۰ راس گاو می باشد .

 


توضیحات بیشتر و دانلود



صدور پیش فاکتور، پرداخت آنلاین و دانلود

محمد

من نویسنده این سایت هستم و خوشحالم که در کنار مدیریت سایت میتوانم هر روز تجربیات خودم رو افزایش دهم تا به ارائه خدمات بهتری بپردازم.

مطالب زیر را حتما بخوانید:

قوانین ارسال دیدگاه در سایت

  • چنانچه دیدگاهی توهین آمیز باشد و متوجه اشخاص مدیر، نویسندگان و سایر کاربران باشد تایید نخواهد شد.
  • چنانچه دیدگاه شما جنبه ی تبلیغاتی داشته باشد تایید نخواهد شد.
  • چنانچه از لینک سایر وبسایت ها و یا وبسایت خود در دیدگاه استفاده کرده باشید تایید نخواهد شد.
  • چنانچه در دیدگاه خود از شماره تماس، ایمیل و آیدی تلگرام استفاده کرده باشید تایید نخواهد شد.
  • چنانچه دیدگاهی بی ارتباط با موضوع آموزش مطرح شود تایید نخواهد شد.


Warning: _() expects exactly 1 parameter, 2 given in /home/mpir1/public_html/wp-content/themes/Sigma/comments.php on line 19

لینک کوتاه: