گزارش کارآموزی در کارخانه شیر و لبنیات چوپان
گزارش کارآموزی در کارخانه شیر و لبنیات چوپان
گزارش کارآموزی در کارخانه شیر و لبنیات چوپان در ۷۲ صفحه ورد قابل ویرایش با فرمت doc
مشخصات فایل
تعداد صفحات | ۷۲ |
حجم | ۰ کیلوبایت |
فرمت فایل اصلی | doc |
دسته بندی | مهندسی صنایع |
توضیحات کامل
گزارش کارآموزی در کارخانه شیر و لبنیات چوپان در ۷۲ صفحه ورد قابل ویرایش با فرمت doc
فهرست مطالب
توضیحاتی در باره ی کارخانه چوپان. ۲
انواع محصولات تولیدی توسط شرکت.. ۶
نحوه ورود شیر به کارخانه و بررسی سیستم HTST. 6
نسبت بین اندازه ذرات در شیر. ۱۳
شستشو درجا (CIP) Cleaning- in Place. 17
ضایعات در صنایع شیر و فرآورده های آن و راههای جلوگیری از ضایعات.. ۲۰
تکنولوژی شیر تغلیظ شده و خشک.. ۲۱
انواع تبخیر کننده های یک مرحله ای.. ۲۲
خشک کن پاششی (اسپری) Spray – Drying. 23
آنزیم های شیر: هیدرولازها، اکسید وردوکتازها ۳۳
آزمایشگاه های کارخانه چوپان. ۵۱
وزن خصوص (Specific Gravity ) 51
عوامل موثر در تغییر ترکیبات شیر: ۵۴
اندازه گیری چربی شیر توسط بوتیرومتر. ۶۰
مقدمه:
شیر بطور کلی، عبارت است از تراوشهای غدد پستانی حیوانات پستاندار- معمولاً گاو- که عاری از کلستروم می باشد و در اثر دوشش کامل یک یا چند حیوان سالم به دست می آید. کلیۀ پستانداران پس از تولد نوزاد خود، قادر به تولید شیر هستند. در عصر پستانداران اولیه، قبل از گسترش و پیشرفت زندگی خاکی، بدون شک ترکیب اجزاء غیرآلی مایعات بدن آبزیان شباهت زیادی با محیط زندگی آنها داشته است. سپس در اثر تکامل، ترکیب خون و دیگر مایعات بدن آنها به منظور سازش با محیط اطراف و یا به دلیل اختصاصی گشتن نیازشان تغییر کرده است.
شیر، غذای طبیعی نوزادان می باشد. بشر در هزاران سال پیش متوجه شد که می تواند از این فرآوردۀ با ارزش به عنوان غذا، نه تنها برای کودکان، بلکه برای بزرگسالان نیز استفاده نماید. بر این اساس، او از طریق انتخاب و پرورش حیوانات توانست تولید شیر را به میزان قابل توجهی افزایش داده، آن را به عنوان غذای خویش مورد استفاده قرار دهد. نوع حیوانات تولید کنندۀ شیر در یک منطقه تا حد زیادی به شرایط آب و هوایی محل بستگی دارد. گاو، بومی مناطق معتدله است. مردم اروپا و مناطق مهاجرنشین، نظیر آمریکای شمالی، استرالیا و نیوزیلند، از جمله مصرف کنندگان عمده شیر گاو و فرآورده های آن به شمار می روند. شیر بز و گوسفند در جنوب اروپا طرفدارانی دارد. مصرف شیر گوزن شمالی توسط لاپهای اروپای شمالی نیز قابل ذکر است. در جنوب غربی آمریکا شیر گاو میش اهلی آسیایی (بوفالوی آبی) به مصرف می رسد. مادیان، شتر و لاما از دیگر حیواناتی هستند که شیر آنها مصرف انسانی دارد. علاوه بر این، مهمترین غذای کودک یعنی شیر انسان را نمی باید از نظر دور داشت.
وجود یکسری عوامل طبیعی نظیر نژاد، مرحله شیردهی، عفونت پستان، فصل، تغذیه و روند شیر دوشی تخمین دقیق متوسط ترکیبات شیر را مشکل ساخته و لذا اطلاعات موجود دربارۀ ترکیب شیر باید با توجه به این عوامل تفسیر شود.
توضیحاتی در باره ی کارخانه چوپان
این کارخانه دارای چندین محصول میباشد که همه ی این محصولات دارای خط تولید متفاوت میباشد.
این کارخانه در سال ۱۳۷۷ تاسیس شده است و محل جغرافیایی کارخانه در جاده خاوران ۴۵ کیلومتری تهران شهرک صنعتی صنوبر نسترن ۸ واقع شده است.
این کارخانه ۲۵۰ نفر پرسنل دارد که مهندسان صنایع غذایی ان ۷ نفر می باشند و تعداد کارگران ان ۲۴۰ نفر می باشند. کارخانه در شهرک صنعتی واقع شده است و نزدیک به اصطبل یا زباله دانی نیست و در یک مکان کاملا بهداشتی واقع شده است. کارخانه لبنیات چوپان صنعتی و شخصی است و دارای گواهی نامه ی استاندارد میباشد و فاقد هر گونه ایسو میباشد وکیفیت محصولات ان درجه ۱ ومطابق با استاندارد های کشوری می باشد.
سطح زیر بنای کار خانه ۱۸ هزار متر مربع است که دارای ۳۰ انبار بزرگ میباشد که هر کدام حدود ۷۰۰ متر میباشد.
کارخانه دارای ۷ سرد خانه است و محصولات ان در روز حاضر می شود . ظرفیت تولید آن در روز ۱۳۰ تن در هفته (۶ روز کاری)۷۸۰ تن در ماه ۳۳۱۲ و در سا ل ۳۷۴۴۰ تن می باشد.
دارای ۱۰۰۰ راس گاو می باشد .
توضیحات بیشتر و دانلود
صدور پیش فاکتور، پرداخت آنلاین و دانلود
قوانین ارسال دیدگاه در سایت